- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.541
Daha erken zaten azcık daha dur,tadını çıkar bebişinGözüm kesmey
Zeytinyağıyla yapıyorum ben. Kahvaltıda omlet yaparken tereyağ kullanıyorumKızlarr siz yemeği nasıl ediyosunuzzz yağlamı tereyağlamı ediyorsunuz?
Iyimiş zeytinyağı anlıyo ama ya istemiyo yemek yemekSıcak kullanılan zeytinyağı var canım,nasıl geçiyor adı bilmiyorum ama biz Aydindan getirttik bir sorun olmuyor
çiğ katınca benimkide yemiyor. Kavurunca koku kalmıyor,anlaşılmıyorIyimiş zeytinyağı anlıyo ama ya istemiyo yemek yemek
Heee kızzz bunlarr tutturdu bitane daha geliyoDaha erken zaten azcık daha dur,tadını çıkar bebişin
Aynenn iste kavuramadığım içinçiğ katınca benimkide yemiyor. Kavurunca koku kalmıyor,anlaşılmıyor
Ben hep kavuruyordumZeytinyağı ve tereyağ. Valla ben artık kavuruyorum soğanın yada ne kavrulması gerekirse
Sebze önemli bizdede kalmadı kocama destan gibi liste verdim hayırlısıyla eve gelip bide sövnezse iyidirrKabak yok bea. Evde sebze kalmamış ha şimdi farkettim
Sen onların gazına gelme,beni dinle canım. 4 ve fazlası bebe etmeyi dusunmuyorsan en az 2 sene arası olsun,en az :)Heee kızzz bunlarr tutturdu bitane daha geliyo
sweetgirlcandy M -Murphy Catlak-kurabiye
Aha habunlarrr zorla doğurtacaklar beniii
Oy Allah bağışlasın yavrularını canım,gayet mantıklı düşünmüşsün
Bende ya şimdi migrostan söylerim ya da kocaya mesajSebze önemli bizdede kalmadı kocama destan gibi liste verdim hayırlısıyla eve gelip bide sövnezse iyidirr
AYnen öyle düşündümm beybimmm hele bi rahat geçineyimSen onların gazına gelme,beni dinle canım. 4 ve fazlası bebe etmeyi dusunmuyorsan en az 2 sene arası olsun,en az :)
Sen onların gazına gelme,beni dinle canım. 4 ve fazlası bebe etmeyi dusunmuyorsan en az 2 sene arası olsun,en az :)
2bin liradan assaga çıkmaz şimdi marketten hehehehehe haftaya annem teyzem falam gelcek siniden soldurayimBende ya şimdi migrostan söylerim ya da kocaya mesaj
Iyi bir doktor arastiriyorum zaten hem yeni sezeryanda oldum ya ic dikislerimdende korkuyorum saglam birini bulurum insallah cocuk doktoruma sordum emzir dedi bisey olmaz dedi ayy iste su yaslilarin hurafelerikuzum yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam emzirirdim
zehirlenmeyi ilk kez duydum ya doktoruna danış mutlaka
İyi de kadin hem emzirecek,hem karnındaki bebeyi taşıyacak. Emmeyi kesince yapar rahat rahatdoğurana kadar 2 yaşa yakın olur kuzu heheheheh dimi kızceJou
Ayyy iyiki yaamarkettende herseyi anlıyo