- 7 Nisan 2024
- 572
- 140
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.761
Nedenide yok dediler Sürekli bazaen az bazen çokAllah Allah kanama alanı yok nerden geliyor ki kan. Uzun bi süre bide bir kaç günde değil. Sürekli mi kanamanız var yoksa ara ara az az mı oluyor
Kanama alanı olmaması iyi bir şey de. Nerden geliyor ki acaba. Farklı doktorlara gittiyseniz korkulacak bir şey yoktur hepsi aynısını diyorsaNedenide yok dediler Sürekli bazaen az bazen çok
Kanama alanı yok şimdi doktor arayışındayımKanama alanı olmaması iyi bir şey de. Nerden geliyor ki acaba. Farklı doktorlara gittiyseniz korkulacak bir şey yoktur hepsi aynısını diyorsa
Sağol canım. Doktorumla karşılaştım bgn hastanede, bebek tekmeleriyle parcalamis olabilir mi diye sordum. Bebegin yapabileceği türden bir şey değildi, plesenta arkadan ayrılmış dedi. Allah kurtarmış dedigin gibiçok garip cidden allah kurtarmış sıkıntısız anlatmışsın çok şükür
Çok geçmiş olsun. Ben iki gebeliğimin ikisinde de kanama problemi yaşadım, doktorlar doğru söylüyorlar. Eğer problemli bir gebelikse ne yaparsan yap rahim onu bir şekilde atıyor ama değilse zaten problem olmuyor. Umarım bir sorun yaşamazsınız ve bebeklerinize kavuşursunuz. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsunArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Ben iki gebeliğimin ikisinde de kanama problemi yaşadım, doktorlar doğru söylüyorlar. Eğer problemli bir gebelikse ne yaparsan yap rahim onu bir şekilde atıyor ama değilse zaten problem olmuyor. Umarım bir sorun yaşamazsınız ve bebeklerinize kavuşursunuz. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun️çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda kanamam durur hamileliğim sağlıklı şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım AminÇok geçmiş olsun. Ben iki gebeliğimin ikisinde de kanama problemi yaşadım, doktorlar doğru söylüyorlar. Eğer problemli bir gebelikse ne yaparsan yap rahim onu bir şekilde atıyor ama değilse zaten problem olmuyor. Umarım bir sorun yaşamazsınız ve bebeklerinize kavuşursunuz. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun️
Merhaba buraya 3.kez yazışınız. Bu kadar kasmayın rahat olur stres de iyi değilArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani 12 gün önce kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Ben buradayımHuhuuuuu nerdesınızzzz
Ben iki tsne fıstıkla buralardayımBen buradayım
Ben diyom sana al al 6.aydan beriHeeeyy milllett nasilsinizSade frappe nasıl gidiyor bebeyle , Jou jouuuuu senin nasıl gidiyor sweetgirlcandy basganimmm senin yeme sureci nasil gidiyor kizz ben weefood un karadut ozunu aldim verdim benim bebeme istahi biraz acildi ben sok
Pff sormaKız napıyosunuuz 2 yaş sendromları ne durumda
Evet bizdede durumlar aynı elime neyi alsam o yapmak istiyorPff sormane zaman bitecek bu sendrom ya. Her şeyi ben yapayım derdi ayrı, ota b.ka ağlama olayı ayrı
aaaaaa benum 2yaş sendromu bittiKız napıyosunuuz 2 yaş sendromları ne durumda