- 2 Ağustos 2013
- 34.333
- 102.585
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Aynen uyuyamıyorum da geceye kadar garipYaa aynen bende de var bu durum7.30 da uyandım bugün aslında uykum var uyuyamıyorum sersem gibi oldum
Benimde bugün dokununca hafif acıyor öyle aşırı bi hassasiyet yokKızlar benim ilk hamileliğimde göğüslerimde hassasiyet vardı ve baya büyümüştübu hamileliğimde göğsümde hiç hassasiyet acı vs yok dolgunlukta yok böyle olan var mı?
Aynı bendeKuzum benimmValla öyle bak kuzum eşime bile 2 yılda zor alıştım ben vajinismus olmadığıma şükrettim
Merhaba hoş geldiniz yavaş yavaş çoğalıyoruzMerhaba sağlıklı ilerler ise inşallah bende haziran annesi olacağımbugün hamile olduğumu öğrendim
Gaz bende ilk öğrendiğim zaman çok aşırıydıBenim de ara ara, kısa süreli hafif regl ağrım oluyor kızlar tedirgin olup uzanıyorum ardından demekki hepimiz yaşıyormuşuz rahatladımonun dışında göğüslerimde dolgunlaştı, sızı yok diyebilirim. Bir de gaz oluyor afedersiniz metabolizma mı değişiyor ne
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsunSelamlar bende aranıza katıldım , bugün 4+4 günlüğüz. Henüz kese göremedik cumartesi günü kısmetse gideceğiz görmeye. Yaş 26. Tahmini doğum tarihi 8 haziran
Benimki aralıklarla bir hafta sürdü kuzum kırmızı olmadığı sürece endişelenmeİnşallah benimde biter dünden beri var işte bazen saatlerce gelmiyo sonra az az geliyo yine
İnşallah canım çok takılmamaya çalışıcamBenimki aralıklarla bir hafta sürdü kuzum kırmızı olmadığı sürece endişelenme
Benide ekleyiiin :) 26 yaşındayım tahmini doğum tarihi 8 haziran ilk çocuğum olucak kısmetseAynen uyuyamıyorum da geceye kadar garip
Benimde bugün dokununca hafif acıyor öyle aşırı bi hassasiyet yok
Aynı bende
Merhaba hoş geldiniz yavaş yavaş çoğalıyoruz
Gaz bende ilk öğrendiğim zaman çok aşırıydıŞimdi biraz daha azaldı
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsunhemen ekliyorum tabloya bende 6 haftalık falanken gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı Aaa benimde 8 Haziran görünüyor
Bence çok güzel dün benim doktorum 3000 lerde keseyi görürüz dedi kese kontrolü yapıldımı canımKızlar test sonucum geldi. Ptesi 181 bugün 3548 nasıl sizce
Ay inşaallah sağlıkla gelsinlerBence çok güzel dün benim doktorum 3000 lerde keseyi görürüz dedi kese kontrolü yapıldımı canımbenim kontrolümde haftaya pazartesi valla çok heyecanlıyım böyle yüksek değerliler görmek çok güzel bişey
Bence süper artış canımKızlar test sonucum geldi. Ptesi 181 bugün 3548 nasıl sizce
İnşâAllâh canım benimAy inşaallah sağlıkla gelsinlerkeseye çarşamba günü gidicez bunu değer görmek için gittik
Çok teşekkür ederim canim benim Allah razı olsun hepimizin böyle şahane olsun sağlıkla gelsin kuzucuklarBence süper artış canım
Evet canım benim hem kese hem kalp atışı görürsün belki böylece. Bende çarşamba gidicem keseyi görürüz kalp atışında alırız inşallah o günİnşâAllâh canım benimbanada bekleyemeyiz derseniz cumartesi gelin dedi ben bekleyecem 2 gün daha insan stres oluyor diğer türlü
Maşallah çok güzel bir artış baya kat kat çoğalmış ikiz olmasın buKızlar test sonucum geldi. Ptesi 181 bugün 3548 nasıl sizce
Ekliyorum hemenBenide ekleyiiin :) 26 yaşındayım tahmini doğum tarihi 8 haziran ilk çocuğum olucak kısmetse
Tabloya eklemem içinmerhabalar bende inşAllah Haziran annesi olacağım. Dün öğrendim hamile olduğumu. Nasıl kayıt olmam gerekiyor buraya?
Ooo maşallah çok iyi normalde 2 katı olarak hesaplarsak 1448 olması lazım ikiz olabilir mi kiKızlar test sonucum geldi. Ptesi 181 bugün 3548 nasıl sizce
Ayyy inşallah canım benim hayırlı haberlerle gel o gün inşallahEvet canım benim hem kese hem kalp atışı görürsün belki böylece. Bende çarşamba gidicem keseyi görürüz kalp atışında alırız inşallah o gün
Seninki kaç kuzum yüksek olunca ikiz olması ihtimali var demi bideEkliyorum hemen
Tabloya eklemem için
Kg
Kaçıncı çocuk
Bunları yazmanız gerek
Ooo maşallah çok iyi normalde 2 katı olarak hesaplarsak 1448 olması lazım ikiz olabilir mi kiGerçi benim de artış fazla da
Benim artışlar 3 kata yakındı. 122-331-887Seninki kaç kuzum yüksek olunca ikiz olması ihtimali var demi bide
Maşallah canım bebim kontrolün ne zaman keseyide kalp atışını da duyarsın inşallahBenim artışlar 3 kata yakındı. 122-331-887
Çok şükür canım benim evet valla bende şaşkınım ikiz olabilir gibi geldi bana da olabilir miEkliyorum hemen
Tabloya eklemem için
Kg
Kaçıncı çocuk
Bunları yazmanız gerek
Ooo maşallah çok iyi normalde 2 katı olarak hesaplarsak 1448 olması lazım ikiz olabilir mi kiGerçi benim de artış fazla da