- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Benim 15.20 41 188Benim artışlar 3 kata yakındı. 122-331-887
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 15.20 41 188Benim artışlar 3 kata yakındı. 122-331-887
Inşallah canım benim heyecanla bekliyorum değer de yüksek gidiyor ya maşallah bakalım ikiz miAyyy inşallah canım benim hayırlı haberlerle gel o gün inşallah
Valla artışlardan bana da öyle geldi ama belki değildir falan demiyim demiştimÇok şükür canım benim evet valla bende şaşkınım ikiz olabilir gibi geldi bana da olabilir mi senin ne kadar artış benim gibi mi
İkiz istiyomusun benim biraz gözüm korkuyor o ihtimalden ama tabi Allah nasip ettiyse olurInşallah canım benim heyecanla bekliyorum değer de yüksek gidiyor ya maşallah bakalım ikiz mi
Kızz sen ne zaman öğrendin cinsiyetimerhabalar bende inşAllah Haziran annesi olacağım. Dün öğrendim hamile olduğumu. Nasıl kayıt olmam gerekiyor buraya?
Ben geç gitmeyi düşünüyorum canım. 6 haftalık falankenMaşallah canım bebim kontrolün ne zaman keseyide kalp atışını da duyarsın inşallah benimki daha minicik ilk 84 çıktı ya sonra 265 çıktı bendede artış 2 katından fazla bakalım haftaya nolacak
Benimki de 122-331-887 şeklinde artış. Hayırlısı neyse o olsun canım Bana herkes ikiz beben olsun dedi durdular tırsıyorum birazÇok şükür canım benim evet valla bende şaşkınım ikiz olabilir gibi geldi bana da olabilir mi senin ne kadar artış benim gibi mi
Hahahaha hayırlısı canım olursa neden olmasın ne güzel Rabbim 1 tane yerine 2 hediye gönderiyorValla artışlardan bana da öyle geldi ama belki değildir falan demiyim demiştim
Olursa neden olmasın canimm evlat sonuçta mismisss sağlıkla gelsinler yeterki 1 yerine 2 hediye ne mutluİkiz istiyomusun benim biraz gözüm korkuyor o ihtimalden ama tabi Allah nasip ettiyse olur
Haftaya pazartesi ye kadar 9 gün var daha fazla sabredemem ben galibaBen geç gitmeyi düşünüyorum canım. 6 haftalık falanken
Benimki de 122-331-887 şeklinde artış. Hayırlısı neyse o olsun canım Bana herkes ikiz beben olsun dedi durdular tırsıyorum biraz
Hahahaha olur bakarsın belli mi olur tırsma bence ne güzel evlat vallaBen geç gitmeyi düşünüyorum canım. 6 haftalık falanken
Benimki de 122-331-887 şeklinde artış. Hayırlısı neyse o olsun canım Bana herkes ikiz beben olsun dedi durdular tırsıyorum biraz
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarHahahaha olur bakarsın belli mi olur tırsma bence ne güzel evlat valla
Haftaya pazartesi ye kadar 9 gün var daha fazla sabredemem ben galiba
İyi bence canım normal doğummu olacak sezeryan mıKızlar doğum dahil özel hastanede paket 6 bin iyi mi daha da düşecek sanırım hastane sahibi tanıdığımız da. Yine de bilemiyorum tabi
Amiin inşaallah çarşamba heycanla bekleniyorHayırlısı olsun sağlıklı olsunlar
Doğum dahil derken kontroller tahliller içinde mi canım. Bizim Boluda 2 özel var hiç beğenmiyorum 1 kadın doğum hastanesi var özel gibi kızımı orada sezeryan ile dünyaya getirdim 6 yıl geçti ama sezeryan olur bu minnosta sanırımKızlar doğum dahil özel hastanede paket 6 bin iyi mi daha da düşecek sanırım hastane sahibi tanıdığımız da. Yine de bilemiyorum tabi
Progestan fitil kullanamadım ama enfeksiyon olduğu zaman çok kullanmıştımSen kullanıyormusun
Enfeksiyonada mı iyi geliyor canım fitil olarak mı kullandın hap olarak mıProgestan fitil kullanamadım ama enfeksiyon olduğu zaman çok kullanmıştım