- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.521
Kızlarr siz yemeği nasıl ediyosunuzzz yağlamı tereyağlamı ediyorsunuz?
kuzum ikisinide kullanıyorum genelde z.yağ ağırlıklı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr siz yemeği nasıl ediyosunuzzz yağlamı tereyağlamı ediyorsunuz?
Ya sen bu ay götürdün mü 8ay muayenesine .
Yaa yemekte zeytinyağla pişirmek iyi değil diyo drum sonradan eklenmek gerekirmiş bende öyle ediyorum tereyağla az bise soğan falan kavuracaksamkuzum ikisinide kullanıyorum genelde z.yağ ağırlıklı oluyor
Yok canim günde 1 uyku yapıyorum artık sabah 9bucukta uyandı öğlen 1 de uyuttum 2 de uyandı akşam 7bucuk 8 gibi uyutuyorum kaçgündür tam uyuyo sabaha kadar yatmadan gece maması veriyorum yada doyurucu yemek veriyorumemmesi nasıl gece sürekli kalkıyormu bizimki ek gıda yemiyor sadece çorba seviyor
gece de saat başı kalkıyor çok yorucu
Gözüm kesmeyCok seviyorlar ilgiyi sevgiyi görüyorlar arkadaşımın kızı da öyle hep anneannesine gitmek istiyormuş kardeşi ile 4 yaş var rahat ediyorum diyormuş
aman dikkat
Iste aynenn bilmiyorum neden olduYada başka bişeyden olmuştur kız hemen yemekte düşünemek lazım dimi
Sıvıyağla dimiİkisininde kullanıyorum ben
SuperrCok sukur artik guzek yemek yiyoruz
Iste aynenn bilmiyorum neden oldu
Sıvıyağla dimi
Ben zwytinyağdan tereddüt ediyorum pek kullanamıyorum sonradan ekliyorumZeytinyağı ve tereyağ. Valla ben artık kavuruyorum soğanın yada ne kavrulması gerekirse
Özet geçeyim. 19 yaşında ilk bebeğimi kucağıma aldım. Şu an 28 yaşındayım. Küçükten büyüğe yaşları 9 aylık, 3 yaş, 5 yaş ve 9 yaş
Geçen bizim sitede bir teyzeyle karşılaştık,dört çocuğum olduğunu duyunca sen mukemmel bir annesin o zaman dedi,elimden geleni yapmaya çalışıyorum dedim. Yok yoook mükemmel olmasan yapamazdın dedi
Artık bende kendimi bir super woman olarak görüyorum 🏋
Tişikkirler (dip not ben ettim siz etmeyin anam)
ek bilgi: öyle rahatta geçmiyor hamileliklerim hamilelik ve lohusalik boyunca iğne vuruyorum kendime ek bir hastalığım yüzünden:/ epey yıprandım yani
Şaka bi yana hepsi için canımı veririm asla pişman değilim,bakmaya kıyamıyorum
Fazla merak iyi değil yapman guzummaşallah sana hem genç anne olmuşsun hemde yakın zamanlarda doğum olmuş cinsiyetlerinide merak ettim
ben dün havuçlu şehriyeli çorba yapmıştım onu içirmişlerKızlar ne yaptınız miniklere ben hala yapamadım bir şey aklıma gelmiyor
Sıcak kullanılan zeytinyağı var canım,nasıl geçiyor adı bilmiyorum ama biz Aydindan getirttik bir sorun olmuyorYaa yemekte zeytinyağla pişirmek iyi değil diyo drum sonradan eklenmek gerekirmiş bende öyle ediyorum tereyağla az bise soğan falan kavuracaksam
Fazla merak iyi değil yapman guzum
Üç erkek,bir kız annesiyim
Bir de seni emiyorsa çokta sıkıntılı görünmüyor. Kahvaltı öğünü nasılben dün havuçlu şehriyeli çorba yapmıştım onu içirmişler
hiç dolu öğün yemiyor ya
bide e bebekten şeftali püresi almıştım onu yedirmişler
yoğurt veriyoruz çok yetersiziz kuzu ya
Oy Allah bağışlasın yavrularını canım,gayet mantıklı düşünmüşsünay normalde merak olayı bi tek bu alanda kuzu
ay ne güzel hep hayalimdi kalabalık aile lakin genç anne olmayınca 2 iyidir dedim
Gözüm kesmey
Deneyim hurma yok gerçi de. Ay mama içti gece yaptı sabahına güzelce. İçmediği sürece böyle oluyorYulaf ezmesi yağ içine hurma kayısı koy oh mis:)
Tabikii öyle canımmzor tabi kuzucuk ama Rabbim ona göre güç veriyor hayırlısı olsun hakkında muck
Kabak yok bea. Evde sebze kalmamış ha şimdi farkettim