2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ayy allahumm bu belistosss ne şanslı vallaha ben bise edemedimm yulaflı karışık meyve vercemm
Makarnayı yedimi okadarr
Yok kuzum yarısını yedi sadece. Bende bazen veriyorum Yulaflı iyi oluyor bağırsaklara

Reactions: Jou
Bugun bnm minik yemiyoor, hem alttan hem üstten dişi cikiyo galiba dun aksam da çenesinin altinda kizarikliklar oldu, bikac seferdir ara ara oluyodu o kizarikliklar bende yedirirken mama geliyo da tahris oluyo saniyodum ama degil galiba, muz alerjisi olabilir galiba ya da baska bisey bilemiyorum, yumurtayi hep veriyodum olmuyodu bsy ama yumurtayi da kestim denemed icin, yulafa elmayla armut kattim kahvaltida onu da yemedi zaten

Yok kuzum yarısını yedi sadece. Bende bazen veriyorum Yulaflı iyi oluyor bağırsaklara
Hazırından vardı onuverdim bidahakine kendim ederimm vallahaa yapacak seyde değildimm mutfak komple elektrik yok birşey bulamadım niye yanmıyo aşşağa indim şanterler açık kocam gelcek bakcak artık

Hazırından vardı onuverdim bidahakine kendim ederimm vallahaa yapacak seyde değildimm mutfak komple elektrik yok birşey bulamadım niye yanmıyo aşşağa indim şanterler açık kocam gelcek bakcak artık

bende bişi yapamıyorum ya yapsamda yemiyo yemedikçe içimdeki heyecanı bitiriyor benim kız
annem tarhana çorbası yapmış onu yedircekmiş
bugün yarın işteyim cuma da oğlanın arkadaşlarını davet ettim
evi kırklamam ve hazırlık yapmam lazım bugün yarın gece full çalışırım artık :)

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…