2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Kizlar selam, bgn 12. Ay aşılarımızı olduk. Kan tahlilleri olarak bir sürü yığınla tetkik istemiş doktor. Bir cogunu da sigorta gereksiz gordugu icin red vermiş 2 bin lira fiyat çektiler bgn hastanede. Hepatit b fln istemiş. Sizin tetkiklerde de var mıydı bu istenilen testler???


Bir de rutin olarak kalbine baktirin, göz muanesini yaptirin dedi. Hep para kaygıli istenilen seyler sanırım bunlar. Yaptırırsanız iyi olur 16. Ayına kadar yaptirin fln dedi ama oyle goz muanesi fln yapmadi yani herkese soyledigi rutin seyler. Sizlerden de istendi mi ya da yaptırdınız mı hu testleri merak ettim.
 

Eklentiler

  • 20230627_131910.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Devlette yaptır canım. Bizim ki tahlil istemedi 9.ayda baktık diye. Ben önceden göze götürmüştüm kendim 2 kere. 12.ayda gelmene gerek yok dedi göz doktoru. Kalp içinde kendi doktorumuz başlarda hep dinledi sorun gözükmüyor demişti hiç gitmedik bizde
 
9. Ayda bizde yaptirmistik canim, devlete gotüreyim ben de madem yazık günah. Göz muanesinde napıyorlar peki? Ne amaçla yapılması isteniyor? Hiç bir bilgi vermeden onu yaptırın bunu yaptırın dedi. Bir sonraki kontrolümüz iki yaş mı oluyor şimdi bizim? Söylediyse de aklımda kalmadı.
 
Göz kontrolüne ilk 3 ya da 4.aydı o zaman götürdüm. Şaşılık, göz kayması falan var mı diye bakıyor. Bide gözün arkasına bakıyor. 9 aylıkken yine götürdüm çok iyi çıktı. Çocuklarda 1 yaşına kadar hipermetrop derecesi olur genelde sizinki 0 çok güzel dedi. Bide biz miyopuz eşimle ben ondan sık götürüyorum ben. Uzaktan sesli bi alet tutuyor ona bakınca fotosunu çekiyor kayma var mı falan diye bakıyor. Bide ışıkla göz arkasına bakıyor.

Bi sonraki kontrol 1.5 yaş ama bizimki kan değerlerine Eylülde bakalım dedi o zaman gitcez. En azından tahlilleri devlette yaptır dünya para yazık yani.
 
Ay en hareketli zamanlar yani nasıl durdurcan ki kuzum benim. Hadi inşallah 2 günde çabucak geçsin. Enfeksiyona dut kürü birebir. Nioli yağı da öyle. Ben ahsene hep bunları kullanıyorum.
 
Cok gecmis olsun canm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…