- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.141
Mecbur yoksa aç kalır :))Valla iyi buluyorsun hemen
Sebzeli makarna ve mercimek corba kizartma falan et iyi bi kalori oldu
kuzu ya bu yulaf ezmesini ben pişiriyorum ama sert sert geliyor ağzıma normal mi ?
Amann yok kızz aklıma bunlar geldi emin ol 6dan sonra hiçbirşey yemezsen zayıflarsınyatmadan maden sulu ayran iç birebir göbek gidiyorMecbur yoksa aç kalır :))
Sen benm iyice kilo almamı istiyorsun anlaşıldı :))
Ben bol su ile sürekli karıştırıp pişiyorum ozaman sert gelmiyor sen nasıl yapıyorsun
Aboovvv epeyde işin var haaabende bişi yapamıyorum ya yapsamda yemiyo yemedikçe içimdeki heyecanı bitiriyor benim kız
annem tarhana çorbası yapmış onu yedircekmiş
bugün yarın işteyim cuma da oğlanın arkadaşlarını davet ettim
evi kırklamam ve hazırlık yapmam lazım bugün yarın gece full çalışırım artık :)
Amann yok kızz aklıma bunlar geldi emin ol 6dan sonra hiçbirşey yemezsen zayıflarsınyatmadan maden sulu ayran iç birebir göbek gidiyor
Valla bilmiyorum yani ne olabilir ki anlamadımNeden acabaa
Ayy bende çok açım kız durmuyo tepemi attırdıKış şaka yapıyorum yaw :) açım şimdi yaw pattis mi kızartsam:)
Ohaa napcaksın hello babyle anlaşmamı olmadı acep
Aboovvv epeyde işin var haaa
Mecbur yoksa aç kalır :))
Sen benm iyice kilo almamı istiyorsun anlaşıldı :))
Ben bol su ile sürekli karıştırıp pişiyorum ozaman sert gelmiyor sen nasıl yapıyorsun
Çalışmaya başladıktan bir süre sonra rahat kaldıklarına ikna olursak rahatlarız işte. Şimdi biraz zor dediğin gibi endişe ediyor insanay kuzu içim böyle bir yandan rahat bir yandan da endişeli inşallah güzelce evlatlarımıza bakarlar tek dileğim bu
Çalışmaya başladıktan bir süre sonra rahat kaldıklarına ikna olursak rahatlarız işte. Şimdi biraz zor dediğin gibi endişe ediyor insan
Sanmıyorum anlaşma falan değildir buOhaa napcaksın hello babyle anlaşmamı olmadı acep
Yazayım dur unutturdun
Arkadaşlar da hep bunu söylüyor başlayınca daha iyi hissedeceksin diye ben daha tecrübe etmedim bakalım ne hissetcem başlayıncaevet biraz süreç geçtikten sonra herşey yolunda giderse içimiz rahat eder
çalışıncada farklı bir huzur oluyor özlemiş oluyorsun iş hayatını eski hayatını ama bir yandanda hep eksiksin
Beni etiketleyinnnnnnnnnYazayım dur unutturdunsabahı da yazmıştım ayrıca sen görmedin kaynanaaaaaaa