- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.761
Bence deme cok sanslisin. Kimisinde hic belirti olmuyormus. Yuzde 25 kadari sifir mide bulantisiyla geciriyormus hamilrliligi. Belki de o şanslı kesimdensindir.Senin ne zaman başladı belirti şuan ben o durumdayım neden belirti yok diyorum da:)
Bence deme cok sanslisin. Kimisinde hic belirti olmuyormus. Yuzde 25 kadari sifir mide bulantisiyla geciriyormus hamilrliligi. Belki de o şanslı kesimdensindir.
Kiminin şikayeti kiminin duası oluyor canım, keşke hayırlısıyla biz de hamile kalabilsek de hamilelik belirtilerini yaşayabilsek..Gercekten mi ben hic oyle hissetmiyorum. Sanki guzel sonuca ulaşmak için çekilmesi gereken bir çile gibi görüyorum. 9 ay bir an once güzelce bitsin hepimiz için.
Anam canım benim baya büyümüş maşallah :) aaa varmıymış öle tahminCanım hepsi çok normal. Geçecek zamanla. Her fırsatta ayılarının altına bir şey koyup dinlenmeye bak canım
Bende dün acile gittim serum taktırdım halsizlik için. Iyi geldi. Bugün daha iyim.
Bi de bebişin yeni ultrason resmi var. Nub teorisi falan cinsiyet tahmini yapan var mıydı
Kiminin şikayeti kiminin duası oluyor canım, keşke hayırlısıyla biz de hamile kalabilsek de hamilelik belirtilerini yaşayabilsek..
Evet var ama ben çok anlamıyorum.Anam canım benim baya büyümüş maşallah :) aaa varmıymış öle tahmin
Senin ne zaman başladı belirti şuan ben o durumdayım neden belirti yok diyorum da:)
inşallah olmaz hiçbenim 6 bitimi 7 başlangıcı gibi içtiğim suyu oluk oluk çıkarmamla başladı sonra peşine iştahsızlık yemek yiyememe, kokularda bulantı geldi, şimdi neyse ki evden çalışıyorum ama verimim çok düştü halsizlik çok fena, inşallah hiç iştahın kesilmez
belirtin başlayınca annemin bana hatırlattığı gibi hatırlatırım sana
Sıradaki sensin inşallah canım güzel haberlerini alıcaz en kısa süredeKiminin şikayeti kiminin duası oluyor canım, keşke hayırlısıyla biz de hamile kalabilsek de hamilelik belirtilerini yaşayabilsek..
Koca bir amin çektim içimdenAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnş en yakın zamanda güzel haberleri alırsınız.
İnşallah canım canı gönülden istiyorum, vakti gelince olsun çok bekletmesin inşallah. Nedense hiç umutsuz değilim, içimde bitmez tükenmez bir Ümit varSıradaki sensin inşallah canım güzel haberlerini alıcaz en kısa sürede
Ümitli ol her zaman herşeyin vardır bi sebebi hep buna inanırımKoca bir amin çektim içimden
İnşallah canım canı gönülden istiyorum, vakti gelince olsun çok bekletmesin inşallah. Nedense hiç umutsuz değilim, içimde bitmez tükenmez bir Ümit var
İnşallah canım siz gibi arkadaşlar ve süreçleri biz gibi bekleyenler için bir Ümit vesilesiÜmitli ol her zaman herşeyin vardır bi sebebi hep buna inanırımen hayırlı vakitte bebişim seni bulsun inşallah
9 ay boyunca süren de bar 3 ay süren deBenim de o zaman başladı. Prilam ilacını aldim ama hala kullanmadım. Su an 6 haftaligim biraz daha iyi gibiyim. Ama hala bulanti hali var. Ozellikle akşamları kotu oluyorum.
Tamamen ne zaman geçiyor acaba?
Sağlıkla hayırlısı ile bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah canımahahaa ben de öyle düşünüyorum hatta en başında hiç belirtim yok diye üzülüyordum, annem de bazen diyo ki "sen misin belirtim yok diye üzülüp ağlayan, al sana belirti"
gerçekten çok zor hele benim gibi defalarca tüp bebek deneyip olumsuzu görmek ruhsal olarak gerçekten çöktüntü
hamile kalınca da iğnesi, bulantısı, iştahsızlığı, beslenemiyo endişesi
sonumuz güzel olsun umarım güzel kokularını içimize çekince hepsi geride kalırçok zor süreçlerden geçiyoruz
Ben yaşadım canım doktoruna danış progestan falan veriyor bide pruluton iğneHerkese merhaba,
Son adet tarihim 17 eylul 21 ekimde beta hcg baktirdim. 1551 cikti. Doktorla msglastik hamilesin dedi. Yalniz kasiklarimda regl gibi agrim oluyor. Damla seklinde kahverengi leke geldi. Bu aksam da tuvalet kagidini doldurcak kadar kanamam oldu. Simdi de silince kahverengi leke geliyor. Sizce bu ne demek. Allahim cok korkuyorum. Insallah saglikla gelir. Aranizda buna benzer durum yasayan var mi? Yazarsaniz cok memnun olurum
Sancılı mide bulantılı bol pazartesi sendromlu ama aynı zamanda şükür dolu bir pazartesiden günaydın kızlar
Ben soylemedim. Malum 3. aya kadar sagliksiz gebelik dusuk tehlikesi felan var. Ondan sonra soyleriz. Ilk gebeligimde soyledik hemen ve dusuk yaptim. Biz etkilendik çevremizde hem çok uzuldu hemde laf etmeye basliyolar cancan. Yok dikkat etmedi acaba sorunumu var agir mi kaldirdi ve kotu bisey bunlar. O yuzden biz bekliyoruzkızlar iyi geceler. Ailelerinize (anneler babalar vs) hamileliğinizi söylediniz mi? Ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?