2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aile hekimine gidebildim,eşimde yoğun çalışıyor bu ara. İlaçlar çabuk toparlar diyordum ama zoadi baya hastalık bilsem acile giderdim valla :/ sağ ol canimm

Bazen ben bile inanamıyorum 4 çocuğum olduğuna 😆

Valla kız,öyle olmuş. Bende nereye gömecegimi bulamadım bir türlü hepsi ayrı kutularda duruyor öyle:/
😂🙈ayyy şakasın yaa kız naptın sen ne bu azım maşallah bacım bea. Kac yaşlarındadır ve en önemlisi sen kac yaşındasın merak ettim 🙈su an gözümde bi kahramansın biliyo musun 😂🙈

Ay kuzu normalde gunes ilk doğdu orada kald8 ben ağla ağla cocum evi terk etti diye
Neyse babasi dedi oğlum evinde uyuyacaksın
Simdi güneşe alıştı o yüzden düşünmek istemiyorum.bana kalsa evinde kalsın ama ben babannemle uyuyayım diyor
Eskisi gb sırayla uyuyoruz ya baba ya benle o piti piti yapıp seçiyor bazende 😀
😂ayy yavrum ya, demek ki mutlu orda seviyorsa bi de ne güzel hem sana kolaylık da oluyordur tabi o acısı da var 🙈 kayınvaliden nasıl iyi Mısır yanı güneş e o baksa mesela

Haklısın yani şu zamanda geçim zor. Devlette dediğin gibi sıra yok maalesef. Özeller de zaten fena yani. Sizin orayı bilmiyorum da bizim burda tek özel var insanı söğüşlüyorlar bir şey yaptıkları da yok. Bende onun için tıp fakültesinin özeline gidiyorum
Yaa ne güzel kuzum memnunsan eğer daha iyi. Ticarethane gibi çoğu özel ya. İzmirdeyim bn özel hastane çok tabi ama bnm onceligim bana yakın olsun fln, ne kadar iyi olursa olsun hiç bişe olmasa bile tahlildir testtir derken illa bi soyuyorlar insanı . Bn de bi kere dokuz Eylül un çocuk hast götürdüm ama sabah çok erken gitmiştik. Orası da felaket kalabalık oluyo ya.

Canim cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence hiç korkma
Şimdiki aklım olsa.pespese yapardım
1 yıl kadar fazla yorulup ikisininbir büyütursun benimkiler 5.5 yas simdi tekrar bi 4 sene beklicem 😀
Valla kuzum herkes ayni fikirde birlikte buyumeleri konusunda tabi biraz fazla efor sarfedicem ama olsun canlari sagolsun 🫠 tek korkum oglani emzirememk dunden beri arastiriyorum kimisi cocugu zehirlersin vs diyo ama internet tandem emzirme mumkun 2 yasa kadar diyo cok ikilemde kaldim

😂🙈ayyy şakasın yaa kız naptın sen ne bu azım maşallah bacım bea. Kac yaşlarındadır ve en önemlisi sen kac yaşındasın merak ettim 🙈su an gözümde bi kahramansın biliyo musun 😂🙈
Özet geçeyim. 19 yaşında ilk bebeğimi kucağıma aldım. Şu an 28 yaşındayım. Küçükten büyüğe yaşları 9 aylık, 3 yaş, 5 yaş ve 9 yaş ♥️
Geçen bizim sitede bir teyzeyle karşılaştık,dört çocuğum olduğunu duyunca sen mukemmel bir annesin o zaman dedi,elimden geleni yapmaya çalışıyorum dedim. Yok yoook mükemmel olmasan yapamazdın dedi 🤣
Artık bende kendimi bir super woman olarak görüyorum 🏋‍♀️
Tişikkirler 🤪 (dip not ben ettim siz etmeyin anam)
ek bilgi: öyle rahatta geçmiyor hamileliklerim hamilelik ve lohusalik boyunca iğne vuruyorum kendime ek bir hastalığım yüzünden:/ epey yıprandım yani
Şaka bi yana hepsi için canımı veririm asla pişman değilim,bakmaya kıyamıyorum 🥲♥️

Son düzenleme:
Valla kuzum herkes ayni fikirde birlikte buyumeleri konusunda tabi biraz fazla efor sarfedicem ama olsun canlari sagolsun 🫠 tek korkum oglani emzirememk dunden beri arastiriyorum kimisi cocugu zehirlersin vs diyo ama internet tandem emzirme mumkun 2 yasa kadar diyo cok ikilemde kaldim
Cok şaşirdim canim,cok guzel bir haber hayirli olsun:)

Eğer gebeliğinizin bir riski yoksa,kasılma,kanama vs emzirebilirsiniz. Ben hamile kaldığımda kızım 1,5 yaşındaydı. Gücüm yetseydi 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama sadece 2 ay daha emzirebildim. Geceleri çok emiyordu,gücüm kalmadı. İlk ayında bir de covid geçirdim. Biraktirmasam daha da emecekti bir sorun yaşamadık. Şu an için emzirmeye devam edin emin olun bir sıkıntı olursa bebekleriniz size belli eder :) sağlıkla kavuşmanız dileğiyle ♥️

Yengemde emziriyodu hamileyken birseyde olmadı tabi nekadar emziriyodu bilmiyorum kuzum

Eğer gebeliğinizin bir riski yoksa,kasılma,kanama vs emzirebilirsiniz. Ben hamile kaldığımda kızım 1,5 yaşındaydı. Gücüm yetseydi 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama sadece 2 ay daha emzirebildim. Geceleri çok emiyordu,gücüm kalmadı. İlk ayında bir de covid geçirdim. Biraktirmasam daha da emecekti bir sorun yaşamadık. Şu an için emzirmeye devam edin emin olun bir sıkıntı olursa bebekleriniz size belli eder :) sağlıkla kavuşmanız dileğiyle ♥️
Tesekkur ederim canim amin 🥰🩷

Yengemde emziriyodu hamileyken birseyde olmadı tabi nekadar emziriyodu bilmiyorum kuzum
OY masallah 🧿 benimki az emiyor zaten kuzum ek gidayi 4 öğün veriyorum tabi ikisi meyve suyu oluyor genelde sadece sabah ve aksam öğünümüz kuvvetli oluyor tek sorunumuz memede uyumak o yuzden korkum

• Beğen
Reactions: Jou
X