- 18 Aralık 2019
- 3.218
- 4.713
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.701
Hepsine baktı şeker troit B12 folik asit demir vs şükür hepsi normal.Laktoz intoleransı ve antibiyotik alerjisi var belki ondan tetiklyiordur bilemiyorum.Hastaneye de gidemedim izin alamadı eşim dr ne diyecek bakalım20 yıldır var bende kaç şehir dolaştım sayısız ilaç denedim, ışın tedavisi gördüm hiç biri fayda etmedi. Güneş hiç yaramıyor mutlaka her gün güneş kremi kullanman lazım. Ben bunla yaşamayı öğrendim artık saldım. Çok şükür sağlığımız yerinde.ama bende guatr olduğu için tetiklediğini söyledi doktor. Kan testi falan bakıldı mı grci küçük çocukta tetiklr mı bilmiyorum
Kara mürver var evde takviye ama 4 yaş sınırı var onda daUmcayi neden önermedi on numara takviye. Murver aşırı iyi geliyor hastalığa. Balık yağı nasıl erken ergenliğe neden oluyor. Çalışmaları göstersin bakalım. O nasıl doktor yahu. Udi hindi yağını araştır canım ahsene kullanıyorum ben şükür hiç antibiyotik kullanmadım
benim gbBen zaten 7 de ayakta ne erkeni
Umca yı dr önermedi bize.Balık yağı kullanayım dedim o da erken gebeliğe neden oluyor dedi.Sarımsak bal karısımı gördüm instada onu deneyeceğim bir de.Ventilon cortair olmadan bir kış geçirebilmek umudum inşallah.
Ve de benim gibi
Yok ya ben her zaman erken yatıp erken kalkma tarafıyım. Kendim de sevmem zaten geç kalkmayıbazı arkadaşlarım özellikle erken kalkmasın bebeler diye geç yatırıp geç kaldırıyorlar
ama geç yatan bebe çok zor oğlum bizi özlediği iiçin 23,30 dan önce uyumak istemezdi hiçbir iş yapamazdım
kızımda en geç 21,30da yatakta yatmış oluyoruz sabahta 07,00 gb uyanıyor
Bu tarz şeylerin hepsinde 4 yaş sınırı varKara mürver var evde takviye ama 4 yaş sınırı var onda da
Ve de benVe de benim gibi
Benim 7ye şükrettiğim oluyorVe de benyazın geç yatıyordu biraz daha geç kalkıyordu şimdi erken yatıyor sabahın köründe uyanıyor
Derdi ne ki acabaBenim 7ye şükrettiğim oluyorgerisini sen düşün
Bilmiyorum ki tek umudum kış gelince havanın geç aydınlayacak olmasıDerdi ne ki acaba
Benimki de öyle sabah ezanı kalkıyor grce 1 de de uyusaBenim 7ye şükrettiğim oluyorgerisini sen düşün
Anneme diyorumBenimki de öyle sabah ezanı kalkıyor grce 1 de de uyusa
Allah yardımcın olsun 6 da çok erken yaAnneme diyorum
Seher kuşu o elleme diyor
Al bugün yine 6 da uyandıkelinde çıngırakla evi dolanıyor
Ay biraz benden oldu yaAllah yardımcın olsun 6 da çok erken ya
Ayy kötü olmuş geçen bende ahsene mama vereyim geç yatmıştı geç kalksın dedim 6.30 da uyandı uyumadıAy biraz benden oldu ya
Çişi sızmış yinedeğiştirirken uyandı daha uyumadı
Haha öyle oluyor zaten. Geç kalksın dediğin gün ezanla başlıyor uyanma çabalarıAyy kötü olmuş geçen bende ahsene mama vereyim geç yatmıştı geç kalksın dedim 6.30 da uyandı uyumadıben gece prima kullanıyorum sabaha kadar duruyor sızmıyor şükür
Hmm anladım. Sleppy devam bende gündüzleri. Goon sabaha kadar sızdırmadan duruyor mu? Prima 12 saat sızdırmıyor. Goon da öyleyse ondan alayım bariHaha öyle oluyor zaten. Geç kalksın dediğin gün ezanla başlıyor uyanma çabaları
Ya goon da güzeldi ben baby me denedim fiyatı uygun diye. İlk başta güzeldi şimdi geceleri sızdırıyorgece yine goon takıcam
Özlüyorlar gece boyu memede zaten bizim kız dün gece 4 de yerine koydum sabah 5,5 da tekrar aldım koynuma yorucuYok ya ben her zaman erken yatıp erken kalkma tarafıyım. Kendim de sevmem zaten geç kalkmayıoyy kuzum ya özlediği için vakit geçirmek istiyor he kıyamam of bende biraz büyüsün işe başlıca nasıl olacak bilmiyorum