2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
emmesi nasıl gece sürekli kalkıyormu bizimki ek gıda yemiyor sadece çorba seviyor
gece de saat başı kalkıyor çok yorucu
Yok canim günde 1 uyku yapıyorum artık sabah 9bucukta uyandı öğlen 1 de uyuttum 2 de uyandı akşam 7bucuk 8 gibi uyutuyorum kaçgündür tam uyuyo sabaha kadar yatmadan gece maması veriyorum yada doyurucu yemek veriyorum
Bugece tam tamına 2 kez kalktı memeye onun dışında iyi bazı şeyleri hata yaptığımı farkediyorum başka şekilde düzeltiyorum

KOcam geliyo evde bi bos durmuyoruz kızımda ayaklanıyo uyumak istemiyo derken oluyo akşam

Özet geçeyim. 19 yaşında ilk bebeğimi kucağıma aldım. Şu an 28 yaşındayım. Küçükten büyüğe yaşları 9 aylık, 3 yaş, 5 yaş ve 9 yaş ♥️
Geçen bizim sitede bir teyzeyle karşılaştık,dört çocuğum olduğunu duyunca sen mukemmel bir annesin o zaman dedi,elimden geleni yapmaya çalışıyorum dedim. Yok yoook mükemmel olmasan yapamazdın dedi 🤣
Artık bende kendimi bir super woman olarak görüyorum 🏋‍♀️
Tişikkirler 🤪 (dip not ben ettim siz etmeyin anam)
ek bilgi: öyle rahatta geçmiyor hamileliklerim hamilelik ve lohusalik boyunca iğne vuruyorum kendime ek bir hastalığım yüzünden:/ epey yıprandım yani
Şaka bi yana hepsi için canımı veririm asla pişman değilim,bakmaya kıyamıyorum 🥲♥️

maşallah sana hem genç anne olmuşsun hemde yakın zamanlarda doğum olmuş cinsiyetlerinide merak ettim :KK70:

Yaa yemekte zeytinyağla pişirmek iyi değil diyo drum sonradan eklenmek gerekirmiş bende öyle ediyorum tereyağla az bise soğan falan kavuracaksam
Sıcak kullanılan zeytinyağı var canım,nasıl geçiyor adı bilmiyorum ama biz Aydindan getirttik bir sorun olmuyor

ben dün havuçlu şehriyeli çorba yapmıştım onu içirmişler
hiç dolu öğün yemiyor ya
bide e bebekten şeftali püresi almıştım onu yedirmişler
yoğurt veriyoruz çok yetersiziz kuzu ya
Bir de seni emiyorsa çokta sıkıntılı görünmüyor. Kahvaltı öğünü nasıl

X