- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.521
Bende öyle ediyorum zaten hepCanlarım selamlar 1haftadir çok bakamadım annemdeydik. Dün akşam döndük . Zümra çok yabancılıyo muhtemelen genelde evde tek olduğumuz icin diyorum. Var mi bizim gibi çok yabancilayan????
Bir de kısa uyuyo yazan ark lar olmuş ben bi yazı okumuştum 40dk ve altında takılan bebekler olurmus onlar uyandığında emzirin veya emmiyorsa direk tekrar uykuyu teklif edin diyordu . Bnm kız 30-40dk genelde akşam üzeri uykusunda bn uyanınca tekrar sallamaya devam ediyorum daha uzun sürüyo
Evett mutfaktan çıktıkmı unutuyoruz benimde başuma geldiHer gece ahsene mama suyu kaynatıp termosa koyuyorum. Çaydanlığın başında beklemeyip içeri gidersem mutfağa gelene kadar aklımdan çıkıyor. 1 saattir kaynıyor yine gelince gördüm4 5 kere yaşadım bunu evi yakmasam iyi
Ahsenimee afiyet olsunnn
Keser keser,sen de bi bebek isteği var gibi tekrardan:))Aynenn kızzz vallahaa ama gözüm kesmiyo o hastaneler o iğneler testler tahliller
Iyi şükür canimAhh yavrum ya şimdi nasıl? Sen nasılsın iş vs nasıl gidiyor pek bakamıyorum bu ara
Keser keser,sen de bi bebek isteği var gibi tekrardan:))
Bende yemek yaparken ve su kaynatırken unuttuğum çok oluyor kaç cezve yaktımHer gece ahsene mama suyu kaynatıp termosa koyuyorum. Çaydanlığın başında beklemeyip içeri gidersem mutfağa gelene kadar aklımdan çıkıyor. 1 saattir kaynıyor yine gelince gördüm4 5 kere yaşadım bunu evi yakmasam iyi
Kiz 1, 5 yasina dogru duzeliyolar deseydin,ikna edeydin.bu bebeler boyle kalmiyo diyeydin:))Bizim arkadaş var alt komşum güneş doğunca çok cocuk istedi simdi istemiyor vazgeçtigüneş bir cocun geleceğiyle oynadi
Biz sürekli kalabalık ortamdayız ondan yabancılamaz hiç evet 45 dk döngüyü tamamlayamazsa uyanıyormuş. 45.dk da dokunun diyorlarCanlarım selamlar 1haftadir çok bakamadım annemdeydik. Dün akşam döndük . Zümra çok yabancılıyo muhtemelen genelde evde tek olduğumuz icin diyorum. Var mi bizim gibi çok yabancilayan????
Bir de kısa uyuyo yazan ark lar olmuş ben bi yazı okumuştum 40dk ve altında takılan bebekler olurmus onlar uyandığında emzirin veya emmiyorsa direk tekrar uykuyu teklif edin diyordu . Bnm kız 30-40dk genelde akşam üzeri uykusunda bn uyanınca tekrar sallamaya devam ediyorum daha uzun sürüyo
Ay valla ya direkt yatmaya gitsem yanacakEvett mutfaktan çıktıkmı unutuyoruz benimde başuma geldi
Sağol teyzoşAhsenimee afiyet olsunnn
Aaaa iyi bulmuşsunuz bakıcıyı alışır umarım hemenIyi şükür canim
Benim işler karışık kuzum
Annem bakacakti teferruat lar çıktı
Bi bakıcı ile anlaştık
Bence hepimizde ayni sorun var kuzum yaKız bebek yok ortada uyuyor sorun bende
Valla ben begendimGerçekten güzel mi ya ben şimdi tırnağını kesemiyorum bırakmıyor yarısını başka zaman kesiyorum
Canim bu 45 dk dongusu en guzel 4-5 . Aylarda uzatilirdi.şuan biraz geç,8 aylik olmak uzereler.bazi alişkanliklar 1,5-2 yaşina kadar felan oturdu artıkBiz sürekli kalabalık ortamdayız ondan yabancılamaz hiç evet 45 dk döngüyü tamamlayamazsa uyanıyormuş. 45.dk da dokunun diyorlar