- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Karninizdan ultrason ile bakıyorlar alıntı leke şikayeti yoksa aşağıdan bakmayı tercih etmiyor drKızlar jinekolojik muayene yapıyorlar mı bu ileri haftalarda yapılmıyorda gittiğiniz de nasıl baktılar haftasını nasıl öğrendiniz kan sonucu hariç
Canım sen gittiğinde muhtemelen alttan da üstten de hiçbir şey göremeyecek. Yine de rahim kalınlığına falan bakar ultrasonla, eğer enfeksiyon şikayetin varsa alttan da muayene edebilirKızlar jinekolojik muayene yapıyorlar mı bu ileri haftalarda yapılmıyorda gittiğiniz de nasıl baktılar haftasını nasıl öğrendiniz kan sonucu hariç
Akıntım yokda peçeteye arada sarımsı leke geliyor canımKarninizdan ultrason ile bakıyorlar alıntı leke şikayeti yoksa aşağıdan bakmayı tercih etmiyor dr
Tehlikelimi olurmu ki acaba bide hiç sevmiyorum jinekolojik muayene yi daha 1 aylık evliyken yapmışlardı baya canım acıdı fobi oluştu galiba bendeCanım sen gittiğinde muhtemelen alttan da üstten de hiçbir şey göremeyecek. Yine de rahim kalınlığına falan bakar ultrasonla, eğer enfeksiyon şikayetin varsa alttan da muayene edebilir
İstemezsen yapmazlar, şuanda yapsa da bir şey göremez zatenTehlikelimi olurmu ki acaba bide hiç sevmiyorum jinekolojik muayene yi daha 1 aylık evliyken yapmışlardı baya canım acıdı fobi oluştu galiba bende
Bende sırf bu yüzden erken gitmek istemiyorum öncekinde hep bu şekilde bakıldı kese kalp atışı falan doktorlar bi zararı yok diyorlar ama bilmiyorumTehlikelimi olurmu ki acaba bide hiç sevmiyorum jinekolojik muayene yi daha 1 aylık evliyken yapmışlardı baya canım acıdı fobi oluştu galiba bende
Vala ben istemiyorum da inşallah gerek görüp illede bakalım demez bide doktorumu değiştim nasıl biri hiç bilmiyorum çok iyi dedilerİstemezsen yapmazlar, şuanda yapsa da bir şey göremez zaten
Mesela ben jinekolojik muayene olduğum da ta kalça kemiklerim ağrıyor bide eski doktorum bana yumurtalıkları mı felan gösterirdi baya acırdı inşallah gerek görmez hamileyken hiç istemiyorum yapılmasınıBende sırf bu yüzden erken gitmek istemiyorum öncekinde hep bu şekilde bakıldı kese kalp atışı falan doktorlar bi zararı yok diyorlar ama bilmiyorum
Sanırım kese karından gözükmesse alttan bakıyorlar biraz riskli diyorlar o yüzden ben kesenin görünüceğinden emin olduğum zaman gitmeyi düşünüyorumKızlar jinekolojik muayene yapıyorlar mı bu ileri haftalarda yapılmıyorda gittiğiniz de nasıl baktılar haftasını nasıl öğrendiniz kan sonucu hariç
Canım bebeğe zarar verecek bir şey yapmaz korkma, zaten hamilelikte vajinal muayene normalde olduğu gibi olmuyor. Sadece rahim ağzına sokuyor cihazıVala ben istemiyorum da inşallah gerek görüp illede bakalım demez bide doktorumu değiştim nasıl biri hiç bilmiyorum çok iyi dediler
Bende yaptırmayım bekleyelim diyim o zaman zaten hiç istemiyorumSanırım kese karından gözükmesse alttan bakıyorlar biraz riskli diyorlar o yüzden ben kesenin görünüceğinden emin olduğum zaman gitmeyi düşünüyorum
Yaa sen yaptırdınmı canım öyle olursa yapsınlar o zaman teşekkür ederim içimi rahatlattınCanım bebeğe zarar verecek bir şey yapmaz korkma, zaten hamilelikte vajinal muayene normalde olduğu gibi olmuyor. Sadece rahim ağzına sokuyor cihazı
Ben yaptırmadım ama diğer gruptan birisi öyle anlattıYaa sen yaptırdınmı canım öyle olursa yapsınlar o zaman teşekkür ederim içimi rahatlattın
Kendini kasıyorsundur ondan olabilir kalça ağrısı fazla birşey hissedilmiyor normal muayene gibi değildir doktorun nasıl uygun görürse öyle yaptır sağlıcakla geçip gitsin inşallah bu süreçMesela ben jinekolojik muayene olduğum da ta kalça kemiklerim ağrıyor bide eski doktorum bana yumurtalıkları mı felan gösterirdi baya acırdı inşallah gerek görmez hamileyken hiç istemiyorum yapılmasını
HoşbuldumMerhabalar hoşgeldinizsağlıkla gelsin miniginiz hepimiz heyecanla haziran ayını beklemedeyiz
Merhaba hoş geldiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar kızlar bende haziran annesiyim inşallah 1 kızım var Ekim 2015 doğumlu yeniden nasip oldu♂
Baya erkenmiș evet. Bende geç gitcem stres olmamak içinSalı 60 Perşembe 133 çıktı biraz geç gitmeyi düşünüyorum doktora 3+4 gözüküyorum şuanda erken öğrendim
Benimde aynı canım rahat ol benceAkıntım yokda peçeteye arada sarımsı leke geliyor canım
Ben vajinal baktırmam heralde. Bende de var fobi. Gerek yok bence erken görmek için bakıyorlar geneldeTehlikelimi olurmu ki acaba bide hiç sevmiyorum jinekolojik muayene yi daha 1 aylık evliyken yapmışlardı baya canım acıdı fobi oluştu galiba bende
Aklımdaydı unuttum