- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.101
Ay yerim onu Minnak yaaaa beğendi sanırım belis Hanım
Yok ya baharatlıydı ya fazla yemedi uymadı sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yerim onu Minnak yaaaa beğendi sanırım belis Hanım
Ay iyi yakalamışsın şükür ben bilmiyom kızmeşhur stick ipucu verOy kuzum benim yaaa geçende ahseni tam ayaklar sallanırken yakaladım 30 saniye gitmiştim yanından. Şu stickler var ya meşhur onlardan aldım ben morluğu falan hemen geçiriyormuş
Büyüyünce bol bol yer hanımYok ya baharatlıydı ya fazla yemedi uymadı sanırım :)
Çok geçmiş olsunnn. Geçen ben de bnmkisinin ayağından son anda tuttum. Koltuktan asagiya sarkitmiş kendiniKızlar ya beybim yataktan düştü alnı şişti morardı. Bizim çift kişilik yatağa koydum oynuyordu. koştur koştur wcye gittim o sırada taa gitmiş diğer uçtan düşmüş. Dönüyo tabi ama bu kadar kısa sürede bu kadar çok dönüp düşebileceğini tahmin edemedim. Ay çok dikkat edin yaa o ağladı ben ağladım. Buz koydurmadı kantaron yağı sürdüm. Bana krem önerirmisiniz. Annemi aradım o rahatlattı biraz içimi
Giydiriyorum kuzummKizlar siz zibinlari uzun kollu giydiriyor musunuz cok soğuklarda oglanda kullanıyordum diye hatırlıyorum ne diyorsunuz
@Boncuk000 sweetgirlcandy Jou Dreamgirls ve diğer kizceler:)
Ilk önce sıfır kol veya kısa kol zıbın onun üzerine de uzun kol zıbın giydiriyorum ben. Iki kat zıbın giymiş oluyor. Odanın ısısına göre de yelek giydirip çıkartıyorum o şekilde pratik olmuş oluyorKizlar siz zibinlari uzun kollu giydiriyor musunuz cok soğuklarda oglanda kullanıyordum diye hatırlıyorum ne diyorsunuz
Ehehhh severimÇikolata hemen ilgi alanına girdi dimj seni seni heheheh
Uzun kollu zıbın benim olmazsa olmazım kiyafetinin altından giydiriyorum altınada külotlu corap giydiriyorumKizlar siz zibinlari uzun kollu giydiriyor musunuz cok soğuklarda oglanda kullanıyordum diye hatırlıyorum ne diyorsunuz
Kolik değildi Güneş dimi neden acaba direniyor uykuya.. Benimki de dönem dönem değişiyor. Bazen çok rahat bazen bizde uğraşıyoruz.Orasıda doğru kuzu
Ay bende sabah beri.kafayi yicem uykusu var mizmiz uyuyamıyorda
Ananeler bir şekilde idare eder kuzum sen hiç kafanı takmaKizlar Cok mu kafaya takıyorum pazt ise gideceğim
annemi aradım bırakmak zor olacak diye nasıl olacak stres oldum neyse konuşmanın en sonunda
Anne dedim.beni rahatlatmadin üstüne daha strese soktun dedim
Gülmeye başladı ağlayacak alışcak kızım
Ben aglatmam onu gezdiririm dedi
Büyüyünce bol bol yer hanım
Bizim oğlan simdi bayılıyor eskiden yüzüne bakmazdı .zaman çabuk geçiyor
Hepsi neden böyle acabaAy evet ya bir rahat bırakmıyorlar kv ise tam kem göz her seferinde emdin mi iyice diyor bebeğe, sanki büyük adamla konuşuyor. Anlayın ki gözü orada. Tüm mahalleye yaymıştır zaten önden her şeyi ağzında bakla ıslanmaz
Doktorumuz 7.ay başlarız demişti. Ne alacağımı da bilmiyorum 7.ay kontrolüne mecbur götüreceğim o nedenle ne diyorsa alıp yaptıracağım artık.Menenjit e başlıcan mi kuzum ya bn 1yas sonrası yapayım diom bakalım. Aldın mı asiyi
Ben aralık ayinda içine uzun kolluya geçtim.Kizlar siz zibinlari uzun kollu giydiriyor musunuz cok soğuklarda oglanda kullanıyordum diye hatırlıyorum ne diyorsunuz
Ooo bayadır uzun kollu giydiriyorum benKizlar siz zibinlari uzun kollu giydiriyor musunuz cok soğuklarda oglanda kullanıyordum diye hatırlıyorum ne diyorsunuz
Çok güzel bi düzen kurmuşsunuz istikrarlı olmak da çok önemli ben sanırım yeterince kararlı değilim en ufak olumsuzlukta bıraktım ilk çocuk tek çocuk diyede çok üzerine düşmedim sanırım memede rahat uyuyo geceleri şimdilik ama beni zorlucağı günlerde gelcek elbet. O zaman belki kararlı olurum bakalım akışa bıraktım şimdilikMızmızlaniyorsa maksimum 5dk girmedim yanına. Ağlıyorsa 1 dakikayı gecirmemisimdir. Ağlarken hiç koymuyorum zaten besigine,sakin bana doymuş bir şekilde yatmış oluyor. Birbirimizi o kadar iyi tanıdık ki odaya geçip benim yataga yatırınca biliyor uyuyacağını uslu uslu beni seyrediyor (işte pijamasi,bezi vs hazirliklarini yapıyorum)
Açıkçası şu kadar aylık oldu eğitime başlıyorum gibi olmadı bu bebeğimde. Dogdugu günden beri alt değiştirip,emzirdim besigine yatırdım. İlk aylar emip uyuyordu zaten ekstra uyutmam gerekmedi genelde. 3 ayı bitirince uyku saatlerini az çok tahmin ettiğim için o düzende emzirip uyuttum. 2 aylıktı çok ağlıyordu. Kolik müziğine başladım. Alıştığı için onu da çok seviyor. Uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Her bebek ve her ev düzeni farklı oldugu için benim uyguladigimi senin bebeğin sevmez vs birsey diyemiyorum. Belli bir düzeni olursa alışır mutlaka :)
Ayy daha bunlar emeklicek yürücek yandık valla şimdiden eve güvenlik önlemleri almaya başlıcam neler gerekiyor onu da tam bilmiyorum. Çekmecelere kilit, sivri yerlere korumalık, pirizlere kapak, belki yatağını daha korumalı yapmak... Başka neler gerekiyor acabaÇok geçmiş olsunnn. Geçen ben de bnmkisinin ayağından son anda tuttum. Koltuktan asagiya sarkitmiş kendini
Ben bundan aldım bunun asıl ilk çıkanı var çok pahalı ama bu da aynı işi görüyormuşAy iyi yakalamışsın şükür ben bilmiyom kızmeşhur stick ipucu ver
Çok sağol kantaron yağı da o kadar iyi geldi ki anlatamam aklınızda olsun. şişliği indirdi tamamen morluk da belli belirsiz şuan.Ben bundan aldım bunun asıl ilk çıkanı var çok pahalı ama bu da aynı işi görüyormuş
Geçmiş olsun canim yaaa
Gözlem altında tut canim
Sağolun kızlar. Şimdi çok daha iyi kantaron yağı çook iyi geldi aklınızda olsun.Ahh kuzummm benim çok geçmiş olsun
Sarı kantaron mu?Çok sağol kantaron yağı da o kadar iyi geldi ki anlatamam aklınızda olsun. şişliği indirdi tamamen morluk da belli belirsiz şuan.