2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Anaam kan kaybindan da insan yorgun oluyo ya o neymis oyle

He iyi bari ya bende anormallik var saniyodm, iyi iyi bakalim ne zaman olucaz
Benim yorgunluğuma etkisi olabilir bunun ay hiç düşünmemiştim böyle.. Sorma ya doktora bahsettim de pek inanmadı gibi 🤣 Şehir dışına çıktık 3. Hafta içindeyiz geldikten 4-5 gün sonra bir başladı bitecek gibi durmuyor. Bir ara azalıyor bitecek gibi sonra devam ediyor.

Afiyet olsunnnn 😍 Kuzum diş yoktu Belis te dimi bu şekilde yiyor dimi eziyor musun vermeden önce?
Bu şekilde ezdim canım
IMG_20230131_112326.jpg

Ayyyy bende edeyim bunu brokoli çorba etcektim amaaa boylee deyim daha iyi pirinçle ev darmadağındı evle ugraştım öğlene şimdi geçeceğum askomm harikasın herzamanki gibii

Güzel oldu valla hepsini yıka koy hemen pişiyor zaten :)

Benim elimde malzeme yokluğundan ben bir şey yapmıyorum sanırım ya.. irmik, yulaf unu, pirinç unu var. Yumurta sarısı ve yoğurt, elma, muz.. birkaç sebze var geri kalan tatlandırıcılar yok pekmez vs 🙈 Saoalsın kuzum fikir oldu bana da..
Kiz daha ne olsun bende oyle yapiyorum, yogurt da veremiyom bide, ilk zmnlar insanin akli cok karisiyo ama sonra uydurmaya basladim bn, elma havuc yulaf elma yulaf armut yulaf, cesitli kombinasyonlarda yapip duruyorum, sebze meyve soyle uydurim sana ben 😄
Nebilim ekşi gibi asit gibi geliyo ben yiyince ondan dedim iyi bari hadi ver😂
Tek sevmeyeblr diye bezelyeli vericm bende o yuzden 😅
Yok ben kendim veriyorum canım. Daha başlatamadım kendi yemesi için :)
Blw sabir isi, bnde kendim yedircm ymkleri hep galiba, pankek kek kraker fln yapinca onlari veririm anca
Benim yorgunluğuma etkisi olabilir bunun ay hiç düşünmemiştim böyle.. Sorma ya doktora bahsettim de pek inanmadı gibi 🤣 Şehir dışına çıktık 3. Hafta içindeyiz geldikten 4-5 gün sonra bir başladı bitecek gibi durmuyor. Bir ara azalıyor bitecek gibi sonra devam ediyor.
Tabi olabilir etkisi doktor nasi inanmadi yahu ulan bize mi denk geliyo bu ilginc doktorlar hep, soyle israrla valla 3hafta nedir
Enginarı pek severim 😍
Bendee, insallah bebik de bzm kadar sever 😄

Kiz daha ne olsun bende oyle yapiyorum, yogurt da veremiyom bide, ilk zmnlar insanin akli cok karisiyo ama sonra uydurmaya basladim bn, elma havuc yulaf elma yulaf armut yulaf, cesitli kombinasyonlarda yapip duruyorum, sebze meyve soyle uydurim sana ben 😄

Tek sevmeyeblr diye bezelyeli vericm bende o yuzden 😅

Blw sabir isi, bnde kendim yedircm ymkleri hep galiba, pankek kek kraker fln yapinca onlari veririm anca

Tabi olabilir etkisi doktor nasi inanmadi yahu ulan bize mi denk geliyo bu ilginc doktorlar hep, soyle israrla valla 3hafta nedir

Bendee, insallah bebik de bzm kadar sever 😄
Tamamdırrr
Bende öyle ilkbaşlarda cok karıştı kafamm ama artık kendim uyduruyorumm bazende gorduklerim birşey olursa onu yapıyorum

Tamamdırrr
Bende öyle ilkbaşlarda cok karıştı kafamm ama artık kendim uyduruyorumm bazende gorduklerim birşey olursa onu yapıyorum
Alisiyoz herseye be yavas yavas, mecbur ogrenicez napcaz baska, kiz sizin bebeler de sizi tepiyomu emerken, bnm danacik getirip ayagini agzima sokuyo ya 🤣

Evveeettt öğlen yemeğimiiizzzzzzzz

Patates
Pirinç
Soğan
Havuç
Brokoli
Çok minnak sarımsak
Kapya biber salçası
Ilikli kemik suyu
Su
Yoğurt

Eki Görüntüle 3200080

kızlar tek tek isim etiketlemek değil de, böyle menü paylaşınca bi etiket mi yapsak. #ekgidamenüsü gibi. gerçi nası etiket yapılıyo ben bilmiyorum 😂 yapılıyo mu ki. ben herşeyi okuyamıyorum ama menüleri de kaçırmak istemiyorum valla.

kızlar tek tek isim etiketlemek değil de, böyle menü paylaşınca bi etiket mi yapsak. #ekgidamenüsü gibi. gerçi nası etiket yapılıyo ben bilmiyorum 😂 yapılıyo mu ki. ben herşeyi okuyamıyorum ama menüleri de kaçırmak istemiyorum valla.
Aaa etiketlerim o halde canımm bende kaçırıyorum

@ bunu yap yanına ismimizi yazarken alttan çıkıyor zaten oraya tıkla yapmiş olursun dene beni😁

X