- 5 Mart 2021
- 5.792
- 8.678
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.861
Oooo kimleri görüyoruzKızlar selammmmm napıyorsunuzzz
Kızlar selammmmm napıyorsunuzzz
SweetcimmmOooo kimleri görüyoruz
İş ev taşınma çocuk çıldırmalık bir yoğunluk içinde bayılıp geçiriyorum günleriSelam canım uzun zamandır sessin çıkmıyordu sanki nasılsın
Valla yoğunluk bitmiyor yaa diyorum bugün rahatım bişey çıkıyorSweetcimmmBir şekilde sürekli yoğunluğa bulaşıyorum anlamadım gitti..
Niyeee yaaaa niye dinlenelim artıkkkkValla yoğunluk bitmiyor yaa diyorum bugün rahatım bişey çıkıyor
Hadi ben neyse belki olabilir de 2. bebiş geliyorsa seniiiiinNiyeee yaaaa niye dinlenelim artıkkkk
1,5 haftadır mide bulantısı var. Oğlumda 8 haftalıkken başlamıştı. İlk bir ondan şüphelendim. 3 gün idrar testi yaptım çift. Dünde kan verdim değer <10000. Cuma doktora gidicem bakalımYaaaaa ciddi miiii
YıkıldımHadi ben neyse belki olabilir de 2. bebiş geliyorsa seniiiiin
Yaaaa ne güzel olmuş zor olur ama sonrası rahat1,5 haftadır mide bulantısı var. Oğlumda 8 haftalıkken başlamıştı. İlk bir ondan şüphelendim. 3 gün idrar testi yaptım çift. Dünde kan verdim değer <10000. Cuma doktora gidicem bakalımTam dedim rahat zamanlar geliyor başıma gelene bak
Yıkılma yıkılma ikisi bir büyürYıkıldım
Çok gözüm korkuyor ne yalan söyleyeyimYaaaa ne güzel olmuş zor olur ama sonrası rahat
İşe gidince bakacak bulamazsam yandım zatenYıkılma yıkılma ikisi bir büyür
Oğlanı kreşe verirsin seneye olmadıÇok gözüm korkuyor ne yalan söyleyeyim
Aaaa şimdi kim bakıyor oğlusaİşe gidince bakacak bulamazsam yandım zaten
YAAAAAAAAAAAAAA1,5 haftadır mide bulantısı var. Oğlumda 8 haftalıkken başlamıştı. İlk bir ondan şüphelendim. 3 gün idrar testi yaptım çift. Dünde kan verdim değer <10000. Cuma doktora gidicem bakalımTam dedim rahat zamanlar geliyor başıma gelene bak
İş ev taşınma çocuk çıldırmalık bir yoğunluk içinde bayılıp geçiriyorum günleri
Sanırım 2.ciye hamileyim ben