2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Anladım canım. Bizde çarşamba gitcez de ka testi istiycem bende o daha kesin sonuç veriyormuş
bana kan testini kimse soylemedi kuzum zaten oldugumuz sehirde toplam 3 tane immünoloji uzmani var bitanesi üniv. Hastanesindeydi oraya randevu bulamadik digerleride deriden yapiyormus hayirdir alerjimi var ahsende biseyi yoktu kuzumun ne belirtisi olustu?

Selam kızlar. Bebem çok huzursuz,gündüz ikinci uykuyu uyumadı. AksM sekiz buçukta zor uyuttum,sürekli uyanıp emiyor kafayı yicem haa
Atak haftasında hep böyle oluyor 😩

Selam kızlar. Bebem çok huzursuz,gündüz ikinci uykuyu uyumadı. AksM sekiz buçukta zor uyuttum,sürekli uyanıp emiyor kafayı yicem haa
Atak haftasında hep böyle oluyor 😩

Benimkide sabah 8 45 de kalkti normalde 7 de kalkardı ilk uykuyu 12 de uyudu ikinci uykuda çok direndi 5 de tekrar denedim olmadı
8 de kadar durdu memede uyuya kaldı surei memede zaten bizimkide

Geçmiş olsun canim.basima gelmedi hiç
Cok zormuş ama ya :KK43:
Sağ ol canım,Allah yaşatmasın çok zor. Daha zorlarınıda yaşadım ilk oğlumda 😭
Süt kanallarim tıkanmaya müsaitmiş. Çok sık yaşadığım için doktor öyle söyledi. 1 sene daha emzirebilirsem sağ salim şükür etcem

Sağ ol canım,Allah yaşatmasın çok zor. Daha zorlarınıda yaşadım ilk oğlumda 😭
Süt kanallarim tıkanmaya müsaitmiş. Çok sık yaşadığım için doktor öyle söyledi. 1 sene daha emzirebilirsem sağ salim şükür etcem

Surekli aynı durum daha da zormuş hayirlisi ile bugüne geldiler canim inşallah istediğin gb olur
Arkadaşım 1 yaşından sonra süt sagmadim bırakmadım bu sefer ek gıda yemiyordu dedi
Bende min 1 yasinda olsunlar en gecde 1.5 yaşında bırakm diyorum

Kuuzu dünden beri gaz sancısı mi karın agrisimi n cekiyord gece de cok fenaydı sabah baktım sanırım regl.olucam çok az bisi gelmiş ama normalde böyle olmazdım
Sabah tekrar şiddetli baş ağrısı kizi abisine bıraktım girdim suyun altına 10 dk kafama tutt suyu çok kötü oldum 😞
Eee kuzum noldu regl mi yoksa acaba yorgunluk fln mi öyle yaptı seni.
Walla bn de hala olmadım . Gerginlik oluyo bnde de bazen. Sanki olsam vücudum rahatlayacak

anladim canim.o zaman uykusunu devam ettiremedigi icin uyaniyo.kendi kendine duzelmesi belki 2 yasini bulur ama sen bi yardim felan almayi dusunuyo musun bu konuda uyku danismanindan?mama aliyosa cabuk uyum saglayabilir
Valla kendi yöntemlerimle çabalıyorum bugün çözdüm biraz sanki öğlen uyuttum 25 dak sonra gözünü açtı hiç göz teması kurmadan 10 dak felan uğraştım tekrar devam etti 5dak sonra yine açtı pes etmedim yine denedim 2 saate yakın uyudu alışana kadar deniycem öyle ama en büyük sorun desteksiz uyumuyo asla onunda bi çaresini bulmam lazım

bana kan testini kimse soylemedi kuzum zaten oldugumuz sehirde toplam 3 tane immünoloji uzmani var bitanesi üniv. Hastanesindeydi oraya randevu bulamadik digerleride deriden yapiyormus hayirdir alerjimi var ahsende biseyi yoktu kuzumun ne belirtisi olustu?
Kollarında kuruluk vardı ya atopik dermatit demişti doktor alerjiden olabilirmiş bir de dün karnında kırmızı isilik gibi noktalar oldu geçti akşam yine oldu daha çoktu anlamıyorum neyden oluyor 🤷🏼‍♀️

X