- 2 Ağustos 2013
- 34.167
- 101.743
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.201
Hareketlendiler ya artık demek ki az alacaklar hiç almayacaklar. Benim dana zaten minyon küçücük mamada içmiyor artık. Ek gıda desen yarım yamalakKız benimki yemesine rağmen almamış. Doktor normal demişti. Hatta kilo kaybı bile olabiliyormuş
8 aya kadar almaması çok normal amaYemiyor işte kuzu sadece ek gıdayla olmuyor mamayı içse keşke
Aslında takmam ben çok da ahsen çok minik bi bebek yaa kemikleri batıyor resmen sırtından falan. Az bi toparlansa yeter8 aya kadar almaması çok normal ama
AbooovvvvvvvBizim akşam menüsünde de tel şehriye pilavı var şu an termosta foto atamıyorum
Benim sıpa bugün 8.30 dan beri uyanık yolda biraz uyudu sonra uyumadı. Şimdi yattı bakalım napacak kaçta kalkacak
Toparlancak insaallahh diş leri mahvetti kızıAslında takmam ben çok da ahsen çok minik bi bebek yaa kemikleri batıyor resmen sırtından falan. Az bi toparlansa yeter
Benimki kesin hiç kilo almamistir asla yemiyor cuk cuk emmece ne yapsam burun kıvırıyor dun aksam babasi zorladi banamisin demiyor eller agizdaYemiyor işte kuzu sadece ek gıdayla olmuyor mamayı içse keşke
Kaldırırsam yatar da bakalım az uyusun uyandırırımAbooovvvvvvv
Aksam yatmaz ozaman
Valla doktor bile 8 dişe aboo diyoToparlancak insaallahh diş leri mahvetti kızı
hee kızzz nasıl öyle birden geldiiValla doktor bile 8 dişe aboo diyo
Benimki de mamada öyle elleriyle itiyor biberonuBenimki kesin hiç kilo almamistir asla yemiyor cuk cuk emmece ne yapsam burun kıvırıyor dun aksam babasi zorladi banamisin demiyor eller agizda
AynennKaldırırsam yatar da bakalım az uyusun uyandırırım
Ay hamileyken doktorum dediydi minyon bi bebek diye. Bizde dedik anası babası iri minyon yok diye
Huylari ayni biz biberonu agzimiza asla surmeyiz suyu bile bardaktan iciyor biberonu alistiramadim hoş onuda icemiyor hoppp ustuneBenimki de mamada öyle elleriyle itiyor biberonu
Kuzum sen gecen doktora gitmistin bi sorun olsa uyarirdi korkma. Iri olsanda farketmiyor benim esimin anne babasi kısa esim 1.90 dedesine cekmis ailede vardir illaki cektigi biriAy hamileyken doktorum dediydi minyon bi bebek diye. Bizde dedik anası babası iri minyon yok diyedemek ki adam biliyormuş persetilin altında kalmış şimdi baktım da p10 larda
Sıpa bunlarHuylari ayni biz biberonu agzimiza asla surmeyiz suyu bile bardaktan iciyor biberonu alistiramadim hoş onuda icemiyor hoppp ustune
Aynen ya cok zorlu bu minnaklar insallah buyuduklerinde rahat ederiz bu günleri gulerek AnlatirizSıpa bunlar
Bende isterdim minyon olmakKuzum sen gecen doktora gitmistin bi sorun olsa uyarirdi korkma. Iri olsanda farketmiyor benim esimin anne babasi kısa esim 1.90 dedesine cekmis ailede vardir illaki cektigi birihem minyonluk daha guzel ya çıtı pıti ne guzel valla beb oyle olmak isterdim