2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar ancak girebildim bgn pazarları koca evde olunca ailecek aktiviteler
Ay kıskandım ben de günlük menümü yazayım
Sabah: haşlanmış bir yumurta sarısı iki çay kaşığı da beyazını verdim. Yarım dilim ekmek içini de labne peynir ve bir ceviz rendesi ile yedirdim.
Öğlen havuç kabak rendeledim yulaf unu ve yumurta ile karıştırıp mucver gibi pişirip verdim yarım anca yedi bir parmak kadar da muz yedi.
Akşam da tarhana çorbası pişirdim kimyon ve nane ekledim içine de kendi yaptığım yulaf unlu ekmekten doğradım yarım kaseden biraz daha az birsey yedi.
Basit ev yemekleri işte benimkiler

Yarasınnn

YOoo oturdum vallahaaa hiç totomu kaldıramamm güzel günler dizisi var ona sardım şimciikkkkk

Vaaayy piki :) bende netfilixde dizi açtım
Kiz su balkabakli paylasima özendim bakma herzaman yapmiyorum bugün esim evdeydi ya ondan

Bunu her zaman hakediyor minikler :)

Reactions: Jou
Ne güzel uğraşmışsın işte daha ne olsun yarasın minnoka

Kesinlikle ama ozenemiyorum ben herzaman kuzum ya bi yandan ev toparla bi yandan oyun oyna bi yandan yemek yap zorlaniyorum

Haklısın ben çoğu şeyi bırakıyorum eşim gelince yapıyorum cidden hepsiyle uğraşmak zor geliyor :)

Haklısın ben çoğu şeyi bırakıyorum eşim gelince yapıyorum cidden hepsiyle uğraşmak zor geliyor :)
Benim esim sadece sevmek icin kucagina aliyor kuzum o yuzden ben tum gün hallediyorum aksam oglana vakit ayiriyorum

Reactions: Jou
Heee

Senin ki 9ay oldu iste öyle değelmii aslında 9 ay dicektimde hadii 10 ay diyeyim dedim
Napıyo tam emekliyomu artıkk

1 aydır emekliyo ama oda geri geri işte. Mesela bir yere tırmanmak istiyor ama ileri gitmeyi bilmediği için yapamıyor ahaha

Bizim doktor 8 aya bişi kalmamış salça biber domates koyabilirsin dedi. Hatta kendi içimden “domates salçası mı dedi” oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…