- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.761
Ama benimki kutlanmaz artik hep oglaninkini kutlarlar ama banada en guzel hediye olcak isteAa güzel olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benimki kutlanmaz artik hep oglaninkini kutlarlar ama banada en guzel hediye olcak isteAa güzel olur bence
Onun bi zamanı vardı galiba ya 2 yaşa kadar mıydı kapanma süresi. Sen Dr kaç damla diyorsa ;dvite devam et bakalım canımCanim ben kontrol ediyorumda genelde ebe demisti 1 ay önce hala ayni
Aaa kötü olmuş benim ki minyon olunca sorun olmadıEn iyisini yapmışsın canım bizim 2 ve 3 ten kaldı biraz hızlı gelişti 4 aylıkken 5 numaraya geçmiştik galiba o yüzden şimdiki yaşadığım tecrübelerle gitmek isterdim geçmişe
O işte sarı dediğimKahverengiydi sanirim aldigim
Evet d vitamini ile alakalı. Sanmıyorum ya beslenme etkilemez bence. Ahsenin kapandı mı bilmiyorum ya çukurluk var açık mı demek. Bende ahsene aynı zorla yediriyorumD vitaminiyle alakaliymis ebe oyle soyldi kuzum beslenmeye gelince gelisimsel diye kendim dusundum yemeyen bi cocuk cunku zorla yemek yediriyorum
En son günü seç ne kadar dursa o kadar karAma benimki kutlanmaz artik hep oglaninkini kutlarlar ama banada en guzel hediye olcak iste
Yerim onun dtünü benAaa kötü olmuş benim ki minyon olunca sorun olmadı
Valla kullanmadgimdan bilemedimO işte sarı dediğim
Duzlesmesi gerekiyormus sanirim cnm.Evet d vitamini ile alakalı. Sanmıyorum ya beslenme etkilemez bence. Ahsenin kapandı mı bilmiyorum ya çukurluk var açık mı demek. Bende ahsene aynı zorla yediriyorum
O zaman kapanmadı bizim de daha. Düz değil çünküDuzlesmesi gerekiyormus sanirim cnm.
ahsenin kontrolu olmustu ama dimi kuzum doktor soylerdi ozaman sanaO zaman kapanmadı bizim de daha. Düz değil çünkü
1 yaş da oldu kontrolü bişey demedi . Haftaya yine götürcem bakalımahsenin kontrolu olmustu ama dimi kuzum doktor soylerdi ozaman sana
Şu an ebebekte ikincisi %50 canım ama mavi paket olmayacak premiumdan çok memnunum. Ben de gece prima bağlıyordum ama bayadır gece de gündüz de goon ile devam hiç sızma olmadı.Alıyım valla prima pahalı
Yaaa sen bilirsin ama benim de doğum tarihim 2 haziran. Doktor oğlum için istersen o tarihte yapalım demişti ben istemedim 6 haziran oldu. Ne biliyim ayrı günlerimiz olsun istedim. Benim eşimin abisinin kızıyla aynı gün adamın 18 yıldır doğum günü kutlanmıyormuşKizlar bu arada bugün kontrolüm vardi ekimin 6 13u arasi birgün dogumu yapalim dedi haftaya tekrar gidicem ama ozel bir tarih istermisin diye sordu benim dogum gnm 9 ekim sizce o gün yapayimmi ya bilemedim
Alayım bende. Peki beden olarak prima ile aynı mı acaba. Ben şu an primada 5 e, sleppy de 6 ya geçtim goon da ne alsam kiŞu an ebebekte ikincisi %50 canım ama mavi paket olmayacak premiumdan çok memnunum. Ben de gece prima bağlıyordum ama bayadır gece de gündüz de goon ile devam hiç sızma olmadı.
Yaaa sen bilirsin ama benim de doğum tarihim 2 haziran. Doktor oğlum için istersen o tarihte yapalım demişti ben istemedim 6 haziran oldu. Ne biliyim ayrı günlerimiz olsun istedim. Benim eşimin abisinin kızıyla aynı gün adamın 18 yıldır doğum günü kutlanmıyormuş
Primada da goonda da 5 alıyorum ben bence aynı, sadece goon bant uzunluğu daha geniş sanki. Sleepye göre 1 beden küçük almak doğruAlayım bende. Peki beden olarak prima ile aynı mı acaba. Ben şu an primada 5 e, sleppy de 6 ya geçtim goon da ne alsam ki
Tamam alıp deneyim 5 den o zamanPrimada da goonda da 5 alıyorum ben bence aynı, sadece goon bant uzunluğu daha geniş sanki. Sleepye göre 1 beden küçük almak doğru
Muhtemelen benimde birdaha kutlanmazŞu an ebebekte ikincisi %50 canım ama mavi paket olmayacak premiumdan çok memnunum. Ben de gece prima bağlıyordum ama bayadır gece de gündüz de goon ile devam hiç sızma olmadı.
Yaaa sen bilirsin ama benim de doğum tarihim 2 haziran. Doktor oğlum için istersen o tarihte yapalım demişti ben istemedim 6 haziran oldu. Ne biliyim ayrı günlerimiz olsun istedim. Benim eşimin abisinin kızıyla aynı gün adamın 18 yıldır doğum günü kutlanmıyormuş
ohh elin yüzün açıldı deseneBugün bir haftadır alamadığım
Kaşları işyerinde aldım
Yaa bana da çok geliyo kuzum kavga dövüş yapıoz walla çocuk bıkacak ya . Acaba sınıf annesine bi iletsem mi diyorum bana da fazla gibi geliyo ödev. Sıkılıyo yapmak istemiyo. Biz defter yapıyoz bi de aldırdığı kaynak çalışma yapraklarındanYuh o ne kız bir sayfa çocuk eli gider
Bizim öğretmen max 3 satır
Bugün bizde büyük küçük e yaptık ödevini kendi yapıyor şükür
ohh elin yüzün açıldı desene
Sen gene bir hafta ertelemişsin ya bnm daha uzun olduğu da oluyo ben de derste mi halletsem napsam