2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
kızlar iyi geceler. Ailelerinize (anneler babalar vs) hamileliğinizi söylediniz mi? Ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?

Bence deme cok sanslisin. Kimisinde hic belirti olmuyormus. Yuzde 25 kadari sifir mide bulantisiyla geciriyormus hamilrliligi. Belki de o şanslı kesimdensindir.

Daha erken diyenler de var. Bakalım hangi şanslı kesimdeyim ilerde göreceğim :)

Gercekten mi ben hic oyle hissetmiyorum. Sanki guzel sonuca ulaşmak için çekilmesi gereken bir çile gibi görüyorum. 9 ay bir an once güzelce bitsin hepimiz için.
Kiminin şikayeti kiminin duası oluyor canım, keşke hayırlısıyla biz de hamile kalabilsek de hamilelik belirtilerini yaşayabilsek..

Anam canım benim baya büyümüş maşallah :) aaa varmıymış öle tahmin

Kiminin şikayeti kiminin duası oluyor canım, keşke hayırlısıyla biz de hamile kalabilsek de hamilelik belirtilerini yaşayabilsek..

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnş en yakın zamanda güzel haberleri alırsınız.

Senin ne zaman başladı belirti şuan ben o durumdayım neden belirti yok diyorum da:)

inşallah olmaz hiç benim 6 bitimi 7 başlangıcı gibi içtiğim suyu oluk oluk çıkarmamla başladı sonra peşine iştahsızlık yemek yiyememe, kokularda bulantı geldi, şimdi neyse ki evden çalışıyorum ama verimim çok düştü halsizlik çok fena, inşallah hiç iştahın kesilmez
belirtin başlayınca annemin bana hatırlattığı gibi hatırlatırım sana

Oo senin kötü olmuş, 3 hafta kalmış dayan ondan sonra sabah bi kalkmışsın bişeycik kalmamış:) umarım hatırlatacağın kadar olmaz

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnş en yakın zamanda güzel haberleri alırsınız.
Koca bir amin çektim içimden
Sıradaki sensin inşallah canım güzel haberlerini alıcaz en kısa sürede
İnşallah canım canı gönülden istiyorum, vakti gelince olsun çok bekletmesin inşallah. Nedense hiç umutsuz değilim, içimde bitmez tükenmez bir Ümit var

Koca bir amin çektim içimden

İnşallah canım canı gönülden istiyorum, vakti gelince olsun çok bekletmesin inşallah. Nedense hiç umutsuz değilim, içimde bitmez tükenmez bir Ümit var
Ümitli ol her zaman herşeyin vardır bi sebebi hep buna inanırım en hayırlı vakitte bebişim seni bulsun inşallah

Sağlıkla hayırlısı ile bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım

Ben yaşadım canım doktoruna danış progestan falan veriyor bide pruluton iğne

kızlar iyi geceler. Ailelerinize (anneler babalar vs) hamileliğinizi söylediniz mi? Ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Ben soylemedim. Malum 3. aya kadar sagliksiz gebelik dusuk tehlikesi felan var. Ondan sonra soyleriz. Ilk gebeligimde soyledik hemen ve dusuk yaptim. Biz etkilendik çevremizde hem çok uzuldu hemde laf etmeye basliyolar cancan. Yok dikkat etmedi acaba sorunumu var agir mi kaldirdi ve kotu bisey bunlar. O yuzden biz bekliyoruz
Günaydin anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…