- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.641
-Murphy- teli bulduğuna göre nerene s.ktun acep
Koltuğun arasında:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-Murphy- teli bulduğuna göre nerene s.ktun acep
Sen mi ettinKoltuğun arasında:))
Sen mi ettin
Belise ne yemek yaptınn
Belise ne yemek yaptınn
Vay anasını bee yedimi patlıcanı vermeye basladın sanırımKarnıyarık bulgur pilavı sen naptın
Vay anasını bee yedimi patlıcanı vermeye basladın sanırım
Et yemeği pilav vercem bende
Sİkıntılı bide 2 yaşından sonra diyiliyo hepKız 1yasindan önce vermeyen başladım. Daha yemedi akşam deneyeceğim
İkinci de mi oğlanmış kız epeydir bakamadım buralaraBebeğimm @1mrw şu nickini değiştir artık yav vallaha yazana kadar hatırlayana kadar canım cıkıyorr
2Ci oğlan ne zaman geleyy
Evettt kız bekliyodu sağlıcakla alsın kucağına insallahhİkinci de mi oğlanmış kız epeydir bakamadım buralara
Amin inşallah canım hadi biz ne zaman yapıyoruz ikincileriEvettt kız bekliyodu sağlıcakla alsın kucağına insallahh
Ben saldım hahahaha reglim yeni bitti olamadı bebişAmin inşallah canım hadi biz ne zaman yapıyoruz ikincileri
Benimki de yeni geldi olamadıBen saldım hahahaha reglim yeni bitti olamadı bebiş
Bidahaki aya insallahhBenimki de yeni geldi olamadı
çok teşekkür ederim canımSağol canım sana da geçmiş olsun.Kızımda oğlumda astım ilacı kullanıyor ne zamana dek kullanacaklar bende bilmiyorum .çocuk doğduğundan beri hastanelerde.Ameliyat bile oldu daha 8 aylıkken.Üstüne bir de bu çıktı
kız sen yapcan mıBidahaki aya insallahh
Hahha akışına bıraktım bebeğim olursa olur anam niye şaşurdunkız sen yapcan mı
ay ne bileyim en son bıraktığımda olumsuzdun sevindim ama Rabbim nasip ederseHahha akışına bıraktım bebeğim olursa olur anam niye şaşurdun
Yaaa vazgeçtiğimemi sevindin ahhaahahha canım benim zaten hemen hamile kalmam imkansız benim oyuzden pek şey etmiyorumdaha 1 ay oldu korunmaya bırakalı ama regl olduğumda ağrım oldudedim vazgectimay ne bileyim en son bıraktığımda olumsuzdun sevindim ama Rabbim nasip ederse
yaşları yakın olursa vallahi iyi olur bebekim fark olunca hep eski günleri özledim diyen isyankar bir abi
çocuklaşan bir abi
dün netflixden film izliyor oğlum güneşde almış kumandayı kapamış ekranı çınar ver şunu diye bağırdı
güneşde çığlık atıp abisine bağırdısonra ağlama krizi
güneşte kendiini yere attı şuna bak diyor oğlum
dedim güneş hayır abi film izliyor kumanda abide tamam mı dedim
kalk bakim yerden sonra babası geldi baktı güneşe noluyor dedi
zilli herşeyi anlıyor biliyor musun
dedim gümbür gümbür geliyor zeyno
Yaaa vazgeçtiğimemi sevindin ahhaahahha canım benim zaten hemen hamile kalmam imkansız benim oyuzden pek şey etmiyorumdaha 1 ay oldu korunmaya bırakalı ama regl olduğumda ağrım oldudedim vazgectim
Yaaa güneşim yaabisinden dayak yiyeceğidi az kalsın