2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
buz kalıbından çıkarıp az suda eze eze pişiriyorum canım, çözdürmüyorum
Ayyy bende öyle yaptım. Saoalsın içim rahatladı Extra sarımsak soğan koyuyor musun tatlandırmak için. Ben patates, havuç ve balkabağı ile haşladım kıymayı.. ama yeni bir çeşit bulmam lazım.

Kıyma soğan sarımsak birde kapya biber mi var kuzu nasıl yaptın. Bende yapayım sonraki günlerde..

Reactions: Jou
Ayyy bende öyle yaptım. Saoalsın içim rahatladı Extra sarımsak soğan koyuyor musun tatlandırmak için. Ben patates, havuç ve balkabağı ile haşladım kıymayı.. ama yeni bir çeşit bulmam lazım.
ben her yemeğe ya sarımsak ya soğan koyuyorum. bi de aşçı annenin kapya biber salçasından koyuyorum :) baya baya yemek gibi oluyor

Yulaf yediriyor musun bugün bir sayfada yulaftanmış bizim alerji diye bir yazı okudum.
Yok bayadır vermiyorum. Dün karnı isilik gibi olunca dedim tam buğday unundan heralde. Sabah azalmış anneme gittim orda yoğurt çorbası ve dünkü kıymadan yedi. Sonra altını değiştirmek için açtım çoğalmış. Kıyma yapıyor desem 3 gün tadım yaptım. Kıymaya kekik koymuştum o mu yaptı acaba bilemedim

Kızlar buzluktan çıkan kıymayı nasıl yemeğe katıyorsunuz. Su da haşlıyoruz ya bebelerin yemeklerini çözülmesini beklemememize gerek var mı?
Ben bazen aklıma gelirse erken çıkarıyorum çözülüyor yoksa direkt atıyorum eriyor hemen küçük parça olduğu için yemeğin içinde

Bizim de hiç dişimiz yok. Ben arada eline veriyorum ama hep yere atıyor nasıl alıştırırsan öyle gider mantığıyla ben ilk başlar minik parçalar verdim şimdi fındık büyüklüğünde veriyorum. Ekmekle başlayabilirsin mesela ekmeği yemeğin suyuna batırıp ver ağzında eriyor zaten. Bir de ben hep kızımla birlikte sofraya oturuyorum ve çiğnemeyi gösteriyorum sürekli. Peynir,köfte vs çiğniyorlar hep zaten yiyemedigini ya öğürüyor ya da çıkarıyor ağzından. Aralarda da sık sık su veriyorum. Zamanla hersey rayına oturuyor.

Yarasın ikinizede :))

Reactions: Jou
sweetgirlcandy Jou kızlar siz tırnak için törpü almıştınız ya neydi linki. Kesmek çok zor oluyor ya artık zor duruyor. Hala kullanabiliyor musunuz siz
Evett kuzum kullanıyorumm atayim sana linkini
Ben zaten tırnak makasıyla elinine tini kesiyodum sen iyi kestin vallahaa

Anamm bayada ucuzlanmış haa buna benzer gibi gibi pembesi varbende yeni çıkmıştı 300 ze aldım.aboovvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…