- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.161
Ayy bende çok açım kız durmuyo tepemi attırdı
durmuyorlar bacım sürekli gezmek kurcalamak istiyorlar bi emekleseler sırtım belim her tarafım kopuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende çok açım kız durmuyo tepemi attırdı
Offf sorma emekleme işi olsa artıkkdurmuyorlar bacım sürekli gezmek kurcalamak istiyorlar bi emekleseler sırtım belim her tarafım kopuyor
Arkadaşlar da hep bunu söylüyor başlayınca daha iyi hissedeceksin diye ben daha tecrübe etmedim bakalım ne hissetcem başlayınca okul ev bebek biraz zor olacak ama rahat olsun da gerisini hallederiz bi şekilde artık
Offf sorma emekleme işi olsa artıkk
Zamanım olmuyo okadarr nerdaaaaabulamadımmmOku mesajları uleeeeen kaçırma
Çalışmak bize de bebişlere de iyi gelsin inşallah. Ya tabi öyle maddi olarak özellikle rahatlarız o kesin. Bakacak kişiler iyi baksın da gerisi hallolur bir şekilde kuzum deneyimlerimizi paylaşırız artıkarkadaşım demişti iş arkadaşlarım bebekleri bırakıp geldiklerinde dinleniyoruz işyerinde diyorlardı diye
zor olmaz mı hep eksik olacak oğlumda herşeyim yarım diyordum ev yarım iş yarım hep aklımda tamamlayamadıklarım vardı şimdi evde olunca eksik aklına gelip direk yapıyorsun ya da biraz sonra diyorsun işyerinde onu yapamayınca gereksiz bir takıntı oluyor insanda
ama çalışmak maddi manevi iyi olacak hayırlısı ile 2 sene sonrada kreş yaşlarına gelecekler okulda daha çok eğleneceklerdir.
Ikiz bebeleri çok etkiledi buişPazar günü dolunay bebeler onun etkisine girmiş olabilir
Bebek avokadoyla naptı ne sürdünÖğlen de 1 tane bebek avokado yedirdim. Dünden kalan tarhana çorbasının içine ekmek attım biraz onu yedi. Bi de pırasa tadımı yaptık
Çalışmak bize de bebişlere de iyi gelsin inşallah. Ya tabi öyle maddi olarak özellikle rahatlarız o kesin. Bakacak kişiler iyi baksın da gerisi hallolur bir şekilde kuzum deneyimlerimizi paylaşırız artık
Ya tabi bakıcı kendi canı gibi bakmaz yanı ne kadar beceremese bile babaanne anannenin sevgisi bile yeter ama kuzum olmuyorsa da zorlamaya gerek yok. Alınma kırılma muhabbetleri çok oluyo yanı .Kuzum vallahi bende bakıcı.bakacagina annemler baksın diyordum ama bu sorunlar olunca bir nevi de rahatladım
Ama şu var bebeğim en azinxan bakıcı nasıl davranır kizar mi bağırır mi kötü davranır mi şüphen yok canı gb bakarlar
Sana geçmiş.bakici örneğini verim kuzum
Bakıcı balkondan baktırırdi mermerin ustunde
Kayinvalidem baktırırdi altında minder
Bende 2.yil sıkıcam dişimi sonra oğlumun okuluna göndereyim diyorum en azından bilindik okul kuzu
Heh aynı bak yalandan ağlıyo He bağırıyor daha doğrusu çünkü gözden yaş fln düşmüyor . Tutup kaldırdığın an gülmeye başlıyoAy kiz bizimkide ole bende öyle diyorum gotu yer görmesin
Kiz ya kucakta gezecek ya da kucağımda kayıp yürüyecek
Ne yurutec ne hoppala bide bugün istediği bisiyi alınca sevinç çığlığı atmaya başladı
Surekli.bisiler kurcalayacak ve gezecek sirtim belim kolum bitti
Mama sandalyesinde yalandan ağlıyor alıyorum susuyor gülücük saçıyor
inanmıyorum ya aynıyız biliyo musun babaanneyi asla istemiyo. Kadın geçen akşam geldi dokunamadı bile ama annemde tatildeyken abimin kayınvalidesi aldı kucağına sevdi oynadı çıt ses yok gülüyo fln dediğin gibi adam seçiyorlar. Bebekler içten seven kişileri hisseder derler kuzum belki de o yüzden.Benim kızım da yabancılıyor. Eve birileri geldiğinde veya biz birilerine gittiğimizde hali tavrı değişiyor, sessizleşiyor, ciddileşiyor, birileri kucağına alırsa da huzursuzlaşıyor ayakta gezdirince sorun olmuyor ama ben de alısmaması ıçin onu istemiyorum :) bir de adam seçiyor benimkisi hiç bi şekilde babanesine gitmiyor, 7 kat yabancıya verdiği tepkiyi vermiyor. Kadın kucağına aldıği gibi ciyak ciyak
Yedi kız sadece kendiniBebek avokadoyla naptı ne sürdün
Daha ağırlıklı beslenmesine geçmesi lazımBebem 300 gr almış 2 ayda
Aynenn benim kizdaa gorüntülü arıyo babanne dede yok bakmiyo annem arıyo zıplıyo gülüyo sesini duyuncainanmıyorum ya aynıyız biliyo musun babaanneyi asla istemiyo. Kadın geçen akşam geldi dokunamadı bile ama annemde tatildeyken abimin kayınvalidesi aldı kucağına sevdi oynadı çıt ses yok gülüyo fln dediğin gibi adam seçiyorlar. Bebekler içten seven kişileri hisseder derler kuzum belki de o yüzden.
Mesela dün bi yere gezmeye gittim kalabalık ortam fln bi ablanın kızı var biraz saf kalpli diyeyim hanı aşırı iyimser biri ona bakıp bakıp gülümsüyor oyun yapıyo. Sanırım hissediyo onun da kendi gibi masum olduğunu sanki. Yanı bn o şekilde yordum
inşallah kuzum yaYa tabi bakıcı kendi canı gibi bakmaz yanı ne kadar beceremese bile babaanne anannenin sevgisi bile yeter ama kuzum olmuyorsa da zorlamaya gerek yok. Alınma kırılma muhabbetleri çok oluyo yanı .
Allah içinize sindirsin ins ya
Heh aynı bak yalandan ağlıyo He bağırıyor daha doğrusu çünkü gözden yaş fln düşmüyor . Tutup kaldırdığın an gülmeye başlıyo
Bacım o değil de tatilde büyükler evde ya onlr da oyaliyo be iyi oluyo dimi siz de durumlar ne. Mesela bn az önce koydum ablasının yanına çamaşırlar vardı onları hallettim
Heh aynı bak yalandan ağlıyo He bağırıyor daha doğrusu çünkü gözden yaş fln düşmüyor . Tutup kaldırdığın an gülmeye başlıyo
Bacım o değil de tatilde büyükler evde ya onlr da oyaliyo be iyi oluyo dimi siz de durumlar ne. Mesela bn az önce koydum ablasının yanına çamaşırlar vardı onları hallettim