- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.561
2yaşina girsin allahın izniyle hamile kalırım olur 3 yaşınadoğurana kadar 2 yaşa yakın olur kuzu heheheheh dimi kızceJou
Aaaaa yanlış düşünce hicte pimpirikli değelimm zeytinyağda korkarım dr deyince
Ayyy iyiki yaamarkettende herseyi anlıyodogurduğumdan beri market alışveriş ettiğim yok
Valla ben hep kavurdum
Takılıyorum canım2yaşina girsin allahın izniyle hamile kalırım olur 4 yaşına
Aaaaa yanlış düşünce hicte pimpirikli değelimm zeytinyağda korkarım dr deyince
Şuan marketlerde 5 posetle gelir eveay bende gitmedim doğru düzgün tek sıkıntım abur cuburu normal alacaklarımdan daha fazla alması
Ahahahahh Allah seni2bin liradan assaga çıkmaz şimdi marketten hehehehehe haftaya annem teyzem falam gelcek siniden soldurayim
Biliyorum canımmTakılıyorum canım
Valla
Aynenn napemmAhahahahh Allah seniihtiyaç yani nolacak
Valla ben hep kavurdum3 gün kuralını da bıraktım artık
Aynenn napemmversin para internetten soyleyeyim ben parayi tutamıyomuşum
Ayy aklıma o kabus günler geldi. Yeni evliyiz kv kp beraber yaşıyoruz. Misafir birisi gelecek benim aileden eksikleri almaya markete gittiler. Misafirden sonra geldiler,marketten. Misafir varken yemek pişirmeyle uğraştım hızlı hızlı. Öyle işteVallabenimki beni deli ediyor gerçi bişey almaya gider 40 saat gelmez başka şeylerde alır. Ben evde acil o malzemeyi bekliyor olsam da
EEeee evett yaniii kart onda ne anladım ozaman bananee busefer hic acımadımpara işleri bende ama kartlar kocada ben ne anladım bu işten hesap sende diyor beni kandırıyor alacağını hep alıyor zaten
Vallabenimki beni deli ediyor gerçi bişey almaya gider 40 saat gelmez başka şeylerde alır. Ben evde acil o malzemeyi bekliyor olsam da
Böyle daha iyi napacan alsın istediğiniAynenn napemmversin para internetten soyleyeyim ben parayi tutamıyomuşum
Aynen oyleeeeBöyle daha iyi napacan alsın istediğini
Anaaa ne çileği bacımbizim güneşe bakacak abla meyve filesine çilek koymayı düşündü o an bende hani tv izlersin birde ekran kapanır ya öle kapandı algılarım sonra ablaya neleri anlatsam acaba sormadan verir mi diye düşündüm
acıma kız bizimki kendine telefon aldı dedim ki bende alacağım kendime affetmem idare et et et yeeterrrrrrrrrrrr ulenEEeee evett yaniii kart onda ne anladım ozaman bananee busefer hic acımadım
Benim bebeler yiyince öyle tatlı bakıyor ki ağzını aca aça,kıyamayıp veriyorum arada çilek. Çok şükür sıkıntı olmadıbizim güneşe bakacak abla meyve filesine çilek koymayı düşündü o an bende hani tv izlersin birde ekran kapanır ya öle kapandı algılarım sonra ablaya neleri anlatsam acaba sormadan verir mi diye düşündüm
Ayyy aynıpara işleri bende ama kartlar kocada ben ne anladım bu işten hesap sende diyor beni kandırıyor alacağını hep alıyor zaten