2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Valla 😂 benimki beni deli ediyor gerçi bişey almaya gider 40 saat gelmez başka şeylerde alır. Ben evde acil o malzemeyi bekliyor olsam da🤦🏼‍♀️
Ayy aklıma o kabus günler geldi. Yeni evliyiz kv kp beraber yaşıyoruz. Misafir birisi gelecek benim aileden eksikleri almaya markete gittiler. Misafirden sonra geldiler,marketten. Misafir varken yemek pişirmeyle uğraştım hızlı hızlı. Öyle işte 😒

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Valla 😂 benimki beni deli ediyor gerçi bişey almaya gider 40 saat gelmez başka şeylerde alır. Ben evde acil o malzemeyi bekliyor olsam da🤦🏼‍♀️

anemmmm kocalar böyle demekki bizimkiyle beraber gidiyorum ya o zaman ona fırsat oluyor ve o sadece abur cubura yöneliyor bu yüzden tek gönderiyorum yada tek gidiyorum :KK70:

bizim güneşe bakacak abla meyve filesine çilek koymayı düşündü o an bende hani tv izlersin birde ekran kapanır ya öle kapandı algılarım sonra ablaya neleri anlatsam acaba sormadan verir mi diye düşündüm
Anaaa ne çileği bacım 😳 ya yazıp ver sen günlük ya da sormadan verme de

bizim güneşe bakacak abla meyve filesine çilek koymayı düşündü o an bende hani tv izlersin birde ekran kapanır ya öle kapandı algılarım sonra ablaya neleri anlatsam acaba sormadan verir mi diye düşündüm
Benim bebeler yiyince öyle tatlı bakıyor ki ağzını aca aça,kıyamayıp veriyorum arada çilek. Çok şükür sıkıntı olmadı

X