- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.041
Kuzu bizim deri testi oldu ama hepsini yaptirmadik cok kucuktu diye1mrw kuzu sizin alerjiyi nasıl tespit ettiler. Deri testi mi kan testi mi yapıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu bizim deri testi oldu ama hepsini yaptirmadik cok kucuktu diye1mrw kuzu sizin alerjiyi nasıl tespit ettiler. Deri testi mi kan testi mi yapıldı
Anladım canım. Bizde çarşamba gitcez de ka testi istiycem bende o daha kesin sonuç veriyormuşKuzu bizim deri testi oldu ama hepsini yaptirmadik cok kucuktu diye
bana kan testini kimse soylemedi kuzum zaten oldugumuz sehirde toplam 3 tane immünoloji uzmani var bitanesi üniv. Hastanesindeydi oraya randevu bulamadik digerleride deriden yapiyormus hayirdir alerjimi var ahsende biseyi yoktu kuzumun ne belirtisi olustu?Anladım canım. Bizde çarşamba gitcez de ka testi istiycem bende o daha kesin sonuç veriyormuş
Allah kolaylık versinGöğsümün biri de mastit oldu yine yatamıyorum bile acıdan of off
Bexsero 10 ocakta 1250 TL cik ti
Amiin sağ ol canAllah kolaylık versin
Geçmiş olsun canim.basima gelmedi hiçGöğsümün biri de mastit oldu yine yatamıyorum bile acıdan of off
Selam kızlar. Bebem çok huzursuz,gündüz ikinci uykuyu uyumadı. AksM sekiz buçukta zor uyuttum,sürekli uyanıp emiyor kafayı yicem haa
Atak haftasında hep böyle oluyor
Sağ ol canım,Allah yaşatmasın çok zor. Daha zorlarınıda yaşadım ilk oğlumdaGeçmiş olsun canim.basima gelmedi hiç
Cok zormuş ama ya
Sağ ol canım,Allah yaşatmasın çok zor. Daha zorlarınıda yaşadım ilk oğlumda
Süt kanallarim tıkanmaya müsaitmiş. Çok sık yaşadığım için doktor öyle söyledi. 1 sene daha emzirebilirsem sağ salim şükür etcem
Diş için masaj
@madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @-Murphy @Sade frappe Amazing family @Maybelater
Krglhly
@turkish-americano Boncuk000 @Elsa355
@BHCMELEK @Masal_Perisi @ssummer YunSev @meliyke @Biscuits @simin55
@meliyke 1mrw
Varsa yazamadıklarım affolaa
Ya kuzum aslinda uyku eğitimi versek bu bebeler uyur mu ki. Onu da uğraşmak zor geliyo bana ya bi yere fln gittiğinde zor oluyo oGündüz memede uyuyor 1 saatte 3 kere memeye aldım
Geceleri saat başı 45 dk yarım saat ara kalkiyor
Eee kuzum noldu regl mi yoksa acaba yorgunluk fln mi öyle yaptı seni.Kuuzu dünden beri gaz sancısı mi karın agrisimi n cekiyord gece de cok fenaydı sabah baktım sanırım regl.olucam çok az bisi gelmiş ama normalde böyle olmazdım
Sabah tekrar şiddetli baş ağrısı kizi abisine bıraktım girdim suyun altına 10 dk kafama tutt suyu çok kötü oldum
Valla kendi yöntemlerimle çabalıyorum bugün çözdüm biraz sanki öğlen uyuttum 25 dak sonra gözünü açtı hiç göz teması kurmadan 10 dak felan uğraştım tekrar devam etti 5dak sonra yine açtı pes etmedim yine denedim 2 saate yakın uyudu alışana kadar deniycem öyle ama en büyük sorun desteksiz uyumuyo asla onunda bi çaresini bulmam lazımanladim canim.o zaman uykusunu devam ettiremedigi icin uyaniyo.kendi kendine duzelmesi belki 2 yasini bulur ama sen bi yardim felan almayi dusunuyo musun bu konuda uyku danismanindan?mama aliyosa cabuk uyum saglayabilir
YA maşallah bakalım bizimkinin ne zamana artıkBenim yeğenim 1 yaşındayken cikmış
ALlah yardımcımız olsun vallahi zor normalde uykusuzluğa dayanırım ama bu kadarı çok zorluyo beniBizimde 3 haftadır tamda böyle 2 gündür başım ağrıyor. Gündüz uykusu çok uyumuyor. Akşam uyutunca da sürekli sabaha kadar kalkıyor.
Ya kuzum aslinda uyku eğitimi versek bu bebeler uyur mu ki. Onu da uğraşmak zor geliyo bana ya bi yere fln gittiğinde zor oluyo o
Kollarında kuruluk vardı ya atopik dermatit demişti doktor alerjiden olabilirmiş bir de dün karnında kırmızı isilik gibi noktalar oldu geçti akşam yine oldu daha çoktu anlamıyorum neyden oluyorbana kan testini kimse soylemedi kuzum zaten oldugumuz sehirde toplam 3 tane immünoloji uzmani var bitanesi üniv. Hastanesindeydi oraya randevu bulamadik digerleride deriden yapiyormus hayirdir alerjimi var ahsende biseyi yoktu kuzumun ne belirtisi olustu?