2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bende yapmadım bişey ya kahvaltı verdim öğlen yapmadım bişey mama içer belki acıkırsa diye içmedi de🤭 şimdi düşünüyorum ne yapsam

Akşama kuzu et ve pilav yoğurt vercem biizim paçiye
Öğlen uykusuna
Uyumada önce irmik armut ve yulafla pisirdim ezdim yedirdim bayılıyo elmaylada aynı şekilde ettim

Dün daha köfte yedi. Etsiz kıymasız bir şey arıyorum 🤭

Makarna yapıp yoğurtlu ıspanak üzerine ekleyip veririm dedim bende dün et verdim :)

Dün onu da yedi 😂 bir de kabız ya ona göre bişey veriyim. Yavrum kaç gündür günde 4 5 kere zorla yapıyor 😢 gece mama içti sabah normal yaptı. Daha da içmedi içmezde inat

Yulaf ezmesi yağ içine hurma kayısı koy oh mis:)

Dün onu da yedi 😂 bir de kabız ya ona göre bişey veriyim. Yavrum kaç gündür günde 4 5 kere zorla yapıyor 😢 gece mama içti sabah normal yaptı. Daha da içmedi içmezde inat
Aaa bitane var bak bu istersen dene

Screenshot_20221220-075224_Instagram.jpg

Ohaaa ne güzel mantıklı ben makarna verdim 3 hafta önce vücudu sivilce gibi benekler oldu fazla geldi bıraktım

İspanağı 3gün uygulamalı yaptınmı hiç

Yok kuzum ben hiç 3 gün kuralı yapmadım bodoslama daldım ek gıdaya. Sadece markana mı öyle yaptı

• Beğen
Reactions: Jou
yumurtada vermistim ogün ondan şüphe etmistim ama genede yumurta vermeye başladım dünden beri bişey olmadı sanırım makarnayı fazla verdim

Yada başka bişeyden olmuştur kız hemen yemekte düşünemek lazım dimi
Kızlarr siz yemeği nasıl ediyosunuzzz yağlamı tereyağlamı ediyorsunuz?

İkisininde kullanıyorum ben

• Beğen
Reactions: Jou
😂ayy yavrum ya, demek ki mutlu orda seviyorsa bi de ne güzel hem sana kolaylık da oluyordur tabi o acısı da var 🙈 kayınvaliden nasıl iyi Mısır yanı güneş e o baksa mesela

Cok seviyorlar ilgiyi sevgiyi görüyorlar arkadaşımın kızı da öyle hep anneannesine gitmek istiyormuş kardeşi ile 4 yaş var rahat ediyorum diyormuş
Ama kaza maza yokk 😁😁😁😁😁😁 beklesinler çok beklerlerr :dondurma:

aman dikkat :KK70:

Valla kuzum herkes ayni fikirde birlikte buyumeleri konusunda tabi biraz fazla efor sarfedicem ama olsun canlari sagolsun 🫠 tek korkum oglani emzirememk dunden beri arastiriyorum kimisi cocugu zehirlersin vs diyo ama internet tandem emzirme mumkun 2 yasa kadar diyo cok ikilemde kaldim

kuzum yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam emzirirdim
zehirlenmeyi ilk kez duydum ya doktoruna danış mutlaka

Akşama kuzu et ve pilav yoğurt vercem biizim paçiye
Öğlen uykusuna
Uyumada önce irmik armut ve yulafla pisirdim ezdim yedirdim bayılıyo elmaylada aynı şekilde ettim

emmesi nasıl gece sürekli kalkıyormu bizimki ek gıda yemiyor sadece çorba seviyor
gece de saat başı kalkıyor çok yorucu

X