- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.811
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.761
Püreye alisik bnmki de, nasil gecicez pitirli yiceklere katilara bilmiyorum ya
Ah gecmisolsun ugrasip yaptigim mama yaninca cok snrleniyorum bende, az az yaptigimz icin de iki dk da yaniyo ya
Bu tarifleri buldum ama denemedim henüz hicbirini, bi kere hipp organik biskuvi almistim icinde sut tozu varmis yarim koymustum mamasina ztn hepsini de yememisti gorunurde bsy olmadi kabarcik fln ama icerden rahatsiz ediyodur diye daha vermedm icerigini gorunce sonradan aklima geldi
Bi de humm marka organik tahinli biskuvi almistim, vegan oldugu icin icinde sut yumurta hicbse yok, onu vermistim rahat rahat, tahin alerji yaparmi onu bilemedm bzmkine yapmiyo sanirim
Bizim altta 2 tane cikti fare gibi cocugum üstteki ön diş cikmaya calisiyo eli kulaginda cok fena, altta da yandakiler sismis öyle demisti doktor ama onlari goremedm, cok fena bugun ya, bak simdi uyudu 2. Uykuyu, saate bak daha aksam yemegi yemedi, gece 12ye kdr oturur artik
Bnm doktor kortizonlu krem icin 3 gunden fazla kullanma derisini inceltir diye tembihlemisti haberin olsun, kortizonlu krem tedavi etmez sadece gorunurde yok olmalarini saglar dedi, gercekten de oyleydi
Onun disinde bnm bebegine de zyrtec vermislerdi hic kullanmadm, alerji yapan seyi bulup kestiginde alerji ilacina gerek olmuyo ztn,
Yani alerji ilaci da tedavi etmiyo sadece belirtileri baskiliyo, ilaci biraktigin anda alerjen gidaya devam edersen tekrar oluyo alerji
bnmde alerjim vardi kucukken ilkokul hayatim alerji ilaclari kullanmakla gecti zaditen de kullandim, cok uyku yapiyodu ruh gibi geziyomusum ortalikta, zaditen ilacinin adini duyunca tuylerim diken diken diken oluyo, en iyisini sen doktorun bilirsiniz tabiki ama yazmak istedim
Bize alerji için vermedi ki yan etkisi iştah açtığı için verdi zaditeni. Bakıyım benim kıza da öyle yaparsa vermem zaditeni. Kortizonlu kremle işte bepantholün kremi karıştırıp yapıyormuşuz 1 sene durur dolapta dedi. Ben kortizonlu olduğunu eve gelince netten bakınca öğrendim. Sürmem zorda kalmadıkça. Cildiyecinin verdiği işe yarıyor gibi