- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.681
Abooo kız kaçırmışım bunu maşaallahhh ellerin dert görmesin nelerde varrKizlar bu hem bizim menumuz hem de bebişin menusu.yayla corbasi şuan tuzsuz,kiymali kuru dolma da biber salçasi kullandim tuz fazla degil ama yine de var biraz ruz tabi.bide erik,kayisi ve ayva karişik hoşaf vaaar:)
Aynen canimIstersen dene olurmu olurr
İnşallah inşallahYaa insallah gecmistir bu sefer, ben de denicm de korkuyorum, kacinci ayda denediniz?
yaa ben cekiyorum da yazmaya firsatim olmuyorsweetgirlcandy püüü
@zzekta1 püüü
L lyss püüü
1mrw püüü
Yemeklerr nerdaaaaağğğğğ başka kim vardı onlarada tüküremmmmm
Ayyyciddimisinn altmı üstmü dişyaa ben cekiyorum da yazmaya firsatim olmuyor
kahvaltida elmali muzlu omlet yaptim oglusuma ama ben yedim gibi bisey olduyumurtayi yesin diye nasi verecegimi sasirdim
oglen yine kereviz yedi dunden kalan. aksama da kofte makarna yogurt armut
bu arada bizim 4 dişimiz birden çıktı. oğlum durdu durdu patlattı valla
Ben haber vermeyecem siz verinMigrosta bezlerde 2. %60 indirim var kızlar
hepsi birden alttan patladı valla. ateş vs olmadı çok şükür ama huysuzluğumuz tavanAyyyciddimisinn altmı üstmü diş
Surüyorum bende rshatlatıyorduhepsi birden alttan patladı valla. ateş vs olmadı çok şükür ama huysuzluğumuz tavansenin karanfilli zeytinyağından yaptım bugün, bakalım yarın sürecem. rahatlatır biraz inşallah.
Indirimler güldürey beniiNe gülen gı
Bi süreliğine niye yohsun
Ya kolay gelsin kuzum çok uğraşma bi tatlı bi tuzlu yeter ya.
Zaten biri gelecekse en az iki gün gerekiyor bize
Çok geçmiş olsun cnm. Bizde de kulak iltihabında antibiyotik içerken çok feci kusmuştu hiç unutamıyorumAy kuzu şükür atlattım vallahi baya yorulmuşum sagolsun çok şekerler gelirken onlarsa bisiler yapmış
Migrenim tuttu midem yanıyor n dokundu anlamadım dünden beri ben fenayım
Bugun kızın kulağına baktırdık geniz akıntısı durmuyor antibiyotik verdi ağzımızdan ilaci ariyoruz diye igne menenjit asisinida yapamadık bugun eşimin d günü diye dışarı yemeye ciktik kustu agladi iğne dokundu diyepanjk oldum
Yooohsweetgirlcandy püüü
@zzekta1 püüü
L lyss püüü
1mrw püüü
Yemeklerr nerdaaaaağğğğğ başka kim vardı onlarada tüküremmmmm
Hemen kaptım hepsiburadadanKızlar yazan oldu mu bilmiyorum yarın e bebekte oyuncaklar indirimdeee
Prima uygun ama sleepy ebebek indiriminde çok daha uygunduMigrosta bezlerde 2. %60 indirim var kızlar
İyiyim canikom sen nasılsın. Kızı Ankaraya doktora götürdük. Kilo aldıracam ben iştahını açacam dedi doktor
Kızlar siz pankeki bölmeden eline verip mi yediriyorsunuz yoksa vermeden önve minik minik parcalaiyor musunuz? Un olarak buğday unu mu kullanıyosunuz?Evet dut pekmezi canım 1 kaşık veriyorum her sabah içine ceviz rendeliyorum bir tane. Pankekin ikisini ve diğerleri yedi