- 2 Ağustos 2013
- 34.179
- 101.794
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.701
Benimki yemiyor kendi ben kendim parçalayıp yediriyorum. Tam buğday unuyla yapıyorum benKızlar siz pankeki bölmeden eline verip mi yediriyorsunuz yoksa vermeden önve minik minik parcalaiyor musunuz? Un olarak buğday unu mu kullanıyosunuz?
Vakit olmuyor canım kısa süreliğine Bakıp çıkıyorum Bir de oğlanın gelişim geriden geldiği için canım sıkılıyor Çok fazla bakmıyorumBi süreliğine niye yohsun
İnşallah alerjisi çıkmaz canım kakasında kan falan oldu muYoooh
Hemen kaptım hepsiburadadanpremium üyeyseniz ordan alın kargo bedava oluyor
Prima uygun ama sleepy ebebek indiriminde çok daha uygundu
İyiyim canikom sen nasılsın. Kızı Ankaraya doktora götürdük. Kilo aldıracam ben iştahını açacam dedi doktorkan verdik yumurta ve süt alerjisine bakılacak
Kan mukus yok. Zaten dedi o zaman süt alerjisi yoktur yine de bakalım dedi. İlaç verdi kuzu geçen seferde mama içmediğinde vermişti. Multivitamin biri iştah açıyormuş, biri de aslında alerji ilacı ama o da iştah açıyormuş. O zaman vermemiştim ne alaka diye. Şimdi egzemalarıda içten temizleyecek hem de iştah açıp kilo aldıracak dedi. Demir ilacını değiştirdi. Ahsende öyleydi sonra düzeldi. Gerçi değişiyor bi yediğini bi dahakine yemeyebiliyor.Vakit olmuyor canım kısa süreliğine Bakıp çıkıyorum Bir de oğlanın gelişim geriden geldiği için canım sıkılıyor Çok fazla bakmıyorum
İnşallah alerjisi çıkmaz canım kakasında kan falan oldu mu
Ay Hadi bakalım o doktor iştahını açarsa bize de tüyolar ver Benim oğlan da çok yemek seçiyor canım sıkıyor
Ben fındık kadar parçalara bölüp elimle yediriyorum. Yulaf unu kullanıyorum ben. Çok sık kabiz oluyor ona iyi gelsin diye.Kızlar siz pankeki bölmeden eline verip mi yediriyorsunuz yoksa vermeden önve minik minik parcalaiyor musunuz? Un olarak buğday unu mu kullanıyosunuz?
Tamam canım nasıl istersenVakit olmuyor canım kısa süreliğine Bakıp çıkıyorum Bir de oğlanın gelişim geriden geldiği için canım sıkılıyor Çok fazla bakmıyorum
İnşallah alerjisi çıkmaz canım kakasında kan falan oldu mu
Ay Hadi bakalım o doktor iştahını açarsa bize de tüyolar ver Benim oğlan da çok yemek seçiyor canım sıkıyor
Eminim krep harika olmuşturr çokta severim krepiGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Ben bu sabah ıspanaklı krep verdim ayyy çok iyi oldu ben de bayıldım kızım da
Tarif veriyorum hemen:
7-8 kök ıspanak, iki kaşık ev yapımı beyaz peynir, 2 kaşık yulaf unu, bir kaşık yoğurt hepsini robottan geçirip tavaya döküp pişiriyoruz. hem yumuşak oldu hem de tadı baya iyi oldu hem de çocuğum ıspanak yediözellikle yumurta veremeyen, ıspanak tadımı yapmış, güzel annelere şiddetle tavsiye ediyorum
Ben yulaf unu kullandım buğday unu alerji ettmisti benim kıza ara vermiştimKızlar siz pankeki bölmeden eline verip mi yediriyorsunuz yoksa vermeden önve minik minik parcalaiyor musunuz? Un olarak buğday unu mu kullanıyosunuz?
Oyyy allah kolaylık versinJou Canımcım bugün kaynanadayim sabahtan geldik tum gun mobilya baktik aksamda yemek telasi çay ıvır zıvır hic bakamadim. Bebiskom guzel kahvalti yapti ama ara öğun ve aksam yemedi sayilir sütlaç verdim bide azicik arpa sehriye corbasi aksam okadarcik
Abooo kız kaçırmışım bunu maşaallahhh ellerin dert görmesin nelerde varr
Gecmis olsun canim. Bebişe de gecmis olsun ,menenjiti iyice iyileşmeden sakin yaptirma cok ağir bi aşiAy kuzu şükür atlattım vallahi baya yorulmuşum sagolsun çok şekerler gelirken onlarsa bisiler yapmış
Migrenim tuttu midem yanıyor n dokundu anlamadım dünden beri ben fenayım
Bugun kızın kulağına baktırdık geniz akıntısı durmuyor antibiyotik verdi ağzımızdan ilaci ariyoruz diye igne menenjit asisinida yapamadık bugun eşimin d günü diye dışarı yemeye ciktik kustu agladi iğne dokundu diyepanjk oldum
Demiri cok mu dusukmuş canim,o yuzden mi iştahsizmiş?Şimdi bize farklı bi demir ilacı verdi. İçeriği temiz ama 1 şase de 12.75 mg demir var. Yani 12 kiloluk çocuğa verilecek oran buof napacam bilemedim ya 2 günde 1 mi versem yemeklerine katacam toz şeklinde olduğu için.
Bir de bize geçen verdiği şurupları verdi. Hem kilo aldıracak hem de egzemayı içten temizleyecek merak etme dedi
Egzema içinde 2 krem önerdi sendeki geçirmezse bunları karıştır sür 1 günde fayda edecek dedi.
Yumurta ve süt alerjisi var mı diye kan aldılar bakalım 1 2 güne haber verecekler. İnşallah yoktur
Yok canım bakılmadı değerlerine. 2 ay önce baktırmıştık çok hafif düşüktü o zaman. Diğer ay bakılacak diye bu ay baktırmadıkDemiri cok mu dusukmuş canim,o yuzden mi iştahsizmiş?
Anladim ama kabiz yapmaz mi yuksek doz demir yaa ne bileyim bakilmadan,belkide normal duzeydedir cocugun demiri.doktor daha iyi bilir tabiYok canım bakılmadı değerlerine. 2 ay önce baktırmıştık çok hafif düşüktü o zaman. Diğer ay bakılacak diye bu ay baktırmadık
İşte bende onun için 2 günde 1 vereyim diyorum verdiği şaseyi 12 kilo nerde 7.5 kilo nerdeAnladim ama kabiz yapmaz mi yuksek doz demir yaa ne bileyim bakilmadan,belkide normal duzeydedir cocugun demiri.doktor daha iyi bilir tabi
Ben kasim ayindan beri kullanmiyorum kan damlasini,cocuk gaz yaparken zorlaniyo diye.bakalim biz de durumlar nasil.ama ben kizimda da hic kullanmamiştim.İşte bende onun için 2 günde 1 vereyim diyorum verdiği şaseyi 12 kilo nerde 7.5 kilo nerde