- 13 Kasım 2020
- 1.226
- 2.196
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.061
Çok geçmiş olsun canm. Biz de geçtiğimiz hafta bir bu kadar ilacı kullandık 8.günde anca iyileşmeye başladı. Sadece iğne yoktu bizde. Ama ben pimpirikli olduğum için hemen ilk gün doktora götürüp antibiyotiğe falan erken başladım. Nebuzilatoru de alıp kullandık hemen aynı ilaçlardı bizde de günde 6 kez. İlaç vermek hava vermek çok zordu. Çok yordu beni mental olarak. Ama geçiyor ilaç kullanınca. Önceden derdim direneceğim çocuğuma antibiyotik vermemek için ama başa gelince hiç öyle olmuyormuş yeterki iyi olsunlar. İlaçlar iyiki var. Verebilirsen yoğurtla veya çorbasının içinde sarımsak rendeleyip yedirmeye çalış. O da doğal antibiyotik sonuçta. Bir haftaya geçecektirFethiye de hiç gitmediğim bir doktora gittik RSV alta inmiş dedi. Bir sürü ilaç yazdı. Antibiyotik günde 1 kere, aferin şurup (3 öğün) , 6 gün iğne, ventolin-serum (2 kere) ventolin-serum-cortair (2 kere) toplamda 4 kere nebulizatör hava.. probiyotik verdi günde 6 damla, antibiyotik ishal yapıyormuş ki yaptıda ishal çocuk.. Cuma’ya kadar kullanıcaz sonra kontrol. Çok geldi ilaçlar bana ama emin olamıyorum Ankarada olsak içim daha rahat edecekti. Birde günde 4 kere burna 4 damla serum damlatıp aspiratör ile çek dedi. Benimkine havayı ilaçları zor veriyorum. Ağlıyor durmuyor hiç.. bugün zorla azıcık çektim serum damlatmadan çıkan sümüğe inanamadım ki daha var galiba… Ne yapıcam bilemiyorum kuzum onla birlikte bende ağlıyorum bir yandan da işe gidiyorum. Ek gıda yemek istemiyor yemiyor hatta öylece kaldım.