- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.801
Insallah canimkıyamam ya inş güzel sonuçlar çıkar kuzucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimkıyamam ya inş güzel sonuçlar çıkar kuzucum
Memeyi biraktirirken sana bi yontem soyleyecem,hiç memeyi tanimamiş gibi birakacak güneş.
Ben 2 bucuk yasindayken her yontemi denedim sildi yine emdi.asla birakmiyodu,ee akillanmisti artik büyümuştu.sonra sabir taşi diye bişey varmiş,aktardan aldim sürdüm,biçak gibi kesildi emme isteği.asla bi daha istemedi.tabi ilk hafta cok sinirli oldu onu geçiyorum:)sana tavsiyem 2 yasini gecirmeden biraktir,cocugun psikolojisine de yazık
ay güneşte öyle kuzu gözümün için baka baka yapma dediğim şeyi yapıyorKizlar benim oğlan evde ne var ne yok söküyor.dün de parkelerin kenarlari varya duvara monteli,onlari sökmeye başladı.bikaç tane söktu.ben ugrastim sökemedim.tam sökmeye giderken de bana baka baka gidiyo.ben ayağa kalkarsam hizla sökmeye başliyo:))inadina yapiyo sanirim.tv kablolarini toparlayan uzun şeritler vardi onu da söktü.eğer biz gözünun icine bakarsak muhakkak gidip biyerleri sökmeye başliyo:))
oy yerim onuD vit. Ve demirimiz dusuk cikti teyzeleri damlaya basliycaz
Bizede recete atti simdi ne yazdi ne verdi bakalimoy yerim onu
bende demir e ve polivit şurup a başlıcam kuzu
Kizlar ya watsonsda dün the pruestler 75 tlye düşmüş nasil kacirdim ya cok uzuldum vallahi haftaya persembe bidaha olcak diye duyum aldim ama dogrumudur ki ? Haberiniz varmi konu hakkinda
Benimde ayni oyle oldu dalga gecerli gbiÜzülme kız almaya çalışınca sıra veriyorlar saatlrc bekledi arkadaşım sıra geldi sepete attı tükendi dedi
Ferro sanolun içeriğine bakacaktım da hiç kimse incelememiş bilemedim. Devit 3 markası mı o adı yok mu başka. Ben ocean dan başka kullanmam d vitaminiKizlar bu doktor ferro sanol surupla devit 3 yazmis cocuga sizce kendi damlalarimi kullanmaya devam edeyimmi bnlarmi kullaniyim.
DEvit 3 yaziyor canim direk ferro sanolun simdi icerigine baktim glukoz var bende oceanla pedia d3 kullandim hep ilk kez bunlari verdi dr kendi doktorum hic yazmamisti baska marka ay tadina bakayim dedimde boyle birsey yok o surup nasil birsey oyle asla vermem cocuma resmen küflenmis demir kokusu ölcem ögürmekten icim disima ciktiFerro sanolun içeriğine bakacaktım da hiç kimse incelememiş bilemedim. Devit 3 markası mı o adı yok mu başka. Ben ocean dan başka kullanmam d vitamini
Devletin verdiği ilaçlar o zaman onlar. Verme boşver. Ablam yeğenime vermişti de paslanmış demir gibiydiDEvit 3 yaziyor canim direk ferro sanolun simdi icerigine baktim glukoz var bende oceanla pedia d3 kullandim hep ilk kez bunlari verdi dr kendi doktorum hic yazmamisti baska marka ay tadina bakayim dedimde boyle birsey yok o surup nasil birsey oyle asla vermem cocuma resmen küflenmis demir kokusu ölcem ögürmekten icim disima cikti
Yemin ederim ayni kuzum ben bi tadina bakayim dedim de vermeden ölüyordum elimden koku hala gecmediDevletin verdiği ilaçlar o zaman onlar. Verme boşver. Ablam yeğenime vermişti de paslanmış demir gibiydi
İğrenç ya yazık yani çocuklaraYemin ederim ayni kuzum ben bi tadina bakayim dedim de vermeden ölüyordum elimden koku hala gecmedi
-Murphy- MC06 kızlar bu kadın muhteşem ürünler yapıyor. Vitiligo için geri dönüşler de var. Bi bakın sayfasına
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Eki Görüntüle 3309572
Bu kadını bayadır takip ediyorum geri dönüşler falan baya iyiBen pek güvenemiyorum sweet ama sen yazınca aklıma geldi. MC06 derya balta var futbolcunun eşi. Ondada vitiligo var. Kayseri de bir adam varmis eczacıydi yanlis hatırlamıyorsam. Bı çok ünlü gidiyor adam gidenlerin cildi bebek gibi . Bu kadında vitiligosu için gitmiş sadece göz kapağında kalmıştı. Ben üzerine düşmedim sen araştır istersen.
İğrenç ya yazık yani çocuklara