- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.741
ay sorma bende sinir oldum ama diyeceğim doktora biraz ara verelim eksik olsun napim çocuğu tekrar deldiremem yani
Masallah kuzuma bizimki neden hala cukur anlamadim yaBizim bıngıldak çoktan kapanmıştı yaşından önce yani. D vit içinde güneşten alsın daha iyi dedi ama şimdi kış geliyor nasıl olur bilmem. Kontrole gidince sorcam
Valla ya altınla yarışıyor kendi. Gören de içeriği temiz sanacak o fiyataprima uçmuş kız vallahi
ben gece gündüz molfix kullanıyorum memnunum popişini yedüklerim
6.27 ye falan buluyorum işte indirimleHe biri tanesi 10 lira yazmışgüccük dilimi yuttum
vallahi sabır çekiyorum kuzu yaBen olsam kavga ederdim heralde iyi bisey dememissin kuzum
Haklisin kuzum insan delirir resmen sorumsuzluk el kadar bebek sonucta isini tam yapvallahi sabır çekiyorum kuzu ya
canım öyle birşey ki kan en son 3 aylıkken hormon testinden dolayı aldırmıştık çok zorduEvet bencede biraz zaman girsin araya cnm iyice korkmasin
dimi ya bu kadar dikkatsizlik görmedimHaklisin kuzum insan delirir resmen sorumsuzluk el kadar bebek sonucta isini tam yap
Valla ya altınla yarışıyor kendi. Gören de içeriği temiz sanacak o fiyata
Ay ben halıları yıkamaya verince bi deneyim diyorum tuvalet eğitimini ama memeyi bile bıraktırırken tutarlı ilerleyemedim1 yıl daha bezlerle takılırız
Dr mu dedi kapanmadı diyeMasallah kuzuma bizimki neden hala cukur anlamadim ya
Ahhh bizi şu hamiş halimize yani o döneme ışınlayıverseler de stok yapıp gelsek6.27 ye falan buluyorum işte indirimle
Goon un sarı olanı iyi sanırım diğerindenKiz ben aldim coonla molfix mecbur kaldim köye gittik prima bulamadim hepsi sizdirdi ve pisik yapti ya primadan baskasi bizde yaramadi ve cidden artik asiri pahali geliyor banada yenidogana molfix alicam bakalim insallah tutar
Yazın da kullandım ben devam edicem. Beslenme ile bıngıldağın bağlantısı var mı yok diye biliyorumKizlar d vit. Kullanmaya devam edicekmisiniz kış geliyor malum.? Ben kullanmaya basladim ya hala bıngıldagimiz kapanmadi bizim egim var tepesinde 18 aya kadar normal ama ne bileyim acaba yetersizmi besliyorum diye dusunuyorum artik
Aa güzel olur benceKizlar bu arada bugün kontrolüm vardi ekimin 6 13u arasi birgün dogumu yapalim dedi haftaya tekrar gidicem ama ozel bir tarih istermisin diye sordu benim dogum gnm 9 ekim sizce o gün yapayimmi ya bilemedim
Aynen uçtu gitti her şeyAllah yardımcımız olsun vallahi eskiden bu kadar yüksek değildi fiyatlar
Valla ben sleepy stok yaptım hala da varAy ben halıları yıkamaya verince bi deneyim diyorum tuvalet eğitimini ama memeyi bile bıraktırırken tutarlı ilerleyemedimnasıl olacak bilmiyorum
Dr mu dedi kapanmadı diye
Ahhh bizi şu hamiş halimize yani o döneme ışınlayıverseler de stok yapıp gelsek
En iyisini yapmışsın canım bizim 2 ve 3 ten kaldı biraz hızlı gelişti 4 aylıkken 5 numaraya geçmiştik galibaValla ben sleepy stok yaptım hala da var
Evet benim oglanda covid oldugunda almislardi 1 aylikken nefesi kesildi aglamaktan bende o yuzden erteledim iste hep kiyamiyorum ama mecburumdacanım öyle birşey ki kan en son 3 aylıkken hormon testinden dolayı aldırmıştık çok zordu
neyse gittik kan alma yerine güneş hissetti ağlamaya başladı orada
Canim ben kontrol ediyorumda genelde ebe demisti 1 ay önce hala ayniAy ben halıları yıkamaya verince bi deneyim diyorum tuvalet eğitimini ama memeyi bile bıraktırırken tutarlı ilerleyemedimnasıl olacak bilmiyorum
Dr mu dedi kapanmadı diye
Ahhh bizi şu hamiş halimize yani o döneme ışınlayıverseler de stok yapıp gelsek
Goon un sarı olanı iyi sanırım diğerinden
D vitaminiyle alakaliymis ebe oyle soyldi kuzum beslenmeye gelince gelisimsel diye kendim dusundum yemeyen bi cocuk cunku zorla yemek yediriyorumYazın da kullandım ben devam edicem. Beslenme ile bıngıldağın bağlantısı var mı yok diye biliyorum