- 25 Ağustos 2019
- 60.517
- 111.035
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.661
Hahahahaha bi abi oldu iyiki kız kendini büyük görüyor dahadadayak yemez de bağırma devam edebilir
geçen çınar abinim ben senin kendine gel dedi çok güldüm
beni beni abini
sorma bacım fenalar yaHahahahaha bi abi oldu iyiki kız kendini büyük görüyor dahadakonusmayıda biliyo
Aman yok çalışmıyorum öldüm 2.5 sene çalışmaktan yeterrHe sen başla çalışmalara arkandan gelirim
Kiz ne yapsam bilemedim ki simdi sen bul ozaman yeni nickimiBebeğimm1mrw şu nickini değiştir artık yav vallaha yazana kadar hatırlayana kadar canım cıkıyorr
2Ci oğlan ne zaman geleyy
oglan kuzumİkinci de mi oğlanmış kız epeydir bakamadım buralara
Ayy yaklaştı şuanki oglan durum nasıl duruyomuKiz ne yapsam bilemedim ki simdi sen bul ozaman yeni nickimi28nde kontrolumuz var ekimin ilk haftasi demisti ama tam tarihi ozaman verelim demisti bakalim nezaman olcak
Dusunmem lazim ozaman guzel birsey bulmak icinAyy yaklaştı şuanki oglan durum nasıl duruyomu
Kiz bilemedim bende ne yapsanki en sevdiğin sey neyse onu yapabilirsin
Oyy sağlıkla gelsin inşallah canımoglan kuzum
Canım aşırı derecede taze bebe çekiyiiiAman yok çalışmıyorum öldüm 2.5 sene çalışmaktan yeterr
Ama regl olunca vazgeciyorum bebeğim yaa o ağrı o sızı o kanamaCanım aşırı derecede taze bebe çekiyiii
Yaaa yerimm yaaDusunmem lazim ozaman guzel birsey bulmak icinoglan iyi kuzum sukur kosusturuyor surekli tutabilene aşk olsun
Geçmiş olsunnkuzum niye kan verdiniz ya .Ay çok zor ya kuzum ya
Bugünde sabahtan hastaneye kan vermeye gittik çok ağladı şükür hemen buldular
Çocukla bir dışarı çıkışım var perisan halde hep bisiler unutuyorum hayırlısı ile bi büyüdüler zipirtolar
Ouuyy sorma ya bizde ablanın odasında hep beraber cümbüş gibi ödev yapıozAy şükür öğretmenimiz çok ödev vermiyor
Ya da yeni başladık gözümüzü korkutmuyor
Evde ödev serüvenimiz güneşle beraber oluyor çünkü güneş geç yatmak istiyor
Çınara ödev yaptırırken gunes de salça olma derdinde
Amin canim benm ayy bebismi dusunuyorsunuz kiz insallah hadi bakalimOyy sağlıkla gelsin inşallah canımdarısı coo ile bana
Geçmiş olsunnkuzum niye kan verdiniz ya .
Walla bi büyüseler de bizde bi bakım dünyalarına geçebilsek
Geçmiş olsunnkuzum niye kan verdiniz ya .
Walla bi büyüseler de bizde bi bakım dünyalarına geçebilsek
Ouuyy sorma ya bizde ablanın odasında hep beraber cümbüş gibi ödev yapıozya bizim öğretmen çok veriyo sanki mesela bugün 1sayfa küçük e yazdık bi de kaynak kitaptan 1sayfa