- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.461
Nereye gömceksin pekiiAnladım kuzum bende valla öyle olmuş yazdım cevaben :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye gömceksin pekiiAnladım kuzum bende valla öyle olmuş yazdım cevaben :)
SendennnEvet 2. Bebe kimden geliyor
Yani aşı takvimine bak e nabız da bile eklenmemiş. Burda başka topikte arkadaş var Sivas da. 9 ay aşısı yok demişler yapmamışlar düşün. Bence geri kaldırılıyor
Yavv heee o nerdeenn çıktı
Sendennn
DEneyelimmmİşte o çok çok çok zor:)
Amaanıınnn bide oluyormuşşValla nedense yazarken onu içimden Joy geçti ahhahaha
Amaanıınnn bide oluyormuşş
Bilmiyorum ki,köyde evimiz var eşim oranın bahçesine gömelim demişti.Nereye gömceksin pekii
Yorumlara aldanip güya en iyisine gittim malesef bombosmus simdi tanidiklara baktiriyoruzYaaaaa yorumlara guzelce oku varsa sen nerde oturuyosun
Aynen kesmek istemiyorum yaBelirli bir döneme kadar doktor kontrolünde emzirmeye devam edebiliyorsun diye biliyorum canım Bi arkadaşım emzirmişti. Sen doktoruna bi sor bakalım
Bak tek hisseden ben değilim. Ateş ediyiinnnYavv heee o nerdeenn çıktı
Dimi ateşli garuValla nedense yazarken onu içimden Joy geçti ahhahaha
Valla diyorum ya kendileri bile emin değilO zaman hiç yaptırılmaz
Yaaa ne güzel çok sevindim cnm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ay bir de darısı başımaKizlar ben yandim mahvoldum bittim
Amin canim amin .. vallahi bende cok sevindim ama bi yanim korku dolu yetememekten korkuyorumYaaa ne güzel çok sevindim cnm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ay bir de darısı başıma
Inşallah iyisini bulursun canımYorumlara aldanip güya en iyisine gittim malesef bombosmus simdi tanidiklara baktiriyoruz
Hastanenin önüne göm doktor olsunlarBilmiyorum ki,köyde evimiz var eşim oranın bahçesine gömelim demişti.
Yavvv işiniz yokmuuu beni doğurtacaksınız zorrrlllaaaaaaaaa Catlak-kurabiye M -MurphyJou bi erkek tamam
Bekliyoruz
Ben sana bi ateş edecemm görücüüğğüüünnnnBak tek hisseden ben değilim. Ateş ediyiinnn
Dimi ateşli garu
Amin canim amin .. vallahi bende cok sevindim ama bi yanim korku dolu yetememekten korkuyorum