2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar benim kızın iştahı güzeldir ama bu 3 4 gündür yemek çok az yiyor. Oyunlarla yedirmeye çalışıyorum ama geri tükürüyor. Neden böyle yapıyor anlamadım. Bir sıkıntısı da yok
Diş mi gelecek ki. Ahsende 4 5 gündür öyle şurupta etki etmiyor. Hep birbirlerine benziyor bu kızlar

Kız sen deyince rahatladım zaten kafasına. Eşim ölçtü sabah 43 olmuş kafası. Artmaması sıkıntıymış şükür artıyor büyüyor. Oturmamasına takılıyorum. Canı isterse güzel oturuyor desteksiz ama hemen atıyor kendini sıkılıyor

Reactions: Jou
Iyi bak bizimkide olmuştur 43 şimdi 3şubatta 42 idi
Gezmek istiyo demekkii yaa ondan alıştırdın dışarlara gezdirmeye
Benimde sıkıldımı ayaklanıyo hep yürüteçe oturttumm bıraktı beni heryere saldırıyo babasının peşine gidiyo
Emeklemiyo mesela bende hic emeklememişim hemen kalkmışım ayağa ne varsa

Ahaha alıştı gezmeye valla emekleme zaten bi gelişim basamağı değilmiş çokta önemli değil yani sana çekmiş Almiş

Reactions: Jou
Diş tendir benimkide yaptı onu 2 3 gün sürdü anamı ağlattı yavas yavas geliyo artıkk diş nerdeyse girecek 1 yaşına
Umarım ondandır canım. Yani bakıyorum hiç çıkacak gibi de değil yani
Havuç çorbası geldi aklıma kaka etmiyo dünden beri

Hurma kayısı falanda mı fayda etmiyor. Dün hurma yedirdim kaç gündür yapmıyordu gümbür gümbür geldi :))
Diş mi gelecek ki. Ahsende 4 5 gündür öyle şurupta etki etmiyor. Hep birbirlerine benziyor bu kızlar
Ya umarım ondandır swetttt enfeksiyon falan mı var dedim aklıma nedense o geldi. İnt den idrar stribi aldım yarın gelecek bakarım

İçin rahat olsun hepsine götür ozaman canım en azından sonra neden götürmedim demezsin

Ay Allah korusun yoktur umarım. Bizim Ankaradaki doktor enfeksiyon olsa kusma ve iştahsızlık olur diyo. Ben hiç kusma duymadım. Burdaki iştahsızlık ve kilo alımı yavaş olur diyor. İnternette de ateş olur diyor. O neymiş bende alayım şu tahlili verene kadar. Ay kız çocuğunda çok zor ya valla vermek

Atarım sana linkini o marka iyi diyorlar. Götürüp verene kadar şüphelendiğin zaman bakarsın. Eşim böbrek hastası olduğu için doktor ayda bir bak dedi bana
M -Murphy köfte yapcam da yumurtasız olur mu ya bitmiş ahsenin yumurtası. Ya da bizimkinden koysam ne olur

Olur tabi neden olmasın. Sizinkindende kullanabilirsin bence birşey olmaz canım

Fena hatun bunlar ya canım yeni nesil bebeler iste her şeyin çok fazla bilincindeler daha bu yaşta . Hatta yaşları bile yok baksana

Diş etleri kabarmışmı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…