2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bendende öğlen yemeği YOKYOK ÇORBASİ 😂😂

Yeşil kabak
Patates
Kİrmızı mercimek
Az sarımsak
Ilikli kemiksuyu ve su
Az ekmek

20230204_130458.jpg

• Muhteşem
Reactions: Jou
Doktorumız önce fırınlanmış ürünleri denememizi istedi pek bir belirti olmadı sonra yoğurt peynir yedim ama yine eski halimize döndük yüzü kızardı aşırı kusmalar gaz derken diyete geri döndüm😕
Ay sonu tekrar deneme yapcam bir şey olmazsa diğer ay bebeğe de verebileceğiz
Yaa insallah gecmistir bu sefer, ben de denicm de korkuyorum, kacinci ayda denediniz?

Hepisinze selam kızlar.Biz hastaneden cıktık ameliyat iyi geçti çok şükür.3 saat ameliyatta kaldı bayğı endişelendim.Makatın üstündeki delikte kist varmıs aldılar.İyileşme sfhasındayız.Muz kalmamıs evde oğluşa ne yediricem kahvaltıdiye onu düşünüyorum ben de.
Çok geçmiş olsun canım.

Ben bu sabah tereyağında tam yumurta pişirip verdim 1/3 ünü anca yedi. Birazda ekmek ve labne yedi. 3 gündür iştahı azaldı biraz ben de pek zorlamıyorum. Öğlen de az önce yumurtalı pide yedi🙈 sabah az yedi diye öğlen de yumurta verdim. Akşama çorba artık 🤪

Ben bu sabah tereyağında tam yumurta pişirip verdim 1/3 ünü anca yedi. Birazda ekmek ve labne yedi. 3 gündür iştahı azaldı biraz ben de pek zorlamıyorum. Öğlen de az önce yumurtalı pide yedi🙈 sabah az yedi diye öğlen de yumurta verdim. Akşama çorba artık 🤪

Kizz anam nelerde veriyosun dikkat et genede 😂

Kizz anam nelerde veriyosun dikkat et genede 😂
Canım ben şeker, bal ve paketli gıdalar hariç hemen hemen bizim yedigimiz herseyi kontrollü bir şekilde veriyorum. Bu arada paketli gıda derken mesela temiz içerikli labne peynir veriyorum. İlk verdiğim şeyleri de sabah saatlerinde veriyorum. Çok şükür şimdilik bir şey olmadı. Ama tedbirli olmakta tabiki fayda var. 🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Canım ben şeker, bal ve paketli gıdalar hariç hemen hemen bizim yedigimiz herseyi kontrollü bir şekilde veriyorum. Bu arada paketli gıda derken mesela temiz içerikli labne peynir veriyorum. İlk verdiğim şeyleri de sabah saatlerinde veriyorum. Çok şükür şimdilik bir şey olmadı. Ama tedbirli olmakta tabiki fayda var. 🥰
Hehh onu diyorum ben iyiliğiniz icin diyorum canim benim yanlış anlamaman beni mutlu ediyorr 😍♥️🥰

X