2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bizim akşam menüsünde de tel şehriye pilavı var şu an termosta foto atamıyorum

Benim sıpa bugün 8.30 dan beri uyanık yolda biraz uyudu sonra uyumadı. Şimdi yattı bakalım napacak kaçta kalkacak

Reactions: Jou
Yemiyor işte kuzu sadece ek gıdayla olmuyor mamayı içse keşke
Benimki kesin hiç kilo almamistir asla yemiyor cuk cuk emmece ne yapsam burun kıvırıyor dun aksam babasi zorladi banamisin demiyor eller agizda

Eklentiler

• Screenshot_20230201_174254_Gallery.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 44
Ay hamileyken doktorum dediydi minyon bi bebek diye. Bizde dedik anası babası iri minyon yok diye demek ki adam biliyormuş persetilin altında kalmış şimdi baktım da p10 larda
Kuzum sen gecen doktora gitmistin bi sorun olsa uyarirdi korkma. Iri olsanda farketmiyor benim esimin anne babasi kısa esim 1.90 dedesine cekmis ailede vardir illaki cektigi biri hem minyonluk daha guzel ya çıtı pıti ne guzel valla beb oyle olmak isterdim

Kizlar ya ben bere almak istiyorum oglana soyle kulaklarini kapayan ipli biseyler bulamadim lcw defacto Hm bide e bebekte yok varmi onerebilcegniz bi site

Bende isterdim minyon olmak boyu uzun minyon bu ya doktor bi panikliyor biz gidince bugün gittim işte. Kilo az almış falan filan doğru düzgün bişey demedi. İdrar tahlili istedi işte varsa iştahsız olur kilo alımı olmaz diye. Yarın onu verecez sonda ile alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…