- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy allahumm bu belistosss ne şanslı vallaha ben bise edemedimm yulaflı karışık meyve vercemmÖğle yemeği Belis bugün duymadığı için son dk kıymalı makarna ve pancarlı yoğurt yaptım Jou sweetgirlcandy
Eki Görüntüle 3200621
Olsunn bazen bizde geç yapıyoruzzTugra kuşun kahvaltisi gec oldu biraz
Yok kuzum yarısını yedi sadece. Bende bazen veriyorum Yulaflı iyi oluyor bağırsaklaraAyy allahumm bu belistosss ne şanslı vallaha ben bise edemedimm yulaflı karışık meyve vercemm
Makarnayı yedimi okadarr
Sagol canimOlsunn bazen bizde geç yapıyoruzz
Afiyetler olsssuuunnn
Benimki yumurta sarısı ve peynir yine emzirdim bide öyle geçiştirdik ama akşama güzel bir çorba yapacağım ona atarım buraya
Ayy bende bilmiyorum diyetteyim birde çok zor buluyorum menüKızlar bugün kendinize ne yemek yapacaksınız hala ne yapacağımı bilmiyorum
Bencede olur deneyelimBen de şimdi aynı şeyleri kafamdan geçiriyorum buzlukta benm de var bızt bızt edip azıcık sıcak suyla karıştırıp verebiliriz sanki sanki
Yaaaa hayırlısı yaaa rabbim gönlüne göre versinYa bende öyle duşünmek istiyorum ama kızımda 5 gün kala ögrendim aynı bu şekildeydi çok karışığım suan buyük kızım uyansında eczaneye yollucam
Valla iyi buluyorsun hemenÖğle yemeği Belis bugün duymadığı için son dk kıymalı makarna ve pancarlı yoğurt yaptım Jou sweetgirlcandy
Eki Görüntüle 3200621
Kaynana gibi tepemizde
BittinizzzKaynana gibi tepemizde
Allah aşkınaaa sen yapıyodun niye saldın yaavvvvBenimki yumurta sarısı ve peynir yine emzirdim bide öyle geçiştirdik ama akşama güzel bir çorba yapacağım ona atarım buraya
Sebzeli makarna ve mercimek corba kizartma falan et iyi bi kalori olduKızlar bugün kendinize ne yemek yapacaksınız hala ne yapacağımı bilmiyorum
Hazırından vardı onuverdim bidahakine kendim ederimm vallahaa yapacak seyde değildimm mutfak komple elektrik yok birşey bulamadım niye yanmıyo aşşağa indim şanterler açık kocam gelcek bakcak artıkYok kuzum yarısını yedi sadece. Bende bazen veriyorum Yulaflı iyi oluyor bağırsaklara
Yok kuzum yarısını yedi sadece. Bende bazen veriyorum Yulaflı iyi oluyor bağırsaklara
Hazırından vardı onuverdim bidahakine kendim ederimm vallahaa yapacak seyde değildimm mutfak komple elektrik yok birşey bulamadım niye yanmıyo aşşağa indim şanterler açık kocam gelcek bakcak artık