2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Sağol cnm. Gözetimim altında şuan ama iyi çok şükür bundan sonra ben nereye o oraya wcde bile beraber
 
Uyku eğitimi verirken ağladımı senim bebişin. Hemen alıştımı cnm nasıl alıştırdın. Benimki ağlıyo bağırıyo devam ettireniyorum.
 

Geçmiş olsun canim yaaa
Gözlem altında tut canim
 
Ahh kuzummm benim çok geçmiş olsun
 
2 sene önce ameliyat oldum kitle vardı göğsümün birinde eşimin ananesi açta bir bakayım dedi. Dedim olmaz hoşlanmıyorum ayıp.. İnsanlarda ayıp duygusu yok ortalık malı gibi davranıyorlar.
Gecmis olsun canim, ciddi bir sey degildir umarım.
Hayır doktor da değilsin neyine bakıcaksın yani? Elleyecek bakacak demek ki
 
Alışacak elbet canım hiç stres olma
 
Oy kuzum benim yaaa geçende ahseni tam ayaklar sallanırken yakaladım 30 saniye gitmiştim yanından. Şu stickler var ya meşhur onlardan aldım ben morluğu falan hemen geçiriyormuş
 
Uyku eğitimi verirken ağladımı senim bebişin. Hemen alıştımı cnm nasıl alıştırdın. Benimki ağlıyo bağırıyo devam ettireniyorum.
Mızmızlaniyorsa maksimum 5dk girmedim yanına. Ağlıyorsa 1 dakikayı gecirmemisimdir. Ağlarken hiç koymuyorum zaten besigine,sakin bana doymuş bir şekilde yatmış oluyor. Birbirimizi o kadar iyi tanıdık ki odaya geçip benim yataga yatırınca biliyor uyuyacağını uslu uslu beni seyrediyor (işte pijamasi,bezi vs hazirliklarini yapıyorum)
Açıkçası şu kadar aylık oldu eğitime başlıyorum gibi olmadı bu bebeğimde. Dogdugu günden beri alt değiştirip,emzirdim besigine yatırdım. İlk aylar emip uyuyordu zaten ekstra uyutmam gerekmedi genelde. 3 ayı bitirince uyku saatlerini az çok tahmin ettiğim için o düzende emzirip uyuttum. 2 aylıktı çok ağlıyordu. Kolik müziğine başladım. Alıştığı için onu da çok seviyor. Uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Her bebek ve her ev düzeni farklı oldugu için benim uyguladigimi senin bebeğin sevmez vs birsey diyemiyorum. Belli bir düzeni olursa alışır mutlaka :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…