2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hepisinze selam kızlar.Biz hastaneden cıktık ameliyat iyi geçti çok şükür.3 saat ameliyatta kaldı bayğı endişelendim.Makatın üstündeki delikte kist varmıs aldılar.İyileşme sfhasındayız.Muz kalmamıs evde oğluşa ne yediricem kahvaltıdiye onu düşünüyorum ben de.
Geçmiş olsun canım 🌹🌹

Hepisinze selam kızlar.Biz hastaneden cıktık ameliyat iyi geçti çok şükür.3 saat ameliyatta kaldı bayğı endişelendim.Makatın üstündeki delikte kist varmıs aldılar.İyileşme sfhasındayız.Muz kalmamıs evde oğluşa ne yediricem kahvaltıdiye onu düşünüyorum ben de.
Bundan yap istersen hem doyurucu
IMG-20221217-WA0014.jpg

Kız bebişlerden çüş almak cok zor iş.Altı açık bekliyordum elimde kapla her yeri kirletiyordu.Kasıgına ılık su dokunduruyordum daha kolay yapıyordu.Sonda zor 2 haftalıktık taktılar kıyamet kopardı acıdan nasıl inledi yavrum:KK43:
Çok şükür ağlamadı kolayca yaptılar çiş gelmeyince ileri itti onda ağladı bi. Ya verdikleri poşet durmuyor çıkıyor bide tahriş etti yapışkanı dedim veremeyiz öyle

Hadi geçmiş olsun

Hahaha eevt onu diyorum oyun yapıyo heryer beze beze yemekler😂😂
Kıza dökme bak kirlendi bak eee oldu elimizi üstümüze silmeyelim peçteye silelim yemeğimizi dökmeden yiyelim diye diye titiz oldu kız:)))Önlüğüne az yemek bulaşsın ben bunu takmam diyor😄Yemeğin içine prinç tanesi girse eee oldu diyorsalmak lazımmış biraz😂

Kıza dökme bak kirlendi bak eee oldu elimizi üstümüze silmeyelim peçteye silelim yemeğimizi dökmeden yiyelim diye diye titiz oldu kız:)))Önlüğüne az yemek bulaşsın ben bunu takmam diyor😄Yemeğin içine prinç tanesi girse eee oldu diyorsalmak lazımmış biraz😂
Aboovvvvv bizimkide olur ozaman böyle 😂😂 eline aldımı mıncırıyo yüzünü ekşitiyor resmen😂

X