- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
İnşâAllâh kuzumE tamam daha napcaksin korkma bisi olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşâAllâh kuzumE tamam daha napcaksin korkma bisi olmaz
İlk kanı ne zaman vermiştin?Yok kuzum randevumuz yarın bakalım ne diyecek doktor ilk muayenem yarın
Çarşamba günü akşam verdim canımİlk kanı ne zaman vermiştin?
Sağlık ocağına gidip bugün de kan versene iki günlük artışa bakalım tam günü bugün, yarın da muhtemelen kan isteyecek, çünkü şuan çok minik, tek önemli şey kandaki değer artışı. Ultrasonda vs görülmezÇarşamba günü akşam verdim canım
Eşim çalışıyor kuzum gelemez malesef acil bişey olmadıkça Bende yürüyemem biraz uzak Allah korusun geçen bilmeden testi almaya gittim ya ondan sonra leke ağrı arttı bende mecbur yarını bekleyecemSağlık ocağına gidip bugün de kan versene iki günlük artışa bakalım tam günü bugün, yarın da muhtemelen kan isteyecek, çünkü şuan çok minik, tek önemli şey kandaki değer artışı. Ultrasonda vs görülmez
Bugün 160 olması beklenir, yarın da 240 falan olması lazım heraldeEşim çalışıyor kuzum gelemez malesef acil bişey olmadıkça Bende yürüyemem biraz uzak Allah korusun geçen bilmeden testi almaya gittim ya ondan sonra leke ağrı arttı bende mecbur yarını bekleyecem
84 dü ya ne kadar artarki yarına kadar 3 gün olmuş olacak arası
Aynen bende aynı şekilde . Kızımda da olmuştu progestan salgılıyor rahim ondanmis. Beyaz yumurtlama öncesi gibi şeffaf oluyor. Ayaklari üşütmemek gerek.Evet benimde çok fazla akıntım oluyor.hatta ıslaklık hissedip tuvalete gidiyorum korkuyla kanama mı diye Ama ilk gebeliğimde aynısı olmuştu doktora sorduğumda gayet normal olduğunu söylemişti
Beyler çok aceleci benim eşimde herkese söyleyelim istiyor hemen ,sadece ailelerimize ve yakın arkadaşımıza söyledik.Benim eşim sayesinde hastaneden çıkar çıkmaz söyledik
Bizde en azından keseyi görmeyi bekleyelim diye düşünüyorduk ama dayanamadık ailelere söyledik dün insan söyleyince gerçekliğine daha çok inanıyor sanırımValla önce söylemeyecektik kalp atışı duyana kadar, ama çok mutlu olduk ve heyecanlandık, annelerimize söyleyelim bari dedik. Kimseye demeyin dedik, onlar da sağolsun aba altından diğer kardeşlere duyurmuşlar, sonra ben çok yakın bir arkadaşıma söyledim, sonra nedense durduk yere bir arkadaş var mı bebek falan sorunca ona söylemiş oldum falan derken ayyuka çıktı yine de çok dillendirmiyoz, herkes biliyor ama konuşmuyor bilmiyor gibi ahah
Yaaa inşallah canım benim çok sağolBugün 160 olması beklenir, yarın da 240 falan olması lazım heralde
Benim yarın kontrolüm var doktordan sonra söyleyelim istemiştim neyse olsun böylesi hayırlıymış demekkiBeyler çok aceleci benim eşimde herkese söyleyelim istiyor hemen ,sadece ailelerimize ve yakın arkadaşımıza söyledik.
Ben henüz yaşayamıyorum ya griple öksürükleİyi geceler taze hamişler bence hamileliğin en güzel günlerini yaşıyoruz piremses gibi hissediyorum tadını çıkaralım
Benim annem ablam bir de 3 arkadaşım biliyor başka da bilen yokKızlar siz yakınlarınıza söylediniz mi hamileliğinizi?
Bende bi bardak almıştım herkes baba olabilir ama babisko olamaz diye. Onu koydum akşam açtı anlayamadı. Şakayla hamile misin dedi ama öylesine söylediği bir şey oldu Evet deyince adam şoka girdi ne zaman nerden öğrendin naptin diyeKızlar eşinize sürpriz yaptınız mı ben böyle bir kutu hazırladım tepkisini merak ediyorum 2 gündür işteydi söylemedim telefonda sizler neler yaptınız?
Benimde çok aşırı az günde 1 kere geliyor gibi. Kahverengiyse çok takılma kuzu. Progestana da başlamışsın zatenYarın randevum var herşey belli olacak da ben yinede duramadım kızlar evdeki testi yaptım koyulaşma var çok şükür ama sabah yine leke geldi sizden de geliyor mu beni çok korkuyor bu lekeler yerleşme aşamasında ondan mı oluyor
Eki Görüntüle 2925059
Bende bugün akşam iş çıkışı vercem bakalım. Daha da vermeyiz heralde yeterli olur diye düşünüyorum. Artış iyiyseBen bugun 3. Betaya gidiorum. Saat 10 da veriorum 4 gibi cikio insallah guzel artmistir cok korkuom
Insallah yeterli artisi bunda gorurum yoksa nolcak blmiorumBen henüz yaşayamıyorum ya griple öksürükle
Benim annem ablam bir de 3 arkadaşım biliyor başka da bilen yok
Bende bi bardak almıştım herkes baba olabilir ama babisko olamaz diye. Onu koydum akşam açtı anlayamadı. Şakayla hamile misin dedi ama öylesine söylediği bir şey oldu Evet deyince adam şoka girdi ne zaman nerden öğrendin naptin diye
Benimde çok aşırı az günde 1 kere geliyor gibi. Kahverengiyse çok takılma kuzu. Progestana da başlamışsın zaten
Bende bugün akşam iş çıkışı vercem bakalım. Daha da vermeyiz heralde yeterli olur diye düşünüyorum. Artış iyiyse
Artar Allahın izniyleInsallah yeterli artisi bunda gorurum yoksa nolcak blmiorum
Benimkide öyle kuzumda insan endişeleniyor bugün biraz renk geldi sadece o korkuttuBen henüz yaşayamıyorum ya griple öksürükle
Benim annem ablam bir de 3 arkadaşım biliyor başka da bilen yok
Bende bi bardak almıştım herkes baba olabilir ama babisko olamaz diye. Onu koydum akşam açtı anlayamadı. Şakayla hamile misin dedi ama öylesine söylediği bir şey oldu Evet deyince adam şoka girdi ne zaman nerden öğrendin naptin diye
Benimde çok aşırı az günde 1 kere geliyor gibi. Kahverengiyse çok takılma kuzu. Progestana da başlamışsın zaten
Bende bugün akşam iş çıkışı vercem bakalım. Daha da vermeyiz heralde yeterli olur diye düşünüyorum. Artış iyiyse
Korkma sakin ol. Olumsuz düşünme Elma falan ye bol bol. Yengem tüp bebek yaptırdığında elma yerdi hep doktoru demiştiBenimkide öyle kuzumda insan endişeleniyor bugün biraz renk geldi sadece o korkuttu
Benimki de öyle baya uyanık ama bat a 9 gün kala öğrenince sürpriz yapabildimCok guzel dusunmussun. Ben ikisinde de direkt soledim. Cok uyanik gecikince falan biliyo test alio. Surprize falan kancak.gibi diil
Yaaa çok teşekkür ederim bu bilgi için kuzum geçen annemden getirmiştim normalde elma sevmem ben içime doğmuş gibi zorla yiyordum bunu duydum ya seve seve yerim artıkKorkma sakin ol. Olumsuz düşünme Elma falan ye bol bol. Yengem tüp bebek yaptırdığında elma yerdi hep doktoru demişti
Hahaha yok ben sadece bu gün süper bir gün falan yazmıştımKızlar sosyal medya hesaplarınızda gebeliğinize ithafen dualı güzel sözler felan paylaştınız mı birazda imalı