- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.501
Akşama kuzu et ve pilav yoğurt vercem biizim paçiyeKızlar ne yaptınız miniklere ben hala yapamadım bir şey aklıma gelmiyor
Et yap etBende yapmadım bişey ya kahvaltı verdim öğlen yapmadım bişey mama içer belki acıkırsa diye içmedi deşimdi düşünüyorum ne yapsam
Dün daha köfte yedi. Etsiz kıymasız bir şey arıyorumEt yap et
makarnaDün daha köfte yedi. Etsiz kıymasız bir şey arıyorum
Dün onu da yedimakarna
Bende yapmadım bişey ya kahvaltı verdim öğlen yapmadım bişey mama içer belki acıkırsa diye içmedi deşimdi düşünüyorum ne yapsam
Akşama kuzu et ve pilav yoğurt vercem biizim paçiye
Öğlen uykusuna
Uyumada önce irmik armut ve yulafla pisirdim ezdim yedirdim bayılıyo elmaylada aynı şekilde ettim
Dün daha köfte yedi. Etsiz kıymasız bir şey arıyorum
Dün onu da yedibir de kabız ya ona göre bişey veriyim. Yavrum kaç gündür günde 4 5 kere zorla yapıyor gece mama içti sabah normal yaptı. Daha da içmedi içmezde inat
Ohaaa ne güzel mantıklı ben makarna verdim 3 hafta önce vücudu sivilce gibi benekler oldu fazla geldi bıraktımMakarna yapıp yoğurtlu ıspanak üzerine ekleyip veririm dedim bende dün et verdim :)
Aaa bitane var bak bu istersen deneDün onu da yedibir de kabız ya ona göre bişey veriyim. Yavrum kaç gündür günde 4 5 kere zorla yapıyor gece mama içti sabah normal yaptı. Daha da içmedi içmezde inat
Ohaaa ne güzel mantıklı ben makarna verdim 3 hafta önce vücudu sivilce gibi benekler oldu fazla geldi bıraktım
İspanağı 3gün uygulamalı yaptınmı hiç
Bugunluk bi mercimek corbası et yanınada haslanmis patatesTavuk kalmadı evde alırsam inş :)
yumurtada vermistim ogün ondan şüphe etmistim ama genede yumurta vermeye başladım dünden beri bişey olmadı sanırım makarnayı fazla verdimYok kuzum ben hiç 3 gün kuralı yapmadım bodoslama daldım ek gıdaya. Sadece markana mı öyle yaptı
Cok sukur artik guzek yemek yiyoruzEee daha nee bende yemiyo sandım
yumurtada vermistim ogün ondan şüphe etmistim ama genede yumurta vermeye başladım dünden beri bişey olmadı sanırım makarnayı fazla verdim
Kızlarr siz yemeği nasıl ediyosunuzzz yağlamı tereyağlamı ediyorsunuz?
ayy yavrum ya, demek ki mutlu orda seviyorsa bi de ne güzel hem sana kolaylık da oluyordur tabi o acısı da var kayınvaliden nasıl iyi Mısır yanı güneş e o baksa mesela
Ama kaza maza yokkbeklesinler çok beklerlerr
Valla kuzum herkes ayni fikirde birlikte buyumeleri konusunda tabi biraz fazla efor sarfedicem ama olsun canlari sagolsuntek korkum oglani emzirememk dunden beri arastiriyorum kimisi cocugu zehirlersin vs diyo ama internet tandem emzirme mumkun 2 yasa kadar diyo cok ikilemde kaldim
Akşama kuzu et ve pilav yoğurt vercem biizim paçiye
Öğlen uykusuna
Uyumada önce irmik armut ve yulafla pisirdim ezdim yedirdim bayılıyo elmaylada aynı şekilde ettim