- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 28
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Hahahhhaha güzel dua alıyorsundurİlkokuldayım bir de . Kıyamam sınıf öğretmenleri de koşa koşa veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhhaha güzel dua alıyorsundurİlkokuldayım bir de . Kıyamam sınıf öğretmenleri de koşa koşa veriyor
Sana denk gelmiyodur belkiBizim rehberlikçiler neden hiç istemiyor
Seviyorum derse girmeyi ama hep diyorum ben 30 saat ders yapcak insan değilim. Allah yardımcınız olsun hepinizin.Hahahhhaha güzel dua alıyorsundur
Merhabalar hoşgeldiniz sağlıkla gelsin miniginiz hepimiz heyecanla haziran ayını beklemedeyizMerhaba. Ben de 2022 haziran annesi olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize. Bu sabah test yaptım. Silik de olsa bi merhaba dedi bebişim galiba yarın kan vereceğim. Oğlumda 7 haziran doğumlu. Denk geldi yine hazirana
Ben özel sektörde çalışıyordum kolejde günde 10 saat derse girdiğimi biliyorum bu sene ara verdim kpss çalışıyorumSeviyorum derse girmeyi ama hep diyorum ben 30 saat ders yapcak insan değilim. Allah yardımcınız olsun hepinizin.
Özelde zaten iyice emek sömürüyorlar. İnşallah bebiş uğurlu gelir atanırsın bu seneBen özel sektörde çalışıyordum kolejde günde 10 saat derse girdiğimi biliyorum bu sene ara verdim kpss çalışıyorum
Ahahaha benim ki de ilk öğrendiği gün diyor ki son 4 ay evden çıkmak yok araba sürmek yok o da 4 ay yaniBenim koca arabamı kullanmama izin vermiyor ya çok pimpirikli 9 ay nasıl geçecek acaba
bende sosyal bilgiler öğretmeniyimm senin branşın ne
Bende matematik öğretmeniyimBen de yabancı dil öğretmeniyim
Benimde aynı gün sonunda oluyorCanım benimde ağrım gidiyor geliyo . Özellikle farkettim gün sonlarında oluyor. Daha cok oturmak gerekiyor ama okulda zor Ben de Ankaradayım
Ya ne güzel bi sürü öğretmen anneAhahaha benim ki de ilk öğrendiği gün diyor ki son 4 ay evden çıkmak yok araba sürmek yok o da 4 ay yani
Bende matematik öğretmeniyim
Benimde aynı gün sonunda oluyor
Sen hangi şehirdeydin kuuzmAhahaha benim ki de ilk öğrendiği gün diyor ki son 4 ay evden çıkmak yok araba sürmek yok o da 4 ay yani
Bende matematik öğretmeniyim
Benimde aynı gün sonunda oluyor
Kız ne çabuk unuttun ikinci memleketiniSen hangi şehirdeydin kuuzm
Hep karnıma batan iğnelerden b12 vitsminimi yedi minik şimdidenKız ne çabuk unuttun ikinci memleketini
Hoşgeldin sağlıkla gelsin inşallahMerhabalar kızlar bende haziran annesiyim inşallah 1 kızım var Ekim 2015 doğumlu yeniden nasip oldu♂
Salı 60 Perşembe 133 çıktı biraz geç gitmeyi düşünüyorum doktora 3+4 gözüküyorum şuanda erken öğrendimBenim de hafif hafif sancılar oluyor genellikle sol bacağıma yakın. Bir de akıntı oluyor ama bazen kahverengi olabiliyor. Bir de su içmezsem uzun süre ağzımın içi acı oluyor
Gideriz tabi gitmez miyiz Bana da hala garip geliyor
Valla arabayı zor sürdüm eve gelirken kolumu açamadım resmen. Ben biraz daha geç gideyim diyorum bakalım
Daha gören yok sanırım Ben bu yeni haftayı da atlatıp öyle gitmeyi düşünüyorum 6 hafta falan olunca yani.
Merhaba hoş geldiniz. Size de hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kan değerlerinize hala baktırıyor musunuz? Hiç muayeneye gittiniz mi
Benim de yarım saattir kasığımın solunda var biraz öyle çok değil. Senin dediğin gibi adet günümden önce olmuştu üşütmüşüm gibiydi. Çok sıklaşırsa bi doktora görün tedbir amaçlı
Hoşbuldum canım sen gittiğin yere benide etiket yapneyse burada kalalım inşallahHoşgeldin canım
YalovaKızlar hangi şehirdensiniz bakalım
Amiin inşaallah canimm benim hepimizin minikleriHoşgeldin sağlıkla gelsin inşallah
Aklımdaydın vallahi ama burda var mıydın yok muydun bilemedim ondan etiket yapmadımHoşbuldum canım sen gittiğin yere benide etiket yapneyse burada kalalım inşallah
Olsun canimm şansa gördüm bende sezeryan ile ilgili araştırma yaparkenAklımdaydın vallahi ama burda var mıydın yok muydun bilemedim ondan etiket yapmadım