- 4 Ağustos 2021
- 1.355
- 1.885
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #92.701
Ben yarım elma veriyorum geçen mu zda verdim muzu ezdi canını çıkardıkızlar bebeğinin eline kati şeyler biskuvi,meyve,pankek gibi yiyecekler verenler var mı? Varsa tepkileri nasil? Ilk cocukta erken başladigim icin ek gidaya olayi çozmuştu.oglum daha yeni yeni oğun tarzinda yiyecek.
Şimdi akllıma geldi bide brokoli vermiştim geçenlerde yarısını ağzına yarısını yerlere döke saça yemeye çalıştı sonra da ağladıkızlar bebeğinin eline kati şeyler biskuvi,meyve,pankek gibi yiyecekler verenler var mı? Varsa tepkileri nasil? Ilk cocukta erken başladigim icin ek gidaya olayi çozmuştu.oglum daha yeni yeni oğun tarzinda yiyecek.
Benimkinin işi gücü yere atmakk mahvrtti sabah armut verdim suyunu iciriyodum tabağı bi yakaladı ezdi ezdi ezdii attı aşşağayaaBen yarım elma veriyorum geçen mu zda verdim muzu ezdi canını çıkardıelmayı kemirdi baya arada kayıyo elinden geri yakalıyo falan derken suyunu çekti biraz
Oyun oynamış kuzucumBenimkinin işi gücü yere atmakk mahvrtti sabah armut verdim suyunu iciriyodum tabağı bi yakaladı ezdi ezdi ezdii attı aşşağayaa
Cesaretlenecektim eğer yeseydiBen pankek verdim bir defa yarısını ağzına attı yemeye çalışıyor korktum vermedim bir daha
Bu bebekte cok cesaretsizim niye boyle oldum anlamiyorum.brokokoliyi pek sevmiş demek ki beyefendi:))Şimdi akllıma geldi bide brokoli vermiştim geçenlerde yarısını ağzına yarısını yerlere döke saça yemeye çalıştı sonra da ağladı
Ben çok sevdim o süzgeci ya kurtarıcıBu bebekte cok cesaretsizim niye boyle oldum anlamiyorum.brokokoliyi pek sevmiş demek ki beyefendi:))
Bu arada meyve suzgeci aldim sabah marketten,sevdi baya iki kere armut doldurdum icine hala uğrasiyo cigniyo felan:)
Cesaretlenecektim eğer yeseydi
Beurer LB 88 Hava Nemlendirici (Beyaz)aynen canım emzirmeden önce açıyorum, emzirme bitince kapatıyorum. benimkinin emmesi yarım saat sürdüğü için
ya ben de sıcak üfleyen baktım şimdi ama bulamadım pek. senin önereceğin bi marka var mı? uykusunda ağladı bebişim yaa valla, sonra uyandı serum verdim. öyle katıla katıla ağladı ki, ilk defa ağladı böyle. parası vs önemli değil o yüzden
Ne güzel göstermiş bizim burdakiler onu ne yapıyorlar ne yapın diyorlar. 2-3 damla damlatın diyorlarBn de bugün dr un kendine yaptırdım . Siz yapın bn iyice öğreneyim diye. Mesela bn şırıngayı burun deliğine iyice kapatmıyordum . O ince yerini iyice sokup muhtemelen hava almasın dah güzel basınç yapsın diye o şekilde verdi bn de artık öyle yapıom
Yok yok seninki yeseydi ben de cesaretlenecektimDenedinmi yeemedimi
Sabah suzgece koydum,beyaz bi kapak varya araya konulan,onu unutmuşum.arkami donmustum bebise,bide baktim butun parçalar mama sandayesinin masasinda:)) onun disinda korkmadim,zaten o aralardan buyuk parca cikamazBen çok sevdim o süzgeci ya kurtarıcıben de eline veriyotum ama korkuyorum da valla bi taraftan zamanla aşarız heralde
Ay ne güzel yaaaAynen kuzum bn de Google dan doktor takviminden özellikle yorumlara çok bakarım . Bu değiştirip yeni seçtiğim dr yorumları çok iyiydi aslinda ama ne bileyim birsürü test istedi bizden tamam belki önlem haklı ısını garantiye almak istiyo ama zorladı yanı bizi hatta bazılarını yaptıramadık fln. Gerçi illa bu hast de de yapın demedi. Sadece bn bütün verileri elimde görmek istiyorum dedi.
İste kendini satmak denir ya kuzum her meslek gibi doktorlukta da bu var. Yaptığın işi illa göstersen duyurcan. Sanki yayın yapanlar çok mükemmel dr gibi geliyo dimi insana
Kuzum senin meslek hemşirelik miydi . Maşallah stajın fln güzel yerde yapmışsın ya . İnsanoğlu iste dimi doğduğu yerde kim derdi ilerde staj yapacak diye
Ben de su an eşimin ortaokulu okuduğu okulda çalışıyorum
Yok kız otKız oğlan Bi ara çok kötüydü sürekli mızmıztam biraz nefes aldım derken dün gece yine başladık. Saat başı kalktık kafa Bi milyon yine çok uykum var
Nasıl bir şey kız taş mı ne o
Şeftali atmışdjn dimi sende onu Bi dene bakim
MaalesefAynen öyle kuzum hep düşünürüm bunuşükredelim yine hadi dediğimizde en azından öyle y da böyle gidebiliyoruz özele ama hali vakti hiç olmayıp devlet hast de saatlerce hasta hasta bekleyen çocuklar var
Ahahaha bayadır özgür benimkilerdeEevett memelere özgürlükkk beybimm gell sende katıll benimlee sallayalımm
Aradıklarında giydir 1-2 taneAnnemde görüntülü arar der yelek giydirr daralıyo yelekle nasıl giydiriyeyim 15 tane yelek var anneannem ördüde ördü zaten kusuyo bide mahvolsun da istemiyorum kızima ceyizine saklamaya başladım hahahazamanında ne ben ederimm ne kimse dursun yeni yeni kendi çocuğuna giydirir
Aynen birkaç gün herkes öyle anladı. Ama dün her şey döküldü ortalığaAaa hadi yaben de izlediğim kadarında istemişler ama çocukları olmamış diye anlamıştım olay farklıymış demek
Ayy ilk başta ben de unutmuştum onuSabah suzgece koydum,beyaz bi kapak varya araya konulan,onu unutmuşum.arkami donmustum bebise,bide baktim butun parçalar mama sandayesinin masasinda:)) onun disinda korkmadim,zaten o aralardan buyuk parca cikamaz
Ne tuhaf olaylar ya tamamen farklı bir yere gitmiş konuAynen birkaç gün herkes öyle anladı. Ama dün her şey döküldü ortalığaAma aslında ezel ilk canlı yayında ayrı yatıyorlar demişti. Müge de kızmıştı sen abinin yatak odasını anlatman ayıp diye..