2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bi süreliğine niye yohsun
Vakit olmuyor canım kısa süreliğine Bakıp çıkıyorum Bir de oğlanın gelişim geriden geldiği için canım sıkılıyor Çok fazla bakmıyorum
İnşallah alerjisi çıkmaz canım kakasında kan falan oldu mu
Ay Hadi bakalım o doktor iştahını açarsa bize de tüyolar ver Benim oğlan da çok yemek seçiyor canım sıkıyor

Kan mukus yok. Zaten dedi o zaman süt alerjisi yoktur yine de bakalım dedi. İlaç verdi kuzu geçen seferde mama içmediğinde vermişti. Multivitamin biri iştah açıyormuş, biri de aslında alerji ilacı ama o da iştah açıyormuş. O zaman vermemiştim ne alaka diye. Şimdi egzemalarıda içten temizleyecek hem de iştah açıp kilo aldıracak dedi. Demir ilacını değiştirdi. Ahsende öyleydi sonra düzeldi. Gerçi değişiyor bi yediğini bi dahakine yemeyebiliyor.

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Ben bu sabah ıspanaklı krep verdim ayyy çok iyi oldu ben de bayıldım kızım da
Tarif veriyorum hemen:
7-8 kök ıspanak, iki kaşık ev yapımı beyaz peynir, 2 kaşık yulaf unu, bir kaşık yoğurt hepsini robottan geçirip tavaya döküp pişiriyoruz. hem yumuşak oldu hem de tadı baya iyi oldu hem de çocuğum ıspanak yedi özellikle yumurta veremeyen, ıspanak tadımı yapmış, güzel annelere şiddetle tavsiye ediyorum

Tamam canım nasıl istersen

Eminim krep harika olmuşturr çokta severim krepi

Kızlar siz pankeki bölmeden eline verip mi yediriyorsunuz yoksa vermeden önve minik minik parcalaiyor musunuz? Un olarak buğday unu mu kullanıyosunuz?
Ben yulaf unu kullandım buğday unu alerji ettmisti benim kıza ara vermiştim
Pankekki elimle parçalayıp ağzına verdim çiğnedi yedii ağzın ucundan veriyorum çiğnesin diye

Oyyy allah kolaylık versin
Benimki pek birşey yemedi dün deli etti benii

Şimdi bize farklı bi demir ilacı verdi. İçeriği temiz ama 1 şase de 12.75 mg demir var. Yani 12 kiloluk çocuğa verilecek oran bu of napacam bilemedim ya 2 günde 1 mi versem yemeklerine katacam toz şeklinde olduğu için.

Bir de bize geçen verdiği şurupları verdi. Hem kilo aldıracak hem de egzemayı içten temizleyecek merak etme dedi

Egzema içinde 2 krem önerdi sendeki geçirmezse bunları karıştır sür 1 günde fayda edecek dedi.

Yumurta ve süt alerjisi var mı diye kan aldılar bakalım 1 2 güne haber verecekler. İnşallah yoktur

Gecmis olsun canim. Bebişe de gecmis olsun ,menenjiti iyice iyileşmeden sakin yaptirma cok ağir bi aşi

Demiri cok mu dusukmuş canim,o yuzden mi iştahsizmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…