2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Arkadaşlar da hep bunu söylüyor başlayınca daha iyi hissedeceksin diye ben daha tecrübe etmedim bakalım ne hissetcem başlayınca okul ev bebek biraz zor olacak ama rahat olsun da gerisini hallederiz bi şekilde artık

arkadaşım demişti iş arkadaşlarım bebekleri bırakıp geldiklerinde dinleniyoruz işyerinde diyorlardı diye
zor olmaz mı hep eksik olacak oğlumda herşeyim yarım diyordum ev yarım iş yarım hep aklımda tamamlayamadıklarım vardı şimdi evde olunca eksik aklına gelip direk yapıyorsun ya da biraz sonra diyorsun işyerinde onu yapamayınca gereksiz bir takıntı oluyor insanda
ama çalışmak maddi manevi iyi olacak hayırlısı ile 2 sene sonrada kreş yaşlarına gelecekler okulda daha çok eğleneceklerdir.

Çalışmak bize de bebişlere de iyi gelsin inşallah. Ya tabi öyle maddi olarak özellikle rahatlarız o kesin. Bakacak kişiler iyi baksın da gerisi hallolur bir şekilde kuzum deneyimlerimizi paylaşırız artık

Çalışmak bize de bebişlere de iyi gelsin inşallah. Ya tabi öyle maddi olarak özellikle rahatlarız o kesin. Bakacak kişiler iyi baksın da gerisi hallolur bir şekilde kuzum deneyimlerimizi paylaşırız artık

amin kuzum iyi olsunlar yeter
inşallah iyi insanlara denk gelmişizdir
herşey güzel gitsin senle güzelce tecrübelerimizi paylaşalım

Ya tabi bakıcı kendi canı gibi bakmaz yanı ne kadar beceremese bile babaanne anannenin sevgisi bile yeter ama kuzum olmuyorsa da zorlamaya gerek yok. Alınma kırılma muhabbetleri çok oluyo yanı .
Allah içinize sindirsin ins ya

Heh aynı bak yalandan ağlıyo He bağırıyor daha doğrusu çünkü gözden yaş fln düşmüyor . Tutup kaldırdığın an gülmeye başlıyo
Bacım o değil de tatilde büyükler evde ya onlr da oyaliyo be iyi oluyo dimi siz de durumlar ne. Mesela bn az önce koydum ablasının yanına çamaşırlar vardı onları hallettim

inanmıyorum ya aynıyız biliyo musun babaanneyi asla istemiyo. Kadın geçen akşam geldi dokunamadı bile ama annemde tatildeyken abimin kayınvalidesi aldı kucağına sevdi oynadı çıt ses yok gülüyo fln dediğin gibi adam seçiyorlar. Bebekler içten seven kişileri hisseder derler kuzum belki de o yüzden.
Mesela dün bi yere gezmeye gittim kalabalık ortam fln bi ablanın kızı var biraz saf kalpli diyeyim hanı aşırı iyimser biri ona bakıp bakıp gülümsüyor oyun yapıyo. Sanırım hissediyo onun da kendi gibi masum olduğunu sanki. Yanı bn o şekilde yordum

Aynenn benim kizdaa gorüntülü arıyo babanne dede yok bakmiyo annem arıyo zıplıyo gülüyo sesini duyunca

ay kuzu dün aynı şeyi düşündüm abisi olduğu için duruyor eğleniyor
dün mutfakta oğluma bişiler hazırlıyordum kızcemide abisinin yanında bıraktım bağırıyor sadece neyse oğlum geldi mutfağa
anne güneş hep kendini düşünüyor hep bağırıyor ona oyuncak vermekten resmimi bitiremedim

bide tuvalete gidiyor ya büyük yalnız gitmiyor bende güneş kucağımda gidiyorum bizimki oyun yapacak diye heyecanlanıyor
abisi tuvaletten çıksın diye eller kollar çığlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…