2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Deprem olmuş hisseden bölgede oturan kızlar var mıydı aramızda?? M -Murphy kuzum ailen nasıl??
Kızlar ben soğuk aldım hastalandım 1 haftadır. Zaten şehir dışındaydık. Dün akşam eve geldik hiçbir şeye bakamadım bu süre zarfında.. Bugünde benim miniş önce hırıltı gibi ses alış verişi var sanki arada balgam var gibi bilemedim. Sabah ateşi yoktu. Yanakları kızarmış şimdi baktım 38.8 ile 38,5 koltuk altları üstünü soydum. Napabilirim?
İslak bezle koltuk altinı alnına falan koy kendine gelsin

Annemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da 🤦‍♀️

Annemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da 🤦‍♀️
Aman iyi iyi iyilerse çok zor bu süreç off busefer cokkötü oldu

Kızlar ülkece hepimize geçmiş olsun. Kim nerde yaşıyo çok bilmiyorum ama var mi mağdur durumda olan, elimizden geldiğince burdan da duyarsak bişe ler yaparız ins .Dualarımız depremzedelerle 😢🤲🏻
Allahım yardımcıları olsun ne kötü bi güne uyandık ülkece😔 hava şartlarıda çok kötü, balkona bi çıktım 5 saniyede dondum bu insanlar nasıl dayancak 😔

Çok çok geçmiş olsun ailene cnm. ☹️
Ben bile Samsun’da olmama rağmen hem gece olanı hem de gündüz olanı hissettim ve çok korktum onları düşünemiyorum bile:KK43: Allah bütün deprem zedelerim yardımcısı olsun 🤲 tekrarını göstermesin 🤲🙏

Kızlar ülkece hepimize geçmiş olsun. Kim nerde yaşıyo çok bilmiyorum ama var mi mağdur durumda olan, elimizden geldiğince burdan da duyarsak bişe ler yaparız ins .Dualarımız depremzedelerle 😢🤲🏻
Canim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.

Canim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Anaa kızz elazığdamı oturuyodun sen ben istanbulda oturuyodun sandım

Ayyyy meliykk neler yaşadın rabbim bidaha yaşatmasın çokzorr 😔😔 bu deprem zaten erzincandan daha felaketiymiş cok geçmiş olsun😔😔

Anaa kızz elazığdamı oturuyodun sen ben istanbulda oturuyodun sandım

Ayyyy meliykk neler yaşadın rabbim bidaha yaşatmasın çokzorr 😔😔 bu deprem zaten erzincandan daha felaketiymiş cok geçmiş olsun😔😔
Bu burda yasadiğim 3.buyuk deprem.ama bu sonuncu tramva yapti.cok korktuk,kizim arabaya binince korkudan tir tir titriyodu.hepimiz saprasi olduk korkudan,kimse şehirde kalmadi

meliyke meliyke , M -Murphy ve atladığım başka kimse varsa çok çok geçmiş olsun 😔 ben olaydan çok uzak olmama rağmen allak bullağım, haber izleyip ağlıyorum sürekli, sizi düşünemiyorum bile.
Canım sagol,cok zor oluyo.cocuklar olunca daha bi korkuyo insan.Allah yaşatmasin boyle acılar.enkaz altinda cok insan kaldı,bu sogukta Allah yardimcilari olsun cok acı çok

Bu burda yasadiğim 3.buyuk deprem.ama bu sonuncu tramva yapti.cok korktuk,kizim arabaya binince korkudan tir tir titriyodu.hepimiz saprasi olduk korkudan,kimse şehirde kalmadi
Kalırmı çok fena birşey oldu zaten çocuklar buanı unutmayacak psikoloji insaallahh yerine gelir

X