2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Mecbur yoksa aç kalır :))

Sen benm iyice kilo almamı istiyorsun anlaşıldı :))

Ben bol su ile sürekli karıştırıp pişiyorum ozaman sert gelmiyor sen nasıl yapıyorsun
Amann yok kızz aklıma bunlar geldi emin ol 6dan sonra hiçbirşey yemezsen zayıflarsınyatmadan maden sulu ayran iç birebir göbek gidiyor

Aboovvv epeyde işin var haaa

Amann yok kızz aklıma bunlar geldi emin ol 6dan sonra hiçbirşey yemezsen zayıflarsınyatmadan maden sulu ayran iç birebir göbek gidiyor

Kış şaka yapıyorum yaw :) açım şimdi yaw pattis mi kızartsam:)

Reactions: Jou
Mecbur yoksa aç kalır :))

Sen benm iyice kilo almamı istiyorsun anlaşıldı :))

Ben bol su ile sürekli karıştırıp pişiyorum ozaman sert gelmiyor sen nasıl yapıyorsun

canım bende bol su koydum 20-25 dk kaynadı
baktım tadına pişmiş ama tanesi lokum gb dağılmıyor
şey yaptım blender geçirdim ona rağmen olmadı bi yerde hata yapıyorum

ay kuzu içim böyle bir yandan rahat bir yandan da endişeli inşallah güzelce evlatlarımıza bakarlar tek dileğim bu
Çalışmaya başladıktan bir süre sonra rahat kaldıklarına ikna olursak rahatlarız işte. Şimdi biraz zor dediğin gibi endişe ediyor insan

Çalışmaya başladıktan bir süre sonra rahat kaldıklarına ikna olursak rahatlarız işte. Şimdi biraz zor dediğin gibi endişe ediyor insan

evet biraz süreç geçtikten sonra herşey yolunda giderse içimiz rahat eder
çalışıncada farklı bir huzur oluyor özlemiş oluyorsun iş hayatını eski hayatını ama bir yandanda hep eksiksin

evet biraz süreç geçtikten sonra herşey yolunda giderse içimiz rahat eder
çalışıncada farklı bir huzur oluyor özlemiş oluyorsun iş hayatını eski hayatını ama bir yandanda hep eksiksin
Arkadaşlar da hep bunu söylüyor başlayınca daha iyi hissedeceksin diye ben daha tecrübe etmedim bakalım ne hissetcem başlayınca okul ev bebek biraz zor olacak ama rahat olsun da gerisini hallederiz bi şekilde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…