- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.541
Kiz 1, 5 yasina dogru duzeliyolar deseydin,ikna edeydin.bu bebeler boyle kalmiyo diyeydin:))
Kiz oğlu var 22 yaşında çok usluymus ben böyle bebek görmedim diyor Bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz 1, 5 yasina dogru duzeliyolar deseydin,ikna edeydin.bu bebeler boyle kalmiyo diyeydin:))
Aaaa iyi bulmuşsunuz bakıcıyı alışır umarım hemen
Abooo şimdi bebek yaparsa zorlanir kadin,yapmamasi hayirli gibi:)Kiz oğlu var 22 yaşında çok usluymus ben böyle bebek görmedim diyor Bana
Abooo şimdi bebek yaparsa zorlanir kadin,yapmamasi hayirli gibi:)
Fena değil ben genel itibari ile kendim yeni kesmeye başladım becerdim sanırım. Yine oynaklar ilgisini çekiyor bu ara.. Ben yaptıysam sen daha iyi yaparsınGerçekten güzel mi ya ben şimdi tırnağını kesemiyorum bırakmıyor yarısını başka zaman kesiyorum
Aynen ..ama cokta tatlilar yaa,belki bebek ozlemiştir.Bencede o kadar aradan sonra hayatını yaşa bacım:)
Işığı ile işin yok bacım hani o özelliğe güvenme diye dedim. Ben akşam vs yaparsam güzel olur diye düşünmüştüm almadan önceNeyse ben tırnak makasına devam edim bi süre daha
Kızlar böyle resimli ve anlatımlı görünce kafamda netleşiyor çok güzel oluyor saolun sweetgirlcandy M -MurphyBugünkü kahvaltımızzzzz
Yumurtasız kahvaltı
Yulaf lapası ve kayısı
Yanina lor peynir
Yulaf lapası suyla haslıyoruz kayısıyı jenarda haslayıp yumuşayana kadar ezip yulafla karıştırdım
Eki Görüntüle 3199311
Aaaaaa kız Fethiye’deki doktor bana ıspanak ver kb brokoli pırasa verme dediydi anam bende ıspanak vereyim diyordum.Alerji konusu buyui tehlikeli kuzu cildine değdiği zaman bile tahris yspar çenesine yani
Tamam kuzum bende deneyeceğim bunlarıEziyor kuzum agzinin ucundan ver
direk sokma kaşığı
Ben bi fenomende gördüm nebileyim korktummAaaaaa kız Fethiye’deki doktor bana ıspanak ver kb brokoli pırasa verme dediydi anam bende ıspanak vereyim diyordum.
Yok Ankaradaki doktor bırak tadımı dedi. Dün akşam kıyma, patates, balkabağı, havuç yaptım her zamanki gibi extra çok az soğan ve sarımsak ekledim. 2 tatlı kaşığı yoğurtla yedirdim. Az yedi ama zorladım biraz.Yardım ederukk kuzumm napıyorsun şimdi tadımlıkmı hala
SS all kuzumm daha iyi olur ben unutuyom ss alıyorum atanlarıKızlar böyle resimli ve anlatımlı görünce kafamda netleşiyor çok güzel oluyor saolun sweetgirlcandy M -Murphy
Sabaha kadar kaynar su çeker hahahaAy valla ya direkt yatmaya gitsem yanacak
Niyeymiş heeehhhhJou sabah benimkinede kahvaltı hazırlayınca çekemedim
Kızda fazla birşey çekmedim ya simdi ondan herhalde 2ciye çekecem gibi geliyorKeser keser,sen de bi bebek isteği var gibi tekrardan:))
Nebilimm benimki bakalım 8 aya giriş yapacakYok kiz 8 aylikken basliyolarmis bizim erkenci kuşlar varya ondan sordum merak
Yok beyaaa,ben ikisinde de cekmedim pek.ufak tefek şeylerde her bebekte olur.2. Icin full donanimli tecrubelisin artik cok daha kolay olur:)Kızda fazla birşey çekmedim ya simdi ondan herhalde 2ciye çekecem gibi geliyor
Dimii yaa nebileyimm ikinciyi doğuran daha çok yaramazlık oluyo geliyo bana yaaYok beyaaa,ben ikisinde de cekmedim pek.ufak tefek şeylerde her bebekte olur.2. Icin full donanimli tecrubelisin artik cok daha kolay olur:)