2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Püreye alisik bnmki de, nasil gecicez pitirli yiceklere katilara bilmiyorum ya
Ah gecmisolsun ugrasip yaptigim mama yaninca cok snrleniyorum bende, az az yaptigimz icin de iki dk da yaniyo ya

Bu tarifleri buldum ama denemedim henüz hicbirini, bi kere hipp organik biskuvi almistim icinde sut tozu varmis yarim koymustum mamasina ztn hepsini de yememisti gorunurde bsy olmadi kabarcik fln ama icerden rahatsiz ediyodur diye daha vermedm icerigini gorunce sonradan aklima geldi

Bi de humm marka organik tahinli biskuvi almistim, vegan oldugu icin icinde sut yumurta hicbse yok, onu vermistim rahat rahat, tahin alerji yaparmi onu bilemedm bzmkine yapmiyo sanirim

Bizim altta 2 tane cikti fare gibi cocugum 🤣 üstteki ön diş cikmaya calisiyo eli kulaginda cok fena, altta da yandakiler sismis öyle demisti doktor ama onlari goremedm, cok fena bugun ya, bak simdi uyudu 2. Uykuyu, saate bak daha aksam yemegi yemedi, gece 12ye kdr oturur artik 😩

Bnm doktor kortizonlu krem icin 3 gunden fazla kullanma derisini inceltir diye tembihlemisti haberin olsun, kortizonlu krem tedavi etmez sadece gorunurde yok olmalarini saglar dedi, gercekten de oyleydi
Onun disinde bnm bebegine de zyrtec vermislerdi hic kullanmadm, alerji yapan seyi bulup kestiginde alerji ilacina gerek olmuyo ztn,
Yani alerji ilaci da tedavi etmiyo sadece belirtileri baskiliyo, ilaci biraktigin anda alerjen gidaya devam edersen tekrar oluyo alerji

bnmde alerjim vardi kucukken ilkokul hayatim alerji ilaclari kullanmakla gecti zaditen de kullandim, cok uyku yapiyodu ruh gibi geziyomusum ortalikta, zaditen ilacinin adini duyunca tuylerim diken diken diken oluyo, en iyisini sen doktorun bilirsiniz tabiki ama yazmak istedim

Bize alerji için vermedi ki yan etkisi iştah açtığı için verdi zaditeni. Bakıyım benim kıza da öyle yaparsa vermem zaditeni. Kortizonlu kremle işte bepantholün kremi karıştırıp yapıyormuşuz 1 sene durur dolapta dedi. Ben kortizonlu olduğunu eve gelince netten bakınca öğrendim. Sürmem zorda kalmadıkça. Cildiyecinin verdiği işe yarıyor gibi

Belki farklı bir testtir canım bir kaç güne belli olur bakalım inşallah alerji değildir
Tekrar kan verecek olursanız almışken vitamin değerlerine de baktır bizim b12 de düşük çıktı iğne yaptırıyoruz
Ay ben 2 ay önce özelin acile gittik adama ben dedim demirine bakın diye. Sonra b12 ye de bakın dedim. Küçük çocuğun belli olmaz değeri dio mal mı ne. Zorla baktırdım alt sınır 400 sanırım ahsenin 420 çıkmış. Bence bizim demir b12 altlarda ondan diye düşünüyorum. 9.ayda diycem b12 ye de bakın diye. Aaaa çok mu düşük yavrum ya

Bizimki şurup almadı
Sekrol kullandık antibiyotikde iğne yaptırıyoruz iğneden sonra 20 dk bekleyin hastanede dedi korkumuzdan büyük Hastaneyede gittik kulak iltihabı acaba banyoy yaptırırken su mu kaçırdım cok üzüldüm neden böyle oldu kızım diye
Of inşallah olmaz canım ya 😞
Bende kimseyle görüşmüyorum anlamadım gitti inan evde hicbisi yapadim dolPfa yemeklik çürüyecek artık
Ben de banyoda kulağına su kacirdim diye çok üzülmüştüm ama meğer kovid olmuşuz kızımın da kulağına vurmuş işte hastalık olacağı varmış. Neyse ki ufak şeyler bunlar geliyor geçiyor şükürler olsun. Allah beterinden saklasın 🤲🙏

Püreye alisik bnmki de, nasil gecicez pitirli yiceklere katilara bilmiyorum ya
Ah gecmisolsun ugrasip yaptigim mama yaninca cok snrleniyorum bende, az az yaptigimz icin de iki dk da yaniyo ya

Bu tarifleri buldum ama denemedim henüz hicbirini, bi kere hipp organik biskuvi almistim icinde sut tozu varmis yarim koymustum mamasina ztn hepsini de yememisti gorunurde bsy olmadi kabarcik fln ama icerden rahatsiz ediyodur diye daha vermedm icerigini gorunce sonradan aklima geldi

Tarifler çok iyi oldu, kaydettim hepsini. Ben de böyle bi kaç çeşit yapıp buzluğa atmayı planlıyorum. Lazım oldukça al buzluktan kullan, hazır sağlıklı bisküvi bolca yapıp kendim de nasiplenmek istiyorum. Çayın yanına mis gibi 🤩☕🍪

Ben de banyoda kulağına su kacirdim diye çok üzülmüştüm ama meğer kovid olmuşuz kızımın da kulağına vurmuş işte hastalık olacağı varmış. Neyse ki ufak şeyler bunlar geliyor geçiyor şükürler olsun. Allah beterinden saklasın 🤲🙏

Şükür olsun kuzum
Rabbim dermansız dert vermesin yeterki

Hahahaha ama uyuduğu yerde odadan çıkarmaa ben oyle ediyorum 2 uyku etmiş seninki bu iyi yani akşamına son uyku olurdu
Şimdi kalktımı uyumuyomu
O uyudu yazdigimdan 20dk sonra kalkti, bende sevindim az uyudu en azindan gece geç uyumaz diye, bir sapitti ki sorma, 12yi10geçe yeni uyudu deliricektim, daha simdi biseyler yiyebildim anca ya, gece gece 3 saat tepindi cocuk resmen ne derdi var anlamadim bu nasi bi diş ya, insallah baska biseyi yoktur 😔
Oo harika bunlar canım çok sağol
Ben bunlardan ikisini denedim olmadı
Bir de irmikli deniycem inşallah tutturabilirim
O hipp bisküviden bende aldım bekliyor bakalım alerji olayı bitince yediricem
Tahini hiç denemedim bende ya
895BE023-1F73-4EBA-82F1-6B6B165FA693.jpeg
Bak buydu bnm kullandigim, tahini bende direkt vermedim ama bu biskuvinin icindeki bsy yapmadi
Bize alerji için vermedi ki yan etkisi iştah açtığı için verdi zaditeni. Bakıyım benim kıza da öyle yaparsa vermem zaditeni. Kortizonlu kremle işte bepantholün kremi karıştırıp yapıyormuşuz 1 sene durur dolapta dedi. Ben kortizonlu olduğunu eve gelince netten bakınca öğrendim. Sürmem zorda kalmadıkça. Cildiyecinin verdiği işe yarıyor gibi
Endiselendirmek icin soylemedim endiselendirdiysem kusura bakma, soz konusu bebikler olunca herseyi didikliyorum ben o yuzden doktorlar pek sevmez bnm gibi insani 🤣 sonucta doktor vermis bilgin oksun diye dedim, insallah acilir senin minigin istahı valla yiyen cocuk cok guzel bisey, bnmki de agzini aciyo kasigi sokcam diliyle ittiriyo, dalga geciyo ya
Tarifler çok iyi oldu, kaydettim hepsini. Ben de böyle bi kaç çeşit yapıp buzluğa atmayı planlıyorum. Lazım oldukça al buzluktan kullan, hazır sağlıklı bisküvi bolca yapıp kendim de nasiplenmek istiyorum. Çayın yanına mis gibi 🤩☕🍪
Ben de kaydettim kaydettim bi halt yapamadim, yapmam lazim artik, buzluk fikri de iyiymis bak cok yapip hazirda tutmak pratik oluyo
Ah cayin yanina o kadar saglikli seyler gitmeez biraz cikolatali mikolataki biseyler lazim bana onun icin 😅

Ay kuzu şükür atlattım vallahi baya yorulmuşum sagolsun çok şekerler gelirken onlarsa bisiler yapmış
Migrenim tuttu midem yanıyor n dokundu anlamadım dünden beri ben fenayım
Bugun kızın kulağına baktırdık geniz akıntısı durmuyor antibiyotik verdi ağzımızdan ilaci ariyoruz diye igne menenjit asisinida yapamadık bugun eşimin d günü diye dışarı yemeye ciktik kustu agladi iğne dokundu diyepanjk oldum
Oyy nasıl oldu peki kuzum şimdi. Kusma devam ediyo mu. Üşüttü belki de ya.
Bnm de haftasonu iki gün hep dışardaydım temizlik fln akşam yaptın çok yoruldum ya.
Büyük Kıza kaban bakıyorum seneye icin şimdiden alayım diye. Ayy fiyatlar fena walla.
Yarın da burda tatil değil ama aşırı fırtına var göndermesem diom sabah bi bakcam duruma

Endiselendirmek icin soylemedim endiselendirdiysem kusura bakma, soz konusu bebikler olunca herseyi didikliyorum ben o yuzden doktorlar pek sevmez bnm gibi insani 🤣 sonucta doktor vermis bilgin oksun diye dedim, insallah acilir senin minigin istahı valla yiyen cocuk cok guzel bisey, bnmki de agzini aciyo kasigi sokcam diliyle ittiriyo, dalga geciyo ya
Yok kız söylemen iyi dikkat ederim en azından ondan olduğunu bilirim 🤗 benimki de öyle açıyor kaşık ağza girerken küçültüyor zor giriyo kaşık 🤭

O uyudu yazdigimdan 20dk sonra kalkti, bende sevindim az uyudu en azindan gece geç uyumaz diye, bir sapitti ki sorma, 12yi10geçe yeni uyudu deliricektim, daha simdi biseyler yiyebildim anca ya, gece gece 3 saat tepindi cocuk resmen ne derdi var anlamadim bu nasi bi diş ya, insallah baska biseyi yoktur 😔

Eki Görüntüle 3203239
Bak buydu bnm kullandigim, tahini bende direkt vermedim ama bu biskuvinin icindeki bsy yapmadi

Ben de kaydettim kaydettim bi halt yapamadim, yapmam lazim artik, buzluk fikri de iyiymis bak cok yapip hazirda tutmak pratik oluyo
Ah cayin yanina o kadar saglikli seyler gitmeez biraz cikolatali mikolataki biseyler lazim bana onun icin 😅
Bu dişler zaten anamızi ağlattı

Kızlar 9 aylık olan kan tahlilleri 8aylıkken ettirdi drumuz
Iyiki ettirdik b12 si cok düşükmüş baya baya hamileyken ben cok takviyeler ictim ama genede işe yaramamış benimde cok düşüktü benden ona geçiyor malumm iğne vurdurduk bugün sabah sonrada haftaya ensondada 1ay sonra vurulcak

Neseki herseyi cok iyii karaciger akciger ler hepsi düzenli gidiyor enfeksiyonda hic yokmuş

aYyy bide bizim sıpa ne öğrenmiş

Dün ben odama geçtim kapı kapalıydı kızı yürüteçe koydum salondaydı eşimle nese eşim laptopa iki dk bakayim derken bu gelmiş odamın kapısina kadar pat pat ses geliyor kapı sesi diyorum neoluyo bi açtım kapıyı kızçe vuruyomuş yürüteçle içeri bi dalışı var sevije sevine giriyo beni görünce ayy ne duygulandımm 🥲🥲🥲 mutfağada gidiyorum sessiz sessiz gdliyo bana bakıyo izliyor beni ooyyy

Belki farklı bir testtir canım bir kaç güne belli olur bakalım inşallah alerji değildir
Tekrar kan verecek olursanız almışken vitamin değerlerine de baktır bizim b12 de düşük çıktı iğne yaptırıyoruz
Bizimkinede baya baya düşük çıkmis iğne vurdurduk bugün

Oyy nasıl oldu peki kuzum şimdi. Kusma devam ediyo mu. Üşüttü belki de ya.
Bnm de haftasonu iki gün hep dışardaydım temizlik fln akşam yaptın çok yoruldum ya.
Büyük Kıza kaban bakıyorum seneye icin şimdiden alayım diye. Ayy fiyatlar fena walla.
Yarın da burda tatil değil ama aşırı fırtına var göndermesem diom sabah bi bakcam duruma

Biraz daha iyi kuzum
Vallahi bizde oglana bot aldık kabanda seneye olmaz hersey uçmuş
Kizada mont bu sene tmm seneye lazım
Gonderdinmi okula baya kötü
Depreme takıldım karda kışta insanlar çok zor durumda:KK43:

Biraz daha iyi kuzum
Yaa gece 4bucukta emmeye kapaktı kız neyse tel e bakayım dedim. Bir baktım eyvahlar olsun . Gece o saatten beri uyuyamadım ağla ağla çok üzüldüm ya. İzmir depremini yaşadık ki o 7.1 dı bu 7.8 düşünemiyorum o siddeti . Tüylerim diken diken.
Hemen halam a ulaştım gece şükür o iyi o taraflarda çok ark larim var çoğuna ulaştım ama 3kisiye hala haber alamadım donmediler .
Soğuk kar kış o bebekler çocuklar Allah ım yardım et ya nolur çok aciziz ya çok

Biraz daha iyi kuzum
Ya kaban da Zara dan bakayım diyorum ama hemen indirime girdiği an bitiyo. Küçük kıza var ablasından da büyüğe lazım seneye . 9yas alcam ya giysin iki yıl ins

Murphyy Murphyy iyimisiniz kuzum anca yazabildim arkadaslarimiz vardi ulasmaya calistigimiz hala ulasamadiklarimiz var sabahtan beri mahvolduk cok uzgunum cok yardim kampanyalarina yetismeye calisiyoruz biyandan allahim yardim etsin psklojim bozuldu

Deprem olmuş hisseden bölgede oturan kızlar var mıydı aramızda?? M -Murphy kuzum ailen nasıl??
Kızlar ben soğuk aldım hastalandım 1 haftadır. Zaten şehir dışındaydık. Dün akşam eve geldik hiçbir şeye bakamadım bu süre zarfında.. Bugünde benim miniş önce hırıltı gibi ses alış verişi var sanki arada balgam var gibi bilemedim. Sabah ateşi yoktu. Yanakları kızarmış şimdi baktım 38.8 ile 38,5 koltuk altları üstünü soydum. Napabilirim?

X