- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Bizim zaten evlilik yıldönümüydü, ufak bir kutuya koyup hediyen diye verdimKızlar eşinize sürpriz yaptınız mı ben böyle bir kutu hazırladım tepkisini merak ediyorum 2 gündür işteydi söylemedim telefondasizler neler yaptınız?
Hayır hiçKızlar sosyal medya hesaplarınızda gebeliğinize ithafen dualı güzel sözler felan paylaştınız mı birazda imalı
Ayy bende tuttum tuttum kendimi en son şükürlü bi dua paylaştım zaten cuma çok da anlamazlar bide bana 2 kişi vardı çok nispet yaptılar hadi ne duruyor sun biz ikinciyi doğracaz nerdeyse felan diyorlardı ama dediğin gibi Allah korusun çok erken dost üzülür düşman sevinir çok da belli etmedim bendeBizim zaten evlilik yıldönümüydü, ufak bir kutuya koyup hediyen diye verdim
Hayır hiçdaha çoooooook erken cin gibi millet hemen anlıyor. Allah korusun olumsuz bir şey olunca daha çok üzülürüz. Ben sadece evlilik yıldönümünde fotoğrafın altına 3 yazdım. Aslında kalbimden geçen 3 kişiyiz artık mesajı, ama herkes üçüncü yıldönümü olduğu için normal algılamıştır 3. Yıla 3 kişi girdik ama yaa
benden önce sağlık ocağında ki ebeden duyduKızlar eşinize sürpriz yaptınız mı ben böyle bir kutu hazırladım tepkisini merak ediyorum 2 gündür işteydi söylemedim telefondasizler neler yaptınız?
Hayir canim hic paylasim yapmadim sahsen kalp atisi duyarsam insallah sadece ailelere söyliyecegiz yeterli birde yakin cevreme sonra yayilir gider zatenKızlar sosyal medya hesaplarınızda gebeliğinize ithafen dualı güzel sözler felan paylaştınız mı birazda imalı
Merhabalar. Sağlıkla tamamına ersin inşallah.Canim ben gecen hafta carsamba verdim en son betayi 1084 du. Tam bi haftasinada doktora randevu aldim. Gozuktu kesemiz
Merhaba sağlıkla ilerlesin inşallah hayırlı olsunMerhabalar ben de dün öğrendim gebe olduğumu . 2 senedir bekliyordum çok tedavi oldum olmadı artık kendi haline bıraktım oldu. Şoktayım ilk bebek olucak inşallah. Hepimizin sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz aşırı heyecanlıyım.
Bende de cok oluyor canim da o yuzden tedirgin oldum.Evet benimde çok fazla akıntım oluyor.hatta ıslaklık hissedip tuvalete gidiyorum korkuyla kanama mı diyeAma ilk gebeliğimde aynısı olmuştu doktora sorduğumda gayet normal olduğunu söylemişti
Tatlim ben ayin 29 unda carsamba gunu gittim doktora tam 5+1 dedi doktor. 8 ekimde gel bebiside goruruz dedi canm. İnsallah kalp sesinide duyariz.Merhabalar. Sağlıkla tamamına ersin inşallah.
Kalp atışı ne zaman duyulur dedi doktor?
Ben gitmişken kese, kalp atışı aynı anda olsun istiyorum. Daha randevu almadım bu yüzden.
Bebisn hayirli olsun canim. Cok sevindim senin adina. Saglikla kucagina alirsin insallah canim.Merhabalar ben de dün öğrendim gebe olduğumu . 2 senedir bekliyordum çok tedavi oldum olmadı artık kendi haline bıraktım oldu. Şoktayım ilk bebek olucak inşallah. Hepimizin sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz aşırı heyecanlıyım.
Yok hiç bir şey paylaşmadımKızlar sosyal medya hesaplarınızda gebeliğinize ithafen dualı güzel sözler felan paylaştınız mı birazda imalı
Bir de avokado canım. Burdaki kızlar demişti tüp bebek yaptıran. Doktorları önermiş. Bende tutunmasına yardımcı diye biliyordum zatenYaaa çok teşekkür ederim bu bilgi için kuzum geçen annemden getirmiştim normalde elma sevmem ben içime doğmuş gibi zorla yiyordum bunu duydum ya seve seve yerim artık
Tamam kuzum çok sağolYok hiç bir şey paylaşmadım
Bir de avokado canım. Burdaki kızlar demişti tüp bebek yaptıran. Doktorları önermiş. Bende tutunmasına yardımcı diye biliyordum zaten
Ben de avokado yediğim ay hamile kaldım,
Kızz hatırlıyon mu bi ara konuşuyorduk yumurta çatlatma tedavisi görürken ben avokado da avokado diyodum sizeBen de avokado yediğim ay hamile kaldım,