- 2 Ağustos 2013
- 34.201
- 101.955
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.281
Diş mi gelecek ki. Ahsende 4 5 gündür öyle şurupta etki etmiyor. Hep birbirlerine benziyor bu kızlarKızlar benim kızın iştahı güzeldir ama bu 3 4 gündür yemek çok az yiyor. Oyunlarla yedirmeye çalışıyorum ama geri tükürüyor. Neden böyle yapıyor anlamadım. Bir sıkıntısı da yok
Ay benimki de mama içmediğine kabız oldu yine sabah zorla biraz çıkarmış öğlende çorba içince yaptı birazBende veririmm herhalde havuç çorbası kaka yapmıyo dünden beri
Kız sen deyince rahatladım zaten kafasına. Eşim ölçtü sabah 43 olmuş kafası. Artmaması sıkıntıymış şükür artıyor büyüyor. Oturmamasına takılıyorum. Canı isterse güzel oturuyor desteksiz ama hemen atıyor kendini sıkılıyorBenimki aha daha yeni 9 aya gircek daha yeni basıyo ayakları emekleme yok bak yürüteçle geri geri yapıyo bazen bazende düz sürüyp kafasına göre takılıyolarr sende ne takılıyon her dr birşeyde demedi kafasına benimki 42di birşeyde degil yani bakalım 3martta gitcez ne olcak
Evettt sıvı verdiğim yok doğru dürüst bende bi çıkari versinAy benimki de mama içmediğine kabız oldu yine sabah zorla biraz çıkarmış öğlende çorba içince yaptı biraz
Iyi bak bizimkide olmuştur 43 şimdi 3şubatta 42 idiKız sen deyince rahatladım zaten kafasına. Eşim ölçtü sabah 43 olmuş kafası. Artmaması sıkıntıymış şükür artıyor büyüyor. Oturmamasına takılıyorum. Canı isterse güzel oturuyor desteksiz ama hemen atıyor kendini sıkılıyor
Ben veriyorum da işte mama içmeyince yapmıyor danaEvettt sıvı verdiğim yok doğru dürüst bende bi çıkari versin
Ahaha alıştı gezmeye vallaIyi bak bizimkide olmuştur 43 şimdi 3şubatta 42 idi
Gezmek istiyo demekkii yaa ondan alıştırdın dışarlara gezdirmeye
Benimde sıkıldımı ayaklanıyo hep yürüteçe oturttumm bıraktı beni heryere saldırıyo babasının peşine gidiyo
Emeklemiyo mesela bende hic emeklememişim hemen kalkmışım ayağa ne varsa
Umarım ondandır canım. Yani bakıyorum hiç çıkacak gibi de değil yaniDiş tendir benimkide yaptı onu 2 3 gün sürdü anamı ağlattı yavas yavas geliyo artıkk diş nerdeyse girecek 1 yaşına
Havuç çorbası geldi aklıma kaka etmiyo dünden beri
Ya umarım ondandır swetttt enfeksiyon falan mı var dedim aklıma nedense o geldi. İnt den idrar stribi aldım yarın gelecek bakarımDiş mi gelecek ki. Ahsende 4 5 gündür öyle şurupta etki etmiyor. Hep birbirlerine benziyor bu kızlar
İdrarı kendi doktorumuz görmedi sonucunu. Ankaradaki öyle dedi. Ya ben enfeksiyon olduğunu ondan bu kadar iştahsız olduğunu düşünüyorum. Verelim de kafamız rahatlasın en azından. Bende her çocuk farklı diyorum bu ara karşıma hep bu tarz videolar çıktı. İşte desteksiz oturamıyorsa 9.ayda nörolojiye gidin vs diyor hep modum düştü
Ay Allah korusun yoktur umarım. Bizim Ankaradaki doktor enfeksiyon olsa kusma ve iştahsızlık olur diyo. Ben hiç kusma duymadım. Burdaki iştahsızlık ve kilo alımı yavaş olur diyor. İnternette de ateş olur diyor. O neymiş bende alayım şu tahlili verene kadar. Ay kız çocuğunda çok zor ya valla vermekUmarım ondandır canım. Yani bakıyorum hiç çıkacak gibi de değil yani
Hurma kayısı falanda mı fayda etmiyor. Dün hurma yedirdim kaç gündür yapmıyordu gümbür gümbür geldi :))
Ya umarım ondandır swetttt enfeksiyon falan mı var dedim aklıma nedense o geldi. İnt den idrar stribi aldım yarın gelecek bakarım
Aynen aldım bir sürü randevuİçin rahat olsun hepsine götür ozaman canım en azından sonra neden götürmedim demezsin
Ay Allah korusun yoktur umarım. Bizim Ankaradaki doktor enfeksiyon olsa kusma ve iştahsızlık olur diyo. Ben hiç kusma duymadım. Burdaki iştahsızlık ve kilo alımı yavaş olur diyor. İnternette de ateş olur diyor. O neymiş bende alayım şu tahlili verene kadar. Ay kız çocuğunda çok zor ya valla vermek
Fena hatun bunlar ya canım yeni nesil bebeler iste her şeyin çok fazla bilincindeler daha bu yaşta . Hatta yaşları bile yok baksanaEmzik hic almadk kuzum gözleri kapatınca hemen Emzik verdim hemen attı ağzından uyandı
Tek isteği memede benimle uyumak babasinda da sürekli uyudugu ve alınmayacağıni bildiği için uyuyor
Nasil bir hatun bilemedim
Ayyy Allah ım şimdi gördüm bakarken mesajlara ya . Güneş kızçemizle tanışmış oldukHenüz değil bu şekilde mi almiranin
Diş etleri kabarmışmı pekiUmarım ondandır canım. Yani bakıyorum hiç çıkacak gibi de değil yani
Hurma kayısı falanda mı fayda etmiyor. Dün hurma yedirdim kaç gündür yapmıyordu gümbür gümbür geldi :))
Ya umarım ondandır swetttt enfeksiyon falan mı var dedim aklıma nedense o geldi. İnt den idrar stribi aldım yarın gelecek bakarım
Eee öyle ya zaten emeklese ne olcak amann amabekliyoruz güzel bise ya bas abasa elleriyle gezse hoşumuza giderdi ama nerdeeeAhaha alıştı gezmeye vallaemekleme zaten bi gelişim basamağı değilmiş çokta önemli değil yani sana çekmiş Almiş
Diş etleri kabarmışmı peki
Olurr öylee benimki az az yerdi gece yatarken gece maması verirsinYok kuzu ya kabarmamış