2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hic ispanakli krep duymamistim ama eminim guzel olmuştur.ispanak hastasi ben de cok severim heralde yaa yarin sabah hemen yapiyorum:)

Bayada isin var canoo amaann geçecekk bunlarda napcan büyüyolar birşekilde oluyo boyler şeylerr yeterki sağlıklı olsun

Hangi demir ilacına geçidiniz Canım bizim Demir de bayağı düşük çıktı Ferrum verdi sabah akşam veriyorum
demir düşüklüğü de iştahsızlık yapıyormuş galiba prema var ya o paylaşmıştı
Bizimki yemek seçiyor aşırı derecede elmayı severek yerde onu bile artık geçiyor
Alerji testleri çok geç çıkıyor sanırım yani yumurtanınki 3-5 güne çıkıyor da bizden de kan almışlardı Bir ay sonra çıkar demişlerdi bekliyoruz hala çıkmadı sonuçlar
Verdim kuzum ya Eh işte 3 5 kaşık geri kalanı ben yedim bugün diğeri dolmayı vereceğim

Geçmiş olsun canım neyse ki atlattınız
Kızlar siz pankeki bölmeden eline verip mi yediriyorsunuz yoksa vermeden önve minik minik parcalaiyor musunuz? Un olarak buğday unu mu kullanıyosunuz?

Parçalayıp veriyorum bende. Tam buğday kullanıyorum
Canım inş işe yararda sende bir rahat nefes alırsın çok uğraştın güzel anne

Üst diş krizinden bakamiyorum buralara, 2-3 gundur bir sinir bir huysuzluk, sağ ön dişi cikiyomus megersem, patladi patlicak cocuk da huysuzluktan patladi patlick, snrlenip bi sıkıyo kendini keçi mübarek
Sabah 5bucukta kalkip oturup virvirvir biseyler diyo 2 saat uyutmaya ugrasiyorum cok uykum vaar
İnşallah inşallah
Galiba 6. Ayın sonuna doğru falandı
Sizin çocuk doktoru demedi mi bir şey
Şu an kaç aylık ilk fırınlanmış ürünler ile Bi dene bakalım
Bnm 7bucuk aylik suan, önce ben yiyip gozlemlicekmisim, bikac gun yogurt sut fln biseyler yiyim bakim sutten cocuga gecince bisey yapicakmi, duruma gore bi yogurt corbasi vericm 3-5 kasik bisey denemek icin ama şu diş krizi gecsin istiyorum cunku ztn huysuz bide ona huysuzlanirsa anlamam neden oldugunu
Bu da bizim ilk omletimiz, hep haslama veriyodum. Lor peynirli yaptim
Bugun bende ilk kez yumurta sarisini tavada zeytinyagda pisirdim sade omlet gibi, öyle verdim, ceyregin yarisini anca yemistir bi mincik yaninda da hurmali yulaf irmik karisimi verdim

Öglen ve aksam sebzeli mercimek corbasi vericm, aksamkinin icine brokolili köfte de karip blendr yapmayi dusunuyorum
Gecmisolsun insallah istahi duzelir hemencik, sen cocugunu daha iyi bilirsin doktorun önerisiyle kendi bilgini beraber kullan, ilk baslarken kilosuna gore yarim fln basla istersen, butun cocuklar standart degilki bi gozlemle sonra doktorun dedigi doza cikarirsin istersen, ben olsam öyle yapardim yani
Hangi suruplari ve kremleri verdi acaba?

Benim kızım da yemedi bi iki kaşık.. öylece duruyo kahvaltısı, püreye alıştı heralde :) Diger oğün için kereviz, havuç, pirinç haşlıyorum ben de ikinciye, ilkini yaktım

Aynen aynen önce bizim üzerimizde deniyoruz sorun çıkmazsa en son aşama bebişlere geçiyoruz.
Evet dişin sıkıntısı geçsin o zaman denersin kek poğaça bir şeyler yersin duruma göre bakarsın
Yoğurt süt sonraki aşama hatta sütü en son dene. En çok tepkiyi yoğurda ve süte veriyor
Bide bildiğin ağızda dağılan bebe bisküvisi tarifi var mı, bir iki tarif denedim ama içinde yoğurt margarin falan olmayınca beceremedim galiba

Oooo 7buçuk aylık vee aldt dişler 4 tane çıktı birden bide yanii süper vallahaaa
Üst diş çok zorluyomuş yaa bizimki hala patlamadı

Margarin yerine tereyağla yap

Canım insallah yoktur birseyi. Ama bak bana da kuru ilklimde egzama olması mantıklı geldi. Ben de ne zamn Samsun’dan Ankara’ya gitsem bildiğin kururum yani pul pul dökülür her yerim
Demir dusuklugunde iştahsızlık olduğundan doktorun doz artışına gitmiş olabilir. Bizim de meme reddi yaşadığımız dönem demiri düşük çıkmıştı hemen ilaca başlamıştık 3 aylıktı. Sonra iştahı arttı. Sen doktor ne diyorsa yap bence
İnsallah alerji falan da çıkmaz

ya ben de cok tiksindim o buhar makinesinden. ici cok cabuk kirleniyor. kaldirdim bayadir kullanmiyorum, islak havlu koyuyodum ben de.

Ferromixin verdi bize. Kana bakmadan verdi. Evdeki bitince geç dedi öyle yapcam çünkü yüksek yani ahsene göre. Evet b12 ve demir eksikliği iştahsızlık yapıyormuş. Valla bize 2 3 güne çıkar dedi alerji testine anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…