- 13 Kasım 2020
- 1.226
- 2.196
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.361
Yarasınnn
YOoo oturdum vallahaaa hiç totomu kaldıramammgüzel günler dizisi var ona sardım şimciikkkkk
Kiz su balkabakli paylasima özendim bakma herzaman yapmiyorum bugün esim evdeydi ya ondan
Ne güzel uğraşmışsın işte daha ne olsun yarasın minnokaKızlar ancak girebildim bgn pazarları koca evde olunca ailecek aktiviteler
Ay kıskandım ben de günlük menümü yazayım
Sabah: haşlanmış bir yumurta sarısı iki çay kaşığı da beyazını verdim. Yarım dilim ekmek içini de labne peynir ve bir ceviz rendesi ile yedirdim.
Öğlen havuç kabak rendeledim yulaf unu ve yumurta ile karıştırıp mucver gibi pişirip verdim yarım anca yedi bir parmak kadar da muz yedi.
Akşam da tarhana çorbası pişirdim kimyon ve nane ekledim içine de kendi yaptığım yulaf unlu ekmekten doğradım yarım kaseden biraz daha az birsey yedi.
Basit ev yemekleri işte benimkiler
Kesinlikle ama ozenemiyorum ben herzaman kuzum ya bi yandan ev toparla bi yandan oyun oyna bi yandan yemek yap zorlaniyorumVaaayy piki :) bende netfilixde dizi açtım
Bunu her zaman hakediyor minikler :)
Kesinlikle ama ozenemiyorum ben herzaman kuzum ya bi yandan ev toparla bi yandan oyun oyna bi yandan yemek yap zorlaniyorum
Benim esim sadece sevmek icin kucagina aliyor kuzum o yuzden ben tum gün hallediyorum aksam oglana vakit ayiriyorumHaklısın ben çoğu şeyi bırakıyorum eşim gelince yapıyorum cidden hepsiyle uğraşmak zor geliyor :)
Amaaann boşaltılırr nedirr ne açtınn netflixeVaaayy piki :) bende netfilixde dizi açtım
Bunu her zaman hakediyor minikler :)
Kizzz delii ne emeklemesii o anca 10 aydan sonra başlıyomuş yürümeye başlayınca oda başlaniyornuşKizlar sizin bebikler tam olarak kacinci ayda emeklemeye başladı? Bide emeklemeye yardimci olmak icin neler yaptiniz
Çok üşendim kız. Ginny & georgıa diye bir dizi beybi.Amaaann boşaltılırr nedirr ne açtınn netflixe
Kizzz delii ne emeklemesii o anca 10 aydan sonra başlıyomuş yürümeye başlayınca oda başlaniyornuş
HeeeÇok üşendim kız. Ginny & georgıa diye bir dizi beybi.
Senin ki 9ay oldu iste öyle değelmii aslında 9 ay dicektimde hadii 10 ay diyeyim dedimBenimki emekliyoo kız
Heee
Senin ki 9ay oldu iste öyle değelmii aslında 9 ay dicektimde hadii 10 ay diyeyim dedim
Napıyo tam emekliyomu artıkk
Hahahaha hala geri vitesmi atay bu gıızzz1 aydır emekliyo ama oda geri geri işte. Mesela bir yere tırmanmak istiyor ama ileri gitmeyi bilmediği için yapamıyor ahaha
Yok kiz 8 aylikken basliyolarmisKizzz delii ne emeklemesii o anca 10 aydan sonra başlıyomuş yürümeye başlayınca oda başlaniyornuş
Hahahaha hala geri vitesmi atay bu gıızzz
Bestiron kullanıyorum. Hem de diş boyamıyormuş.Kızlar hayırlı günler hepinize paraben içermeyen kan ilacı hangisinden kullanıyosunuz
Kızzzz ben daha gerideyim kelime çare bulamadım ahahahaNiye kimse ek gidayı paylaşmıyoyaaaa hep ben paylaşıyorumm
Sen çok yaşa emi yıkıldımPekmez :)
Kız sen yine iyi almışsın ben bir üst modelini 3-4 ay önce 210 a aldım şimdi 125 TL ye düşmüşKargo azönce geldi125 liraya aldiydim şans
Bizim doktor 8 aya bişi kalmamış salça biber domates koyabilirsin dedi. Hatta kendi içimden “domates salçası mı dedi” oldumDomates salçası koyuyor musun ben yemeklere domates salçası koyduğum için bizim yediklerimizden veremiyorum o kısmı hala beceremedim. Mesele yarın kuru fasulye pilav yapacağım onun da yemesini istiyorum acaba denesem mi diyorum az