- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.181
Bebem 300 gr almış 2 ayda
Kız benimki yemesine rağmen almamış. Doktor normal demişti. Hatta kilo kaybı bile olabiliyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebem 300 gr almış 2 ayda
Geldimm geldiiimmmmmmm yedirdim kızumaaa pek istahlı yedi şükürHani nerdeeeee akşam yemekleri alooww Jou bende seni etiketlim nerde diye :))
Tavuk suyunda pirinç unlu patatesli çorba
Tavuk suyunda pilav ve kefir
Eki Görüntüle 3200760
Pilav 1 yemek kasiğı kadar kaldı
Çorba tamamen bitti kefirle
Epeyy bi doydukVaaayy afiyet olsun minnoka
Epeyy bi doyduk
VAllaa heee ben hertürlü yemek severimm haha ustüne tuzladım yedimmTavuk suyunda şehriyesiz pilava bayılırım nasıl sevmez minnoka yarasın
Tek minnakla bu hale düsen ben
Valla bende yerim yeter ki acı pul biberim olsun serpip yerim eheheheVAllaa heee ben hertürlü yemek severimm haha ustüne tuzladım yedimm
Aynende oylee eettim Karabiber nede olsa yağsız heheheh kilo almayıxzValla bende yerim yeter ki acı pul biberim olsun serpip yerim ehehehe
Aynende oylee eettim Karabiber nede olsa yağsız heheheh kilo almayıxz
daha hic birsey yapmadim esim migrosa gitti alisverise evdekilerden yaptigim hicbirseyi yemiyor bende bikaç sey soyledim alip gelince yapicam bu arada pancarlı yogurdu nasil yapioduk yaSen onu bunu bıraakkkkk yemek nerdaaaağğğ ponciklerike aç bırakmayunnn loooo
Yalancı şuşi yapalımm gülooAynen Çin usulü yapmışsın ahahah
Tamam canim cok sagol1mrw pancarı haşlayıp rendeliyorum yoğurtla karıştırıyorum canım bize yaptığımız zamanda sarımsak ekliyorum :)
Yemiyor işte kuzu sadece ek gıdayla olmuyor mamayı içse keşkeDaha ağırlıklı beslenmesine geçmesi lazım