2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
ayyy şakasın yaa kız naptın sen ne bu azım maşallah bacım bea. Kac yaşlarındadır ve en önemlisi sen kac yaşındasın merak ettim su an gözümde bi kahramansın biliyo musun

ayy yavrum ya, demek ki mutlu orda seviyorsa bi de ne güzel hem sana kolaylık da oluyordur tabi o acısı da var kayınvaliden nasıl iyi Mısır yanı güneş e o baksa mesela

Yaa ne güzel kuzum memnunsan eğer daha iyi. Ticarethane gibi çoğu özel ya. İzmirdeyim bn özel hastane çok tabi ama bnm onceligim bana yakın olsun fln, ne kadar iyi olursa olsun hiç bişe olmasa bile tahlildir testtir derken illa bi soyuyorlar insanı . Bn de bi kere dokuz Eylül un çocuk hast götürdüm ama sabah çok erken gitmiştik. Orası da felaket kalabalık oluyo ya.

Valla kuzum herkes ayni fikirde birlikte buyumeleri konusunda tabi biraz fazla efor sarfedicem ama olsun canlari sagolsun tek korkum oglani emzirememk dunden beri arastiriyorum kimisi cocugu zehirlersin vs diyo ama internet tandem emzirme mumkun 2 yasa kadar diyo cok ikilemde kaldim

ayyy şakasın yaa kız naptın sen ne bu azım maşallah bacım bea. Kac yaşlarındadır ve en önemlisi sen kac yaşındasın merak ettim su an gözümde bi kahramansın biliyo musun
Özet geçeyim. 19 yaşında ilk bebeğimi kucağıma aldım. Şu an 28 yaşındayım. Küçükten büyüğe yaşları 9 aylık, 3 yaş, 5 yaş ve 9 yaş
Geçen bizim sitede bir teyzeyle karşılaştık,dört çocuğum olduğunu duyunca sen mukemmel bir annesin o zaman dedi,elimden geleni yapmaya çalışıyorum dedim. Yok yoook mükemmel olmasan yapamazdın dedi
Artık bende kendimi bir super woman olarak görüyorum 🏋‍
Tişikkirler (dip not ben ettim siz etmeyin anam)
ek bilgi: öyle rahatta geçmiyor hamileliklerim hamilelik ve lohusalik boyunca iğne vuruyorum kendime ek bir hastalığım yüzünden:/ epey yıprandım yani
Şaka bi yana hepsi için canımı veririm asla pişman değilim,bakmaya kıyamıyorum

Son düzenleme:
Cok şaşirdim canim,cok guzel bir haber hayirli olsun:)

Eğer gebeliğinizin bir riski yoksa,kasılma,kanama vs emzirebilirsiniz. Ben hamile kaldığımda kızım 1,5 yaşındaydı. Gücüm yetseydi 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama sadece 2 ay daha emzirebildim. Geceleri çok emiyordu,gücüm kalmadı. İlk ayında bir de covid geçirdim. Biraktirmasam daha da emecekti bir sorun yaşamadık. Şu an için emzirmeye devam edin emin olun bir sıkıntı olursa bebekleriniz size belli eder :) sağlıkla kavuşmanız dileğiyle

Yengemde emziriyodu hamileyken birseyde olmadı tabi nekadar emziriyodu bilmiyorum kuzum

Tesekkur ederim canim amin

Yengemde emziriyodu hamileyken birseyde olmadı tabi nekadar emziriyodu bilmiyorum kuzum
OY masallah benimki az emiyor zaten kuzum ek gidayi 4 öğün veriyorum tabi ikisi meyve suyu oluyor genelde sadece sabah ve aksam öğünümüz kuvvetli oluyor tek sorunumuz memede uyumak o yuzden korkum

Reactions: Jou
OY masallah benimki az emiyor zaten kuzum ek gidayi 4 öğün veriyorum tabi ikisi meyve suyu oluyor genelde sadece sabah ve aksam öğünümüz kuvvetli oluyor tek sorunumuz memede uyumak o yuzden korkum
Eee daha nee bende yemiyo sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…